http://www.ronaldo7.net/news/archive/cr ... uscles.jpg

HozzászólásSzerző: miro » 2014. október 13., hétfő 15:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 13., hétfő 15:22
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. október 13., hétfő 15:12
Értem én, hogy itt a sportolókról van szó, de kicsit vicces, mert elképzelek egy atletikus alkatú embert...CR,Ali,Bolt,Phelps...és ebből 3-at megelőzött MessiCristiano Ronaldót választották minden idők legnagyobb atlétájának a goal.com szavazói. A portugál focista a szavazatok 30%-át szerezte meg, ezzel jócskán felülmúlta a 2. helyen végző Messit. Rá 16% szavazott. A további sorrend: Muhammad Ali 14.39%, Michael Jordan 11.08%, Usain Bolt 5.33%, Pele 4.60%, Roger Federer 4.26%, Michael Phelps 3.58%, Diego Maradona 3.45%, Sachin Tendulkar 3.39%, más 3.45%. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 12., vasárnap 11:10
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. október 11., szombat 22:14
HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. október 11., szombat 22:13
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. október 11., szombat 22:05
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. október 9., csütörtök 14:32
Mindig is tiszta volt, ronaldo minden évben elmondta itt szeret lenni. Jövőre is ugyanígy menni fog ez a móka.szerintem is ez a legtisztább
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. október 9., csütörtök 10:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 9., csütörtök 9:24
Üzent burkoltan a MU felé, hogy nyissák ki a pénztárcát.dannen írta:ezt meg mi lelte? nem arra hajt , hogy hatalmasat kaszáljon? perez elbeszélgetett vele és helyre tette gondolomJorge Mendes: “Cristiano még mindig különleges érzéseket táplál a United felé, hiszen hat évet töltött el abban a klubban. Most viszont csak a Real Madrid van a szívében, örökké itt akar maradni, mert nagyon boldog. Tiszteli azokat, akik emlékeznek rá, de csak Madrid érdekli. Nem kaptam ajánlatokat Cristianóért, hiszen az emberek mind tudják, hogy lehetetlen feladat lenne őt megszerezni, szóval egy érdeklődést sem érdemes küldeniük. Cristiano álma, hogy még egyszer megnyerje a Bajnokok Ligáját”. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. október 8., szerda 21:17
Toti írta:aztarohadtkurvaeget.
ez nagyon beteg, ha így lesz.
ha messi megdönti zarra rekordját az elclasicon akkor megállítják a meccset pár percre, h messi előtt lehessen tisztelegni. tervezi az lfp.. mindezt a bernabeuban..
emberek.
én aztmondom.
takarodjanak a katalán ligába. ott felőlem meccs közben le is szphatják egész nyugodtan..
HozzászólásSzerző: miro » 2014. október 8., szerda 20:37
Toti írta:most így jobban belegondolva.
mégis mi értelme lenne ennek a bernabeuban?
80ezer ember fogja torkaszakadtából szidni és fütyülni. marha nagy ünneplés lenne.
plusz, ha tényleg mindezt hátrányba tenné.. még gyönyörű is lenne..
HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. október 8., szerda 20:35
HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. október 8., szerda 17:06
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. október 8., szerda 17:04
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. október 8., szerda 17:03
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. október 8., szerda 17:00
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. október 8., szerda 16:56
Ha én Real játékos lennék, ennél nagyobb motivációt el sem tudnék képzelni...ezzel csak CR-t fogják felhergelni, az pedig tudjuk mit jelentToti írta:aztarohadtkurvaeget.
ha messi megdönti zarra rekordját az elclasicon akkor megállítják a meccset pár percre, h messi előtt lehessen tisztelegni. tervezi az lfp.. mindezt a bernabeuban..
emberek.
én aztmondom.
takarodjanak a katalán ligába. ott felőlem meccs közben le is szphatják egész nyugodtan..
HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. október 8., szerda 16:44
Toti írta:aztarohadtkurvaeget.
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. október 8., szerda 16:44
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem