Sorozatok, TV műsorok
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Sorozatok, TV műsorok
Gotham,
na, az eddigiekhez képest legalább egy fél ponttal jobb volt, bár továbbra is idegesítő, hogy nagyon kiszámítható.
na, az eddigiekhez képest legalább egy fél ponttal jobb volt, bár továbbra is idegesítő, hogy nagyon kiszámítható.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Ki fogad velem egy korso sorben, hogy jovo heten is ugyanezeket a szavakat fogom olvasni?mathers írta:Gotham 1x4: Zseniális.Amúgy nem volt rossz rész, de sajna a szintlépés még nem sikerült. De a következő részben már meg lesz. Előzetesből már lehet érezni.
Úgy látszik eddig voltak a heti esetek most már fel fog pörögni.

(max annyi kulonbseggel, hogy 1x4 helyett 1x5 lesz

- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Nem is volt gond a résszel. Csak még nem kapcsolt überállat üzemmódba de majd a következő rész. :Đ Előzetesből úgy látom már nem igazán lesz heti esetes már tényleg csak a lényeg.Nem a négyesre írtad, hogy hű meg há, meg most aztán már a címtől is elélvezünk?![]()

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem a négyesre írtad, hogy hű meg há, meg most aztán már a címtől is elélvezünk?mathers írta:Gotham 1x4: Zseniális.Amúgy nem volt rossz rész, de sajna a szintlépés még nem sikerült. De a következő részben már meg lesz. Előzetesből már lehet érezni.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Gotham 1x4: Zseniális.
Amúgy nem volt rossz rész, de sajna a szintlépés még nem sikerült. De a következő részben már meg lesz. Előzetesből már lehet érezni.

- mathers
Jah megvan. Csak az előzetesnél én kinyomtam már.43:24, az előzetes után egyből.

-
Féelmetesnek egyáltalán nem félelmetes, de trancsír néha van, ha azt nem bírod akkor inkább hagyd!Olvasom mennyien szeretik, és szívesen el is kezdeném, csak a horror kategória visszatart, jogosan?
- peadani
- Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
43:24, az előzetes után egyből.mathers írta:Még mindig TWD:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Már vágom ki az a Morgan. De elárulná valaki hogy hanyadik percnél volt látható? mert én nem emlékszem.
Én abszolút nem nézek horrort, parázni egy filmen nekem egyáltalán nem pálya, így neki se kezdjek a Walking Deadnek?
Olvasom mennyien szeretik, és szívesen el is kezdeném, csak a horror kategória visszatart, jogosan?
Olvasom mennyien szeretik, és szívesen el is kezdeném, csak a horror kategória visszatart, jogosan?
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- mathers
Még mindig TWD:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Már vágom ki az a Morgan. De elárulná valaki hogy hanyadik percnél volt látható? mert én nem emlékszem.

- ateeemadrid
twd
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!én majdnem lemaradtam a slusszpoénról, a verziót amit néztem, abban nem volt benne morgan, ezért is csodálkoztam, hogy miért róla van kép megosztva, meg ugye ti is említettétek a visszatérését. örülök neki, jó karakter. egyébként fasza kis 1. rész volt, reménykedek a hasonló folytatásban, mert az előző évad elég gyatrára sikeredett.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!én majdnem lemaradtam a slusszpoénról, a verziót amit néztem, abban nem volt benne morgan, ezért is csodálkoztam, hogy miért róla van kép megosztva, meg ugye ti is említettétek a visszatérését. örülök neki, jó karakter. egyébként fasza kis 1. rész volt, reménykedek a hasonló folytatásban, mert az előző évad elég gyatrára sikeredett.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Akkor viszont ne legyen magasan a léc. Messze nem egy True Detective. Inkább úgy mondanám, hogy popcorn sorozat.Toti írta:fasza. hnap meglesem.
arrowt nem nézem, el sem kezdtem sosem.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
fasza. hnap meglesem.
how to get away with murder és gotham megy most. true detective s2őt várom.
dexter, lost hasonló finomságokat kivégeztem. breaking badbe sosem kezdtem bele, pedig lehet kellene... szóval mostanában csak pilotokat nézegetek és amelyik megfog és utána jó kritikákat kap azt folytatom.
how to get away with murder és gotham megy most. true detective s2őt várom.
dexter, lost hasonló finomságokat kivégeztem. breaking badbe sosem kezdtem bele, pedig lehet kellene... szóval mostanában csak pilotokat nézegetek és amelyik megfog és utána jó kritikákat kap azt folytatom.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Még nyáron láttam. A hírek szerint semmit nem változott a mostani verzió a kiszivárgottól. Nekem tetszett, mondjuk Flash az egyik kedvencem.Toti írta: egyébként te megnézted az első részt? adja? én nem rajongtam sosem az ilyen képregényes, szuperhősős storykért, pláne nem sorozatokért. mikor elkezd futni mennyire gagyi? v jól megoldották?

Amúgy durva, mert Zsebes, Abruzzi, Scofield és Lincoln is leszerződött az Arrow/Flash sorozatokhoz. Visszatér a Szökés.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
nebassz.Remy írta:Lincoln Burrows is benne lesz. (nem a holnap részben, hanem az évadban.)Toti írta:melyben ott figyel scofield. azt sem tudtam, h a prison break óta él-e a tag.

egyébként te megnézted az első részt? adja? én nem rajongtam sosem az ilyen képregényes, szuperhősős storykért, pláne nem sorozatokért. mikor elkezd futni mennyire gagyi? v jól megoldották?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Remy
- Kapcsolat:
Lincoln Burrows is benne lesz. (nem a holnap részben, hanem az évadban.)Toti írta:melyben ott figyel scofield. azt sem tudtam, h a prison break óta él-e a tag.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
nemtudom milyen volt a flash pilotja, de belebotlottam a második rész előzetesébe, melyben ott figyel scofield. azt sem tudtam, h a prison break óta él-e a tag.
na már csak ezért is megnézem a pilotot.
mondjuk holnap arkham.
na már csak ezért is megnézem a pilotot.

mondjuk holnap arkham.

- mathers
TWD: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Flashback tényleg ne legyen. Amúgy jó rész volt tetszett. Remélem jó évad lesz. Ki az a Morgan? Nem nagyon ugrik be.

- P. Krisz
TWD
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez fasza volt ,így kell kezdeni . Azt hittem hogy a tudósarcot pofázás közben eltalálja egy golyó , nagyon arra hajazott a kamerabeállás . Azt viszont remélem hogy nem lesznek benne Terminus flashback részek . Várom a folytatást .
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez fasza volt ,így kell kezdeni . Azt hittem hogy a tudósarcot pofázás közben eltalálja egy golyó , nagyon arra hajazott a kamerabeállás . Azt viszont remélem hogy nem lesznek benne Terminus flashback részek . Várom a folytatást .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
TWD
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nagyon bejött. Örülök hogy nem húzták sokáig az időt a terminuson, bár valahol sejthető volt, de a farm után sose tudni.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nagyon bejött. Örülök hogy nem húzták sokáig az időt a terminuson, bár valahol sejthető volt, de a farm után sose tudni.