mind a kettő egy hatalmas csalódás emberileg. casillas is ugyanannyira sáros mint ő.és vannak akik hisznek abban hogy casillas gordított neki hátat.....

Kommentáld a híreket
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
- Tayo
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.
a legtöbb játékosunk olyan köztük CR is hogy egy nyíltan támadó, kombinatív csapatban sokkal jobban érzi magát. Benzema, Özil szintén ebbe a kategóriába tartozik. Mou egy olyan rendszert akart ráerőltetni rájuk is ami bevált egy Internél, egy Chelseanél , viszont itt egyértelmű hogy a legtöbb játékosunk alkalmatlan arra hogy a saját térfelén teperjen, és nyomozza labdát. Sorolni lehet ezeket a meccseket amit azért buktunk el mert a számunkra kedvező eredmény miatt visszaálltunk bekkelni és persze szoptuk is befele a gólokat. Ez egyértelműen José hibája volt, ha a csapat erényeire alapozta volna meg a taktikát akkor ő ezzel a kerettel bőven BL győztes lett volna.Szerintem meg CR-nek, pont, hogy ez a "kontrázós szar" fekszik leginkább...
Ronaldo nagyon eredményes volt ebben a rendszerben ez igaz, de nem mondanám hogy ez feküdt neki. Rengeteg olyan jelenet volt amikor visszaálltunk egészen a saját térfelünkig, Cé pedig csapkodott a levegőben hogy toljátok már fentebb az egészet basszátokmeg mert simán visszaszerezhetnénk a labdát az ellenfél térfelén.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Amúgy az a vicces, hogy itt sokan meg vannak áldva, hogy ő mindent megtett meg, hogy nála a club volt ez első, de most minden nyilatkozatban elmondja, hogy alig várta, hogy visszajöjjön meg, hogy mikor Londonba érkezett majdnem elérzékenyült stb...
Ja meg, hogy 2 klub volt hozzá igazán közel az Inter és a Chelsea! Akkor miről beszélünk?
Maradjunk annyiba, hogy magasról beleszart már idén az egészbe a special one vagy mi az
....
Ja meg, hogy 2 klub volt hozzá igazán közel az Inter és a Chelsea! Akkor miről beszélünk?

Maradjunk annyiba, hogy magasról beleszart már idén az egészbe a special one vagy mi az

- miró
- Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
na kóstolgatja már cr-t is
és vannak akik hisznek abban hogy casillas gordított neki hátat.....

és vannak akik hisznek abban hogy casillas gordított neki hátat.....

Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony
Boateng nekem se kéne...Az mindig gyanús, ha a Milán ad el játékost, de Boateng is teljesen átszokott a támadó rész környékére, nekünk meg nem oda kéne ember. Meg igazából nem is hozták szóba velünk. :-)
Nacho meg 23 is elmúlt. :-) Azért van ott variálás bőven, asszem a kijutási selejtezős kort veszik figyelembe, tehát aki, akkor befért a csapatba, az mehet később a "döntőre" is.Szóval szerintem a 1990 január 1 után született játékosok vehetnek ezen most részt.Egyébként még azt nem értem, hogy Canalaes, hogy tud megint ott lenni az U-21-es keretben, mikor 22 éves elmúlt...
Szerintem meg nem feltétlnül csak a védekezésről volt itt szó, hanem általános taktikai dolgok. Merrefelé mozogjon, hogy zárjon vissza, mikor lépjen be a kapu elé, mikor mozogjon szélre, ilyesmik.céronaldonak nem az volt akkor a baja, hogy védekeznie kell, hanem hogy murinnyó jött a szokásos bekkelős, visszaállós szarral, ahelyett, hogy feljebb toltuk volna az egészet és letámadjuk őket. és mindenki védekezik csapatként.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
a lénye hogy ő olyan jól bírja.http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... ID=HP_BN_1
Na ezt a José interjút vártam. Továbbra sem nyugszik az ürge.

- haszi
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo, Marcelo, C.Ronaldo, Benzema
Nem értem minek a fAcewill írta:Kár, hogy semmilyen TV nem adja![]()

Ha jól tudom, úgy van a szabályzatban talán, hogy aki a selejtező meccsek kezdetekor még nem több, mint 21 éves, az játszhat a tornán (Canales pedig tavaly még 21 volt) De lehet ha most hülyeséget mondtamAcewill írta:Egyébként még azt nem értem, hogy Canalaes, hogy tud megint ott lenni az U-21-es keretben, mikor 22 éves elmúlt...

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
CR-nek minden fekszik konkrétan csak a védekezés annyira nem, de komolyabb meccseken besegített még, ha nem is elvetemült módon... Én még mindig azon az elven vagyok, hogy ha jön 1 olyan edző aki példát statuál és felnézhetnek rá akkor CR-nek és mindenki másnak nagymértékben javul majd a hozzáállása, mert José bekkelését szerintem senki sem csipázta és ez látszott is
.
Jöjjön Ancelotti és vágjunk bele a lecsóba

Jöjjön Ancelotti és vágjunk bele a lecsóba

- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ez is tiszta sor, én ezt többször leírtam, hogy ha játékstílust és felfogást váltunk, akkor kaká eleve kuka, céronaldonak meg jóval nehezebb lesz a szűkebb területeken lefutkorászni a védőket.legendary írta:Szerintem meg CR-nek, pont, hogy ez a "kontrázós szar" fekszik leginkább...hehe írta: céronaldonak nem az volt akkor a baja, hogy védekeznie kell, hanem hogy murinnyó jött a szokásos bekkelős, visszaállós szarral, ahelyett, hogy feljebb toltuk volna az egészet és letámadjuk őket. és mindenki védekezik csapatként.
Sőt, egyértelmű.
de ettől még azon az ominózus konkrét meccsen, amiről sztem a sajtó meg murinnyó beszél, az volt a gondja cének, hogy a sok idióta húzódik visszafele ahelyett, hogy odabasztunk volna nekik a saját kapujuk előtt. integetett, hogy gyertek előrébb, aztán már csapkodott, persze, hogy murinnyónak nem tetszett, mert nem ez volt a taktika, viszont ez nem is a real madrid, ez egy hányás.

Szerintem meg CR-nek, pont, hogy ez a "kontrázós szar" fekszik leginkább...hehe írta: céronaldonak nem az volt akkor a baja, hogy védekeznie kell, hanem hogy murinnyó jött a szokásos bekkelős, visszaállós szarral, ahelyett, hogy feljebb toltuk volna az egészet és letámadjuk őket. és mindenki védekezik csapatként.
Sőt, egyértelmű.
- haszi
Jajj így már érthető, ott ők lesznek a "húzóerő"Remy írta:Ők az U-20-as VB-re mennek, ami szintén júniusban kezdődik. (június 21-e és július 13. között) :-)haszi írta:Bár azt nem értem, hogy ha Morata ott tud lenni, akkor Jesé miért nemvagy akár a barcás Deulofeu.

- Acewill
- Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka
Kár, hogy semmilyen TV nem adjahaszi írta:Ma kezdetét veszi az u21-es Európa bajnokság Izraelben, akit érdekel annak ajánlom figyelmébe az esti Angol - Olasz meccset, meg lehet lesni Veratti barátunk milyen formában vanA spanyolok számára holnap kezdődik a bajnokság, délután 6-tól játszanak majd az oroszokkal. A keretben ott van Carvajal, Nacho és Morata és pár ex-madridi arc is (Canales, Sarabia, Rodrigo) :-) Bár azt nem értem, hogy ha Morata ott tud lenni, akkor Jesé miért nem
vagy akár a barcás Deulofeu.

- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
itt tévedést érzek.BBeno írta:az a kis affér nyílt titok volt mert a kamera is látta hogyan reagált Ronci arra mikor védekezni kérte őt José. Pepe-s affér is már tudott volt. engem a véleménye érdekelne Ikerről és Ramosról. valszeg ha őszintén kéne nyilatkozni akkor Ramost felmentené ikerről viszont kiderülne még pár szép cselekedet.
céronaldonak nem az volt akkor a baja, hogy védekeznie kell, hanem hogy murinnyó jött a szokásos bekkelős, visszaállós szarral, ahelyett, hogy feljebb toltuk volna az egészet és letámadjuk őket. és mindenki védekezik csapatként.
de láttuk - és be is szoptuk mindannyiszor - hogy mi van, ha murinnyó taktikázni próbál...

