En ne dőljek be a pletykáknak? Viccelsz gondolom.alexoxladjackoxi írta:Ne dőlj már be az októberi pletykáknak... Wenger azért nem hozta vissza Fabrét, mert kell neki Özil. Nem megy ő sehova!

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 13., hétfő 20:52
En ne dőljek be a pletykáknak? Viccelsz gondolom.alexoxladjackoxi írta:Ne dőlj már be az októberi pletykáknak... Wenger azért nem hozta vissza Fabrét, mert kell neki Özil. Nem megy ő sehova!
HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. október 13., hétfő 20:33
Mondjuk nem tudom mi köze a kettőnek egymáshoz. Full más poszt.alexoxladjackoxi írta:Wenger azért nem hozta vissza Fabrét, mert kell neki Özil.
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. október 13., hétfő 20:27
És ez volt Wenger egyik legnagyobb bakija edzőként.Cesc hátrakötött lábakkal és bekötött szemmel is jobb mint a "német".alexoxladjackoxi írta:Ne dőlj már be az októberi pletykáknak... Wenger azért nem hozta vissza Fabrét, mert kell neki Özil. Nem megy ő sehova!
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. október 13., hétfő 20:23
Ő mit keres itt? Most komolyan ?!Wellbeck
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. október 13., hétfő 20:02
Őt már a tapasztaltabbakhoz vettemalexoxladjackoxi írta:Wilsheret ne hagyjuk már ki...messideco írta:Potenciazavarokkal nem küzd, hiszen már kb 15. évesen gyereket csinált
Érik egy erős angol generáció: Chambres-Stones-Shaw-Barkley-Ox-Wellbeck-Sterling, már csak a kapitányon múlik a dolog
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. október 13., hétfő 18:48
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 13., hétfő 18:36
Ne dőlj már be az októberi pletykáknak... Wenger azért nem hozta vissza Fabrét, mert kell neki Özil. Nem megy ő sehova!Realista24 írta:Egy túlsztárolt, középszerű játékos, aki néhány dologban kiemelkedő képességgel rendelkezik. Ezek mellé társult a pénzéhesség, a lustaság és a nagyképűség. És megkapjuk azt az Özilt, akitől röhögve szabadult meg a Real 50 ért, és sírva fog az Arsenal 15 millió bukóval.BBeno írta:pont hogy itt Ronci volt az akit csukott szemmel is megtalált bármikor a pályán. Nem írtam régóta Özilről mert nem érdekelt hogy az arsenalban ilyen giroud meg sanogo féle emberekkel szenved szegény miközben láttam mire képes itt Madridban. lesz akik védekeznek ott helyette a bayernben, engem az sem érdekel jelenleg hogy nem fut vissza. neki nem ez való. ez az én saját véleményem, nem is fogok erről senkivel sem vitázni mert nem magyarázza be nekem senki hogy itt is mekkora flop volt.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 13., hétfő 18:33
Wilsheret ne hagyjuk már ki...messideco írta:Potenciazavarokkal nem küzd, hiszen már kb 15. évesen gyereket csinált
Érik egy erős angol generáció: Chambres-Stones-Shaw-Barkley-Ox-Wellbeck-Sterling, már csak a kapitányon múlik a dolog
HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. október 13., hétfő 16:19
Azért így belegondolva elképesztő,hogy Higanyt 40-ért, Özilt meg 50 misiért tudtuk eladni.Géci írta:Azt a 67 milla bukót röhögve feledteti el amit a KHÖD-ért kapunk
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. október 13., hétfő 16:02
Azt a 67 milla bukót röhögve feledteti el amit a KHÖD-ért kapunkBBeno írta:most az utolsó mondatot kiragadva olyan sok az a 15 millió? mi 67+++-t buktunk kakával. lehet az arsenal megérzi ezt de mi Real drukkerek ekkora veszteséget még nem kéne így megélnünk
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. október 13., hétfő 13:23
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 13., hétfő 12:55
BBeno írta: engem az sem érdekel jelenleg hogy nem fut vissza. neki nem ez való.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. október 13., hétfő 12:44
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. október 13., hétfő 12:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 13., hétfő 12:36
Egy túlsztárolt, középszerű játékos, aki néhány dologban kiemelkedő képességgel rendelkezik. Ezek mellé társult a pénzéhesség, a lustaság és a nagyképűség. És megkapjuk azt az Özilt, akitől röhögve szabadult meg a Real 50 ért, és sírva fog az Arsenal 15 millió bukóval.BBeno írta:pont hogy itt Ronci volt az akit csukott szemmel is megtalált bármikor a pályán. Nem írtam régóta Özilről mert nem érdekelt hogy az arsenalban ilyen giroud meg sanogo féle emberekkel szenved szegény miközben láttam mire képes itt Madridban. lesz akik védekeznek ott helyette a bayernben, engem az sem érdekel jelenleg hogy nem fut vissza. neki nem ez való. ez az én saját véleményem, nem is fogok erről senkivel sem vitázni mert nem magyarázza be nekem senki hogy itt is mekkora flop volt.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. október 13., hétfő 12:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 13., hétfő 12:26
Madridban is fogalmatlanokkal kellett játszania ezek szerint...BBeno írta:legalább valami olyan csapathoz akar menni akik közt több olyan van aki érti a zsugát.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. október 13., hétfő 12:25
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 13., hétfő 10:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 13., hétfő 10:28
Khedira az Arsenalba fog menni, és majd onnan vissza a bundás kettőbeziro4vr írta:Tetszene, ha a BM beerősítene egy khedira özil duóval
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem