És akkor Bentalebbel mi lesz?Ha olyan jó mint említetted,akkor kár lenne padoztatni.GT37 írta:[quote="Toti"Mondjuk én inkább Schneiderlinre hajtanék rá, ha nyáron nem sikerült leigazolnunk, akkor majd most. Capoue-val elég komoly párost alkotnának.

Premier League
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Re: Premier League
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Ennyiért nem is lenne rossz, viszont ha igaz a hír, akkor remélhetőleg Soldadótól megválunk végre.Toti írta:4millió fontért januárban megy huntelaar a tottenhamhez.
goal.com információ
GT örülsz?

Mondjuk én inkább Schneiderlinre hajtanék rá, ha nyáron nem sikerült leigazolnunk, akkor majd most. Capoue-val elég komoly párost alkotnának.

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Toti írta:4millió fontért januárban megy huntelaar a tottenhamhez.
goal.com információ
GT örülsz?
PL-ben akár még el is éldegélhet szvsz

ZIDANE
4millió fontért januárban megy huntelaar a tottenhamhez.
goal.com információ
GT örülsz?
goal.com információ
GT örülsz?

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Igazad van Yaya kilóg, mert ő nem világbajnok...Anthony írta:Én is most olvasom.„Wengernek szüksége van egy igazi klasszisra a középpályán, egy olyan vezérre, mint a Manchester Citynél Yaya Touré, vagy amilyen nálunk volt Patrick Vieira. Erős, magas és be tud segíteni a támadásba és a védekezésbe is. Januárban meg kell szerezni Khedirát, vele újra bajnokok lehetünk" – mondta a Daily Telegraphnak a 40 esztendős Pires, aki jelenleg Indiában, az FC Goa együttesében futballozik.
Bruhahahaha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Viera, Yaya, Khedira
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
teljesen egy kategória nem? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]()
![]()

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Én is most olvasom.„Wengernek szüksége van egy igazi klasszisra a középpályán, egy olyan vezérre, mint a Manchester Citynél Yaya Touré, vagy amilyen nálunk volt Patrick Vieira. Erős, magas és be tud segíteni a támadásba és a védekezésbe is. Januárban meg kell szerezni Khedirát, vele újra bajnokok lehetünk" – mondta a Daily Telegraphnak a 40 esztendős Pires, aki jelenleg Indiában, az FC Goa együttesében futballozik.
Bruhahahaha

- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
neeeeeeeeee, nem engedik be angliába balotelli malacát, neeeeeeee
mi lesz moooooost
mi lesz moooooost

Azt mondta, hogy az egyik legjobb és nem azt, hogy a legjobb.Remy írta:Liga legjobb védője? Róla kapta az Arsenal a legtöbb 11-est.alexoxladjackoxi írta: Liga egyik legjobb védője, de alap, hogy a legszarabb helyzetben sérül le...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Attól még tényleg az.Remy írta:Liga legjobb védője? Róla kapta az Arsenal a legtöbb 11-est.alexoxladjackoxi írta: Liga egyik legjobb védője, de alap, hogy a legszarabb helyzetben sérül le...

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Liga legjobb védője? Róla kapta az Arsenal a legtöbb 11-est.alexoxladjackoxi írta:Liga egyik legjobb védője, de alap, hogy a legszarabb helyzetben sérül le...Toti írta:közben koscielny is megsérült.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Liga egyik legjobb védője, de alap, hogy a legszarabb helyzetben sérül le...Toti írta:közben koscielny is megsérült.
közben koscielny is megsérült.

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Lerúgja a játékosait edzésen.Remy írta:Nyáron cserélték le az egész erőnléti meg tudom is én, hogy milyen stábot. És ezek után is a fél csapat sérült. Érdekes. Én már inkább Wengernél keresném a hibát.Kerlon írta: Nem vészes? Ramseynak tavaly is volt egy több hónapos kihagyása, Walcott meg már december óta sérült. Ráadásul mindegyik összeszed egy-két kisebb sérülést évente. Durva, hogy évek óta ott a legtöbb sérült és még se tesznek semmit se ez ellen. Pedig lehet, hogy nem csak a sérülésekből lenne kevesebb, hanem a jobb teljesítmény is jönne az (hosszabb távon) egészségesebb játékosoktól.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nyáron cserélték le az egész erőnléti meg tudom is én, hogy milyen stábot. És ezek után is a fél csapat sérült. Érdekes. Én már inkább Wengernél keresném a hibát.Kerlon írta: Nem vészes? Ramseynak tavaly is volt egy több hónapos kihagyása, Walcott meg már december óta sérült. Ráadásul mindegyik összeszed egy-két kisebb sérülést évente. Durva, hogy évek óta ott a legtöbb sérült és még se tesznek semmit se ez ellen. Pedig lehet, hogy nem csak a sérülésekből lenne kevesebb, hanem a jobb teljesítmény is jönne az (hosszabb távon) egészségesebb játékosoktól.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Nem vészes? Ramseynak tavaly is volt egy több hónapos kihagyása, Walcott meg már december óta sérült. Ráadásul mindegyik összeszed egy-két kisebb sérülést évente. Durva, hogy évek óta ott a legtöbb sérült és még se tesznek semmit se ez ellen. Pedig lehet, hogy nem csak a sérülésekből lenne kevesebb, hanem a jobb teljesítmény is jönne az (hosszabb távon) egészségesebb játékosoktól.alexoxladjackoxi írta:Ramsey, Walcott nem vészes...Marky írta:ebből kapásból 3-4 név beleillik a sérülékeny kategóriába. én az fm-ben () nem vennék olyan játékost, aki a szezon felét otthon lábadozza. gondolok itt a ramsey, walcott, DIABY - te jó ég, ez a pali még mindig ott van?- vonulatra.
K
K
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Válogatottban sérült meg
(a labda nélküli irányító) ?

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
alexoxladjackoxi írta:Diaby, Özil, Walcott, Monreal, Debuchy, Ramsey, Arteta, Gnabry, Sanogo, Ospina. 10 sérültünk van. Ennyit az új orvosi stábról meg az új edzés tervről. Mit akarunk mi bajnokságot nyerni, ha szó szerint a fél csapat sérült? Nem is mi lennénk...![]()
![]()
Új?
Az arsenalnál mindig is sok sérült volt,még minket is lepipáltak általában,pedig az elmúlt 4 éves időszak előtt,szinte lehetetlen vállalkozás lett volna.Mindig sérült volt a csapat 20-30%a.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- alexoxladjackoxi
Ja, és akkor Giroud-ról még nem is beszéltem.alexoxladjackoxi írta:Diaby, Özil, Walcott, Monreal, Debuchy, Ramsey, Arteta, Gnabry, Sanogo, Ospina. 10 sérültünk van. Ennyit az új orvosi stábról meg az új edzés tervről. Mit akarunk mi bajnokságot nyerni, ha szó szerint a fél csapat sérült? Nem is mi lennénk...![]()
![]()

- alexoxladjackoxi
Ramsey, Walcott nem vészes...Marky írta:ebből kapásból 3-4 név beleillik a sérülékeny kategóriába. én az fm-ben () nem vennék olyan játékost, aki a szezon felét otthon lábadozza. gondolok itt a ramsey, walcott, DIABY - te jó ég, ez a pali még mindig ott van?- vonulatra.