Belátom Messi is bunkó paraszt,akárcsak én.

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. október 11., szombat 21:25
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. október 11., szombat 21:24
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 11., szombat 21:21
"...Messi nem" Egy igazi tajparaszt, nem tudom minek véditek, nem ez volt az első eset és nem is az utolsó...Drake írta:Nem akarlak megsérteni titeket,de azért látszik,hogy nem sokan űzitek errefelé a focit versenyszerűen.Egy vesztes meccs után ki az,aki leáll jópofizni az ellenfél csapatával?Ha mi kikapunk én is a lehető leggyorsabban az öltöző felé veszem az irányt és próbálok nem találkozni az ellen játékosaival.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 11., szombat 21:19
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. október 11., szombat 21:19
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. október 11., szombat 21:18
te most viccelsz ember?Drake írta:Nem akarlak megsérteni titeket,de azért látszik,hogy nem sokan űzitek errefelé a focit versenyszerűen.Egy vesztes meccs után ki az,aki leáll jópofizni az ellenfél csapatával?Ha mi kikapunk én is a lehető leggyorsabban az öltöző felé veszem az irányt és próbálok nem találkozni az ellen játékosaival.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. október 11., szombat 21:17
Valószínűleg még nem látott ilyet, fiatalság, bolondság...Banán írta:nem akarlak megbántani de én a legnagyobb döntők után is látok pacsizni játékosokat, sőt egymást vigasztalják, nehogy már egy sz*ros barátságos meccs miatt menjen a durci, amúgy meg állandóan ez megy, sohasem jófej, nem tudom miért kell ezt szépíteni, ez eddig is így voltDrake írta:Nem akarlak megsérteni titeket,de azért látszik,hogy nem sokan űzitek errefelé a focit versenyszerűen.Egy vesztes meccs után ki az,aki leáll jópofizni az ellenfél csapatával?Ha mi kikapunk én is a lehető leggyorsabban az öltöző felé veszem az irányt és próbálok nem találkozni az ellen játékosaival.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 11., szombat 21:16
Most erre mit lehet írni. Hogy legalább akkora bunkó vagy, mint Messi? Na de ilyet nem írok.Drake írta:Nem akarlak megsérteni titeket,de azért látszik,hogy nem sokan űzitek errefelé a focit versenyszerűen.Egy vesztes meccs után ki az,aki leáll jópofizni az ellenfél csapatával?Ha mi kikapunk én is a lehető leggyorsabban az öltöző felé veszem az irányt és próbálok nem találkozni az ellen játékosaival.
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. október 11., szombat 21:15
nem akarlak megbántani de én a legnagyobb döntők után is látok pacsizni játékosokat, sőt egymást vigasztalják, nehogy már egy sz*ros barátságos meccs miatt menjen a durci, amúgy meg állandóan ez megy, sohasem jófej, nem tudom miért kell ezt szépíteni, ez eddig is így voltDrake írta:Nem akarlak megsérteni titeket,de azért látszik,hogy nem sokan űzitek errefelé a focit versenyszerűen.Egy vesztes meccs után ki az,aki leáll jópofizni az ellenfél csapatával?Ha mi kikapunk én is a lehető leggyorsabban az öltöző felé veszem az irányt és próbálok nem találkozni az ellen játékosaival.
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. október 11., szombat 21:13
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. október 11., szombat 21:12
francois írta:erről szívesen olvasnék vmit, ha tudsz adj már egy linket erről. köszBanán írta:A spanyol adósság nagyobb részét a katalánok halmozták fel, emellett nagyok a bevételeik is, függetlenedni úgy akarnak, hogy az adósságuk marad a spanyoloknál
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. október 11., szombat 21:11
egy barátságos meccsen. a jófijjúRealista24 írta:Gondolom belehalt volna egy pacsiba.pátkán írta:ebbe a Messis esetbe nem kell sokat belelátni.. nekem sincs kedvem jópofizni egy vesztes mecs után.. kb ennyiről van szó szerintem..
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. október 11., szombat 21:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 11., szombat 21:00
Gondolom belehalt volna egy pacsiba.pátkán írta:ebbe a Messis esetbe nem kell sokat belelátni.. nekem sincs kedvem jópofizni egy vesztes mecs után.. kb ennyiről van szó szerintem..
HozzászólásSzerző: pátkán » 2014. október 11., szombat 20:59
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. október 11., szombat 20:58
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. október 11., szombat 20:55
HozzászólásSzerző: francois » 2014. október 11., szombat 20:54
erről szívesen olvasnék vmit, ha tudsz adj már egy linket erről. köszBanán írta:A spanyol adósság nagyobb részét a katalánok halmozták fel, emellett nagyok a bevételeik is, függetlenedni úgy akarnak, hogy az adósságuk marad a spanyoloknál
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. október 11., szombat 20:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 11., szombat 20:39
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem