Nem tudom melyik hozzászólásomban fikáztam az itten munkátokat, de mindenesetre érdekes. Sőt, azt is tudom, hogy minden egyes ember, aki blogot vezet és kritikákat ír, az géniusz és már az első írásukkal megváltoztatták a világ működését. Csak én nem. Persze.... Láttam régi írásokat olyan blogokon, amik most kb a legjobbak Magyarországon. Hát... ők is elkezdték valahol... és nem a csúcson. Érdekes.istimester írta: Az, hogy színvonal alatti kritikákat sikerül gyártanod legjobban az interakció hiányán látszik, ami az olvasottság ellenére gyakorlatilag nem is létezik. Ettől még szeretheted a filmeket.
Ezek alapján ezen a fórumon igazából Én vagyok a legnagyobb probléma. Én szemetelem tele a topicokat, én offolok, stb. Mások soha.istimester írta: Az esetek többségében színvonal alatti panelek harsogásán kívül nem láttunk olvashattunk semmi újat. Ezt unta meg a topikba járó felhasználók többsége.
Na, de mindegy. Erre is igazából csak azért reagáltam, mert nekem jött az üzenet. Amúgy nem írtam volna.