Mondjuk az, hogy 2-3 év alatt leesik legalább 1 kupa, és nem 8 évet kell arra várni, hogy nyerjetek valamit.alexoxladjackoxi írta: Attól függ mi számít "kijövésnek"?

Premier League
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Premier League
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Majd az idő eldönti, én amint már mondtam látok benne fantáziát.KAG írta:Kiváncsi lettem volna rád, ha tavaly kérdezlek meg ugyanerrőlSzerintem bőven van benne potenciál. Könnyen helyzetbe kerül és sokkal jobb arányban használja ki a helyzeteit, mint Giroud. Ha végre összeáll a csapat, tömve lesz labdákkal.![]()
![]()
Tényleg no offense csak elég sok arsenalos barátom van és eléggé divat mindegyiknél többet belelátni a dolgokba, mint ami.
Pedig általában nem fogalmatlan 15 éves fanboyokról van szó
- alexoxladjackoxi
Attól függ mi számít "kijövésnek"?Remy írta:Igen. Ez az igazság. Kis túlzással ott mindenki kurva jó, csak ez valamiért sose jön ki.KAG írta: Tényleg no offense csak elég sok arsenalos barátom van és eléggé divat mindegyiknél többet belelátni a dolgokba, mint ami.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Igen. Ez az igazság. Kis túlzással ott mindenki kurva jó, csak ez valamiért sose jön ki.KAG írta: Tényleg no offense csak elég sok arsenalos barátom van és eléggé divat mindegyiknél többet belelátni a dolgokba, mint ami.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kiváncsi lettem volna rád, ha tavaly kérdezlek meg ugyanerrőlSzerintem bőven van benne potenciál. Könnyen helyzetbe kerül és sokkal jobb arányban használja ki a helyzeteit, mint Giroud. Ha végre összeáll a csapat, tömve lesz labdákkal.

Tényleg no offense csak elég sok arsenalos barátom van és eléggé divat mindegyiknél többet belelátni a dolgokba, mint ami.
Pedig általában nem fogalmatlan 15 éves fanboyokról van szó

ZIDANE
- alexoxladjackoxi
Szerintem bőven van benne potenciál. Könnyen helyzetbe kerül és sokkal jobb arányban használja ki a helyzeteit, mint Giroud. Ha végre összeáll a csapat, tömve lesz labdákkal.KAG írta:Ő mit keres itt? Most komolyan ?!Wellbeck![]()
Vágom, hogy az Arsenal fanok felcopkodták mert már most rúgott annyi gólt mint a MU-ban egy szezonban szokott, de akkor is![]()
![]()
![]()
- alexoxladjackoxi
Tavaly jó volt, a csapat motorjának számított Ramseyvel, idén eddig gyenge. A hozzáállása kb. a béke segge alatt van, de nagyon jó képességekkel bír és én örülök, hogy nálunk játszik. Csak a posztján kéne nyomatni, nem a szélen.ateeemadrid írta:Az Arsenal drukkereknek mi a véleménye róla egyébként? Vagy mondjuk neked?
Mert ha ezt a teljesítményt Real mezben hozná én imádkoznék, hogy húzzon innen.
Szerintem mindenképp jól járnátok ha elmenne valahova, képességek és hozzáállás alapján sem érdemli meg, hogy kezdő legyen, viszont az ára miatt tolni kell.
- alexoxladjackoxi
Ennek ellenére a torna 6. legjobb középpályásának választották...sucre írta:Özil a világ legjobb irányítója! hatalmas zsugás a csávó, miket dekázik már rágóval... Arsenalban is adja az asszisztokat szépszámmal, csoda, hogy nemvette vissza a real 100 millióért. Ő az, akiért az ember szívesen leül meccset nézni. Győzni akarás, kitartás, profi mentalizmus. Ja, vb-n is hogy kilógott már a csapatból. A baj az, hogy lefelé![]()
- alexoxladjackoxi
Ezt kérdezd Wengertől. Állítólag Özilre és Zelalemre épít Cesc helyett.adamzz írta:Mondjuk nem tudom mi köze a kettőnek egymáshoz. Full más poszt.alexoxladjackoxi írta:Wenger azért nem hozta vissza Fabrét, mert kell neki Özil.
Özilről meg el tudom képzelni,hogy ahelyett,hogy inkább megtanulna angolul (spanyolul se tudott 4 év alatt), hazamegy németbe. Ráadásul nagyobb potenciállal rendelkező klubban játszhatna, plusz Németországban felnőtt kölkök fele szerintem a Bayernben akar játszani.
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
Özil a világ legjobb irányítója! hatalmas zsugás a csávó, miket dekázik már rágóval... Arsenalban is adja az asszisztokat szépszámmal, csoda, hogy nemvette vissza a real 100 millióért. Ő az, akiért az ember szívesen leül meccset nézni. Győzni akarás, kitartás, profi mentalizmus. Ja, vb-n is hogy kilógott már a csapatból. A baj az, hogy lefelé

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
En ne dőljek be a pletykáknak? Viccelsz gondolom.alexoxladjackoxi írta:Ne dőlj már be az októberi pletykáknak... Wenger azért nem hozta vissza Fabrét, mert kell neki Özil. Nem megy ő sehova!

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Mondjuk nem tudom mi köze a kettőnek egymáshoz. Full más poszt.alexoxladjackoxi írta:Wenger azért nem hozta vissza Fabrét, mert kell neki Özil.
Özilről meg el tudom képzelni,hogy ahelyett,hogy inkább megtanulna angolul (spanyolul se tudott 4 év alatt), hazamegy németbe. Ráadásul nagyobb potenciállal rendelkező klubban játszhatna, plusz Németországban felnőtt kölkök fele szerintem a Bayernben akar játszani.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
És ez volt Wenger egyik legnagyobb bakija edzőként.Cesc hátrakötött lábakkal és bekötött szemmel is jobb mint a "német".alexoxladjackoxi írta:Ne dőlj már be az októberi pletykáknak... Wenger azért nem hozta vissza Fabrét, mert kell neki Özil. Nem megy ő sehova!
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ő mit keres itt? Most komolyan ?!Wellbeck

Vágom, hogy az Arsenal fanok felcopkodták mert már most rúgott annyi gólt mint a MU-ban egy szezonban szokott, de akkor is

ZIDANE
-
Őt már a tapasztaltabbakhoz vettemalexoxladjackoxi írta:Wilsheret ne hagyjuk már ki...messideco írta:Potenciazavarokkal nem küzd, hiszen már kb 15. évesen gyereket csinált
Érik egy erős angol generáció: Chambres-Stones-Shaw-Barkley-Ox-Wellbeck-Sterling, már csak a kapitányon múlik a dolog

BTW sajnos ő sem lesz arra képes, amire előzetesen jósolták. Arsenal-dns sajnos

"And my heart will leave you never."
- ateeemadrid
Az Arsenal drukkereknek mi a véleménye róla egyébként? Vagy mondjuk neked?
Szerintem mindenképp jól járnátok ha elmenne valahova, képességek és hozzáállás alapján sem érdemli meg, hogy kezdő legyen, viszont az ára miatt tolni kell.
- alexoxladjackoxi
Ne dőlj már be az októberi pletykáknak... Wenger azért nem hozta vissza Fabrét, mert kell neki Özil. Nem megy ő sehova!Realista24 írta:Egy túlsztárolt, középszerű játékos, aki néhány dologban kiemelkedő képességgel rendelkezik. Ezek mellé társult a pénzéhesség, a lustaság és a nagyképűség. És megkapjuk azt az Özilt, akitől röhögve szabadult meg a Real 50 ért, és sírva fog az Arsenal 15 millió bukóval.BBeno írta:pont hogy itt Ronci volt az akit csukott szemmel is megtalált bármikor a pályán. Nem írtam régóta Özilről mert nem érdekelt hogy az arsenalban ilyen giroud meg sanogo féle emberekkel szenved szegény miközben láttam mire képes itt Madridban. lesz akik védekeznek ott helyette a bayernben, engem az sem érdekel jelenleg hogy nem fut vissza. neki nem ez való. ez az én saját véleményem, nem is fogok erről senkivel sem vitázni mert nem magyarázza be nekem senki hogy itt is mekkora flop volt.
- alexoxladjackoxi
Wilsheret ne hagyjuk már ki...messideco írta:Potenciazavarokkal nem küzd, hiszen már kb 15. évesen gyereket csinált
Érik egy erős angol generáció: Chambres-Stones-Shaw-Barkley-Ox-Wellbeck-Sterling, már csak a kapitányon múlik a dolog
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Azért így belegondolva elképesztő,hogy Higanyt 40-ért, Özilt meg 50 misiért tudtuk eladni.Géci írta:Azt a 67 milla bukót röhögve feledteti el amit a KHÖD-ért kapunk

DM nálam más tészta, mert az új posztján egy kiforrott klasszis lett egy fél szezon alatt, de ha az előtti éveket nézzük ő érte is rém sok az a 75 misi.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Azt a 67 milla bukót röhögve feledteti el amit a KHÖD-ért kapunkBBeno írta:most az utolsó mondatot kiragadva olyan sok az a 15 millió? mi 67+++-t buktunk kakával. lehet az arsenal megérzi ezt de mi Real drukkerek ekkora veszteséget még nem kéne így megélnünk