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ők az U-20-as VB-re mennek, ami szintén júniusban kezdődik. (június 21-e és július 13. között) :-)haszi írta:Bár azt nem értem, hogy ha Morata ott tud lenni, akkor Jesé miért nemvagy akár a barcás Deulofeu.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- haszi
Ma kezdetét veszi az u21-es Európa bajnokság Izraelben, akit érdekel annak ajánlom figyelmébe az esti Angol - Olasz meccset, meg lehet lesni Veratti barátunk milyen formában van
A spanyolok számára holnap kezdődik a bajnokság, délután 6-tól játszanak majd az oroszokkal. A keretben ott van Carvajal, Nacho és Morata és pár ex-madridi arc is (Canales, Sarabia, Rodrigo) :-) Bár azt nem értem, hogy ha Morata ott tud lenni, akkor Jesé miért nem
vagy akár a barcás Deulofeu.

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Mind a két fél sáros szerintem.
De mégegyszer mondom ha ezen nem lépnek túl kurvagyorsan, akkor nem is fognak nyerni semmitse.
De mégegyszer mondom ha ezen nem lépnek túl kurvagyorsan, akkor nem is fognak nyerni semmitse.
az a kis affér nyílt titok volt mert a kamera is látta hogyan reagált Ronci arra mikor védekezni kérte őt José. Pepe-s affér is már tudott volt. engem a véleménye érdekelne Ikerről és Ramosról. valszeg ha őszintén kéne nyilatkozni akkor Ramost felmentené ikerről viszont kiderülne még pár szép cselekedet.
- Anthony
http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... ID=HP_BN_1BBeno írta:lehet hogy páran utáltátok Rault az utolsó éveiben mikor folyamat kezdő volt de sosem támadta hátba egyik edzőjét sem. ikerről sorra derülnek ki hogy mekkora kapitány. adagolja a nőjének a belső infókat, hazudik hogy rossz színben tüntesse fel Josét. még hogy jó a háta. akkor biztos perez is hazudik joséval egyetemben.
Na ezt a José interjút vártam. Továbbra sem nyugszik az ürge.
A lényeg annyi hogy CR nem tartotta be a taktikai utasításait.
De nem érdekelnek mostmár az ilyenek. Ahogy ő mondja "hazament" a Chelseabe, nagyon örvendek, remélem semmit nem nyer velük, de úgy kb. lesz

lehet hogy páran utáltátok Rault az utolsó éveiben mikor folyamat kezdő volt de sosem támadta hátba egyik edzőjét sem. ikerről sorra derülnek ki hogy mekkora kapitány. adagolja a nőjének a belső infókat, hazudik hogy rossz színben tüntesse fel Josét. még hogy jó a háta. akkor biztos perez is hazudik joséval egyetemben.
Boatenghez meg annyit: bár tudom hogy mivel normális áron eladó így mi biztos nem pályázunk rá ráadául KP-ra erősítés lenne így főleg nem. de anno a Portsmuothban és a Spursben is KK-n játszott a milanban tolták fel. simán hátrébb lehetne vinni. ugyan ez a helyzet Guarín esetében is akinek a játékát én szsz nagyon birok.
Boatenghez meg annyit: bár tudom hogy mivel normális áron eladó így mi biztos nem pályázunk rá ráadául KP-ra erősítés lenne így főleg nem. de anno a Portsmuothban és a Spursben is KK-n játszott a milanban tolták fel. simán hátrébb lehetne vinni. ugyan ez a helyzet Guarín esetében is akinek a játékát én szsz nagyon birok.
- Anthony
Boateng fölösleges. Támadó kp. van elég, nekünk védekező arc kell, meg szélső.