ott a warn/banKerlon írta:Világbajnok, Pato nemhehe írta:Kérdezném, hogy özil mit tett le eddig az asztalra.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. október 14., kedd 20:18
ott a warn/banKerlon írta:Világbajnok, Pato nemhehe írta:Kérdezném, hogy özil mit tett le eddig az asztalra.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 14., kedd 20:06
Világbajnok, Pato nemhehe írta:Kérdezném, hogy özil mit tett le eddig az asztalra.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. október 14., kedd 19:59
Felesleges belemenni, de azért nem egy Bajner Bálint a tag.hehe írta:Kérdezném, hogy özil mit tett le eddig az asztalra.
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. október 14., kedd 19:58
Ha Özil elmegy(és ez remélhetőleg minél hamarabb lesz) akkor rá lesznek szorulva!Nem tudom, hogy Özil vagy Isco a jobb játékos, de az biztos, hogy az Arsenal féle fociba Isco nagyon illene, Özillel ellentétben!Isco nagyon érzi ezt a kis passzos, rövid focit mint Ramsey,Wilshere vagy Sánchez vagy akár Oxi!Welbeck eddig pozitív csalódás, de komolyabb célokra kevés!Jó kis játékos Isco, de nem vagyunk rászorulva. Kész játékosok kellenek, nem tehetségek... Egy patent szűrő (télen) meg egy Merte utód a kezdőbe (nyáron), ami ránk férne. Talán majd egy csatár is, de én bízom Welbeckben és szerintem lehet belőle stabil, kezdőjátékos. Csak időt kell neki adni és még jobb lesz ő is.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. október 14., kedd 19:56
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 14., kedd 19:50
Ebbe mi az érdekes? Özil egy kiforrott játékos, Isco meg 1 tehetséges srác.csabi* írta:az érdekes, hogy özilt majd leszopod de isco nem kéne
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 14., kedd 19:33
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. október 14., kedd 19:22
Nem akarom Özilt védeni, de a "német" már többet letett az asztalra, mint a spanyol. Érthető, hogy kit preferál valaki, aki ráadásul nem követ folyamatosan Real meccset. Mi ismerjük mind a kettőt. De azért Özilt se kell semmibe venni. Isco még nem tud többet nyújtani. Jobb lehet, benne van, DE jelenleg még nincs a német előtt.csabi* írta:az érdekes, hogy özilt majd leszopod de isco nem kéne
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. október 14., kedd 19:16
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 14., kedd 18:37
Jó kis játékos Isco, de nem vagyunk rászorulva. Kész játékosok kellenek, nem tehetségek... Egy patent szűrő (télen) meg egy Merte utód a kezdőbe (nyáron), ami ránk férne. Talán majd egy csatár is, de én bízom Welbeckben és szerintem lehet belőle stabil, kezdőjátékos. Csak időt kell neki adni és még jobb lesz ő is.BBarni írta:Rosicky is megsérült, Welbecknek meg aláfordult a bokája(de elvileg nem komoly)...![]()
![]()
Szóval akkor sérült:Debuchy,Giroud,Ramsey,Sanogo,Arteta,Özil,Giroud,Koscielny(?),Walcott(?),Welbeck(?),Gnabry(?) a kérdőjeleseknél nem vagyok biztos, de szerintem még nem bevethetőek!Nevetséges...![]()
![]()
Özilt meg minél hamarabb el kell adni a Bayernek amíg jó pénzt adnak érte, vagy egy Götze-Özil csere is mehet!
Iscot is megnézném ha Madridban nem kap több lehetőséget, szerintem piszkosul illene az Arsenalba!![]()
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. október 14., kedd 17:50
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 14., kedd 15:46
Itt sem volt tavaly flop. A szezon első felében húzta a csapatot, a másodikban hozott egy átlagot. Csak idén volt gyenge, de abban közrejátszott azért az is, hogy nem a posztján játszott.Matt009 írta:BBeno jól leírta a dolgot, én is hasonlóan gondolkodok Özilről. Nem egy korszakot meghatározó klasszis, de van benne olyan tehetség, ami nagyon kevesekben, és sokkal többre hivatott annál, amit a szerencsétlen Arsenalban nyújt. A Realban meg volt egy kimagasló, és 2 korrekt szezonja, itt nem volt flop, a gólpasszait megadta minden szezonban.pont hogy itt Ronci volt az akit csukott szemmel is megtalált bármikor a pályán. Nem írtam régóta Özilről mert nem érdekelt hogy az arsenalban ilyen giroud meg sanogo féle emberekkel szenved szegény miközben láttam mire képes itt Madridban. lesz akik védekeznek ott helyette a bayernben, engem az sem érdekel jelenleg hogy nem fut vissza. neki nem ez való. ez az én saját véleményem, nem is fogok erről senkivel sem vitázni mert nem magyarázza be nekem senki hogy itt is mekkora flop volt.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 13., hétfő 22:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 13., hétfő 22:50
Szedd már össze magad kérlek, és egy hozzászólásban válaszolj a dolgokra, ne percenként kettőben.alexoxladjackoxi
HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. október 13., hétfő 22:48
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. október 13., hétfő 22:37
Remy írta:Mondjuk az, hogy 2-3 év alatt leesik legalább 1 kupa, és nem 8 évet kell arra várni, hogy nyerjetek valamit.alexoxladjackoxi írta: Attól függ mi számít "kijövésnek"?
Emlékszem rá, hogy az első szezonjában imádtam a faszit... és onnantól kezdve már csak a hiányérzetem van meg vele kapcsolatban hiába hozta a statokat.Özil
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. október 13., hétfő 22:33
Nem-nem.... az utolsó szezonjában olyan gyenge volt, hogy az valami elképesztő.Matt009 írta:itt nem volt flop, a gólpasszait megadta minden szezonban.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. október 13., hétfő 22:29
BBeno jól leírta a dolgot, én is hasonlóan gondolkodok Özilről. Nem egy korszakot meghatározó klasszis, de van benne olyan tehetség, ami nagyon kevesekben, és sokkal többre hivatott annál, amit a szerencsétlen Arsenalban nyújt. A Realban meg volt egy kimagasló, és 2 korrekt szezonja, itt nem volt flop, a gólpasszait megadta minden szezonban.pont hogy itt Ronci volt az akit csukott szemmel is megtalált bármikor a pályán. Nem írtam régóta Özilről mert nem érdekelt hogy az arsenalban ilyen giroud meg sanogo féle emberekkel szenved szegény miközben láttam mire képes itt Madridban. lesz akik védekeznek ott helyette a bayernben, engem az sem érdekel jelenleg hogy nem fut vissza. neki nem ez való. ez az én saját véleményem, nem is fogok erről senkivel sem vitázni mert nem magyarázza be nekem senki hogy itt is mekkora flop volt.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. október 13., hétfő 22:28
Mondjuk az, hogy 2-3 év alatt leesik legalább 1 kupa, és nem 8 évet kell arra várni, hogy nyerjetek valamit.alexoxladjackoxi írta: Attól függ mi számít "kijövésnek"?
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 13., hétfő 22:26
Majd az idő eldönti, én amint már mondtam látok benne fantáziát.KAG írta:Kiváncsi lettem volna rád, ha tavaly kérdezlek meg ugyanerrőlSzerintem bőven van benne potenciál. Könnyen helyzetbe kerül és sokkal jobb arányban használja ki a helyzeteit, mint Giroud. Ha végre összeáll a csapat, tömve lesz labdákkal.![]()
![]()
Tényleg no offense csak elég sok arsenalos barátom van és eléggé divat mindegyiknél többet belelátni a dolgokba, mint ami.
Pedig általában nem fogalmatlan 15 éves fanboyokról van szó
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem