Kb 1 hónapja elkezdett laggolni a fifa 13 és nem tudom mi az oka. A rendszerkövetelményeim simán megvannak, nem tudom mi a lóf
Valami tippek?
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 12., szerda 15:32
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. június 11., kedd 12:38
Elvileg kell hozzá a KIES. Ugyanez van nálam is, igaz nekem Galaxy Ace-m van, de Win7 simán felismeri, egyből lehet rá pakolni a cuccokat, viszont itthon xp-m van, és baszik működni. Viszont KIES-sel megoldódik a probléma. Elég felrakni, aztán utána automatikusan felismeri a gép, mint a Win7 alatt. Legalábbis nálam jó.Marci77 írta:Fontos. Miért lehet az,hogy nem érzékeli Az S Advence-emet a gép? Lehetséges hogy az a baj,hogy XP-s? mert az oszt.társaimnak Win7-tel működik. Nem a gép usb-csatlakozójával van a gond..
HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 9., vasárnap 22:51
EU-n belül elvileg el kell fogadniuk, ha számlával tudod igazolni, hogy hivatalos helyen vetted.pheco írta:Ha külföldről hozatnék be ismerőssel telefont, akkor a garancia itthon is él? Egyébként Nexus 4-ről lenne szó, tehát akkor itthon egy LG szervíz elfogadja?
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. június 9., vasárnap 22:47
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. június 9., vasárnap 22:27
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. június 9., vasárnap 20:25
HozzászólásSzerző: accel » 2013. június 8., szombat 15:06
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. június 7., péntek 21:49
Én is épp most szemezek egy wayteq xtab-70dci-vel, bár ez egy olcsóbb tablet, viszont annyi a hátránya ami hatalmas mínusz és valószínű emiatt nem is veszek, hogy mindössze 3-4 óra az üzemideje. Az általad említettről is ezt írják, hogy 4 óra filmezést bír, ami azért elég karcsú.accel írta:wayteq tablet 100s-et szeretnék venni. valakinek van tapasztalata róla? neten elég jókat olvastam róla. :-)
vagy ha valami másik tabletet ajánlotok hasonló árkategóriában, akkor azt is szívesen fogadom
HozzászólásSzerző: accel » 2013. június 7., péntek 18:58
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. június 5., szerda 12:42
HozzászólásSzerző: haszi » 2013. június 5., szerda 12:04
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2013. június 3., hétfő 8:41
HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. június 2., vasárnap 17:04
HozzászólásSzerző: cart » 2013. május 30., csütörtök 17:25
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. május 30., csütörtök 17:22
Nemár, hogy senki nem tudja.Sierra írta:Egy kérdésem lenne: régóta fennáll egy problémám, én a winyóra gondolok, hogy az miatt lehet.
Szóval, főleg a firefoxnál irritáló, hogy rengetegszer befagy, homokóra, felül Nem válaszol szöveggel, és van, hogy percekig úgy van akármit csinálok. Legelőször azt hittem firefox a hibás, de chrome-mal is ugyanez volt. És néha kiír valami a Parancsfájl dolgozik az oldalon vagy mit. Aztán a hibaüzeneten kívül megjelenik még a Media Playerben meg World-ben is ez a lefagyás Nem válaszol dolog, sőt néha a mappáknál is. Formázás sem segít rajta csak az elején, de pár bekapcsolás után már fennáll a probléma.
És abból gondolom, hogy winyó hiba, mert korábban volt ugyanebben a gépben egy másik winchester, és ott jóval kevesebbszer találkoztam ezzel a problémával. Szerintetek is ez lehet?
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. május 28., kedd 16:48
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. május 27., hétfő 0:13
HozzászólásSzerző: Laci » 2013. május 26., vasárnap 23:46
HozzászólásSzerző: dodi » 2013. május 26., vasárnap 13:59
ezt garantálni senki nem fogja. ebből az árból végképp nem. de minimumon akár futhatnak 2-3 év múlva is.Marci77 írta:hogy a 2-3 évig tudjam használni legalább,és annyi idő múlva is elmenjenek a játékok
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
CF Talavera
Real Madrid
Estadio El Prado
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem