Jöjjön Ancelotti és vágjunk bele a lecsóba

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 5., szerda 11:33
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 5., szerda 11:32
ez is tiszta sor, én ezt többször leírtam, hogy ha játékstílust és felfogást váltunk, akkor kaká eleve kuka, céronaldonak meg jóval nehezebb lesz a szűkebb területeken lefutkorászni a védőket.legendary írta:Szerintem meg CR-nek, pont, hogy ez a "kontrázós szar" fekszik leginkább...hehe írta: céronaldonak nem az volt akkor a baja, hogy védekeznie kell, hanem hogy murinnyó jött a szokásos bekkelős, visszaállós szarral, ahelyett, hogy feljebb toltuk volna az egészet és letámadjuk őket. és mindenki védekezik csapatként.
Sőt, egyértelmű.
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. június 5., szerda 11:25
Szerintem meg CR-nek, pont, hogy ez a "kontrázós szar" fekszik leginkább...hehe írta: céronaldonak nem az volt akkor a baja, hogy védekeznie kell, hanem hogy murinnyó jött a szokásos bekkelős, visszaállós szarral, ahelyett, hogy feljebb toltuk volna az egészet és letámadjuk őket. és mindenki védekezik csapatként.
HozzászólásSzerző: haszi » 2013. június 5., szerda 11:24
Jajj így már érthető, ott ők lesznek a "húzóerő"Remy írta:Ők az U-20-as VB-re mennek, ami szintén júniusban kezdődik. (június 21-e és július 13. között) :-)haszi írta:Bár azt nem értem, hogy ha Morata ott tud lenni, akkor Jesé miért nemvagy akár a barcás Deulofeu.
HozzászólásSzerző: Acewill » 2013. június 5., szerda 11:23
Kár, hogy semmilyen TV nem adjahaszi írta:Ma kezdetét veszi az u21-es Európa bajnokság Izraelben, akit érdekel annak ajánlom figyelmébe az esti Angol - Olasz meccset, meg lehet lesni Veratti barátunk milyen formában vanA spanyolok számára holnap kezdődik a bajnokság, délután 6-tól játszanak majd az oroszokkal. A keretben ott van Carvajal, Nacho és Morata és pár ex-madridi arc is (Canales, Sarabia, Rodrigo) :-) Bár azt nem értem, hogy ha Morata ott tud lenni, akkor Jesé miért nem
vagy akár a barcás Deulofeu.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 5., szerda 11:21
itt tévedést érzek.BBeno írta:az a kis affér nyílt titok volt mert a kamera is látta hogyan reagált Ronci arra mikor védekezni kérte őt José. Pepe-s affér is már tudott volt. engem a véleménye érdekelne Ikerről és Ramosról. valszeg ha őszintén kéne nyilatkozni akkor Ramost felmentené ikerről viszont kiderülne még pár szép cselekedet.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 5., szerda 11:19
Ők az U-20-as VB-re mennek, ami szintén júniusban kezdődik. (június 21-e és július 13. között) :-)haszi írta:Bár azt nem értem, hogy ha Morata ott tud lenni, akkor Jesé miért nemvagy akár a barcás Deulofeu.
HozzászólásSzerző: haszi » 2013. június 5., szerda 11:17
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 5., szerda 11:13
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. június 5., szerda 11:11
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 5., szerda 11:04
http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... ID=HP_BN_1BBeno írta:lehet hogy páran utáltátok Rault az utolsó éveiben mikor folyamat kezdő volt de sosem támadta hátba egyik edzőjét sem. ikerről sorra derülnek ki hogy mekkora kapitány. adagolja a nőjének a belső infókat, hazudik hogy rossz színben tüntesse fel Josét. még hogy jó a háta. akkor biztos perez is hazudik joséval egyetemben.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. június 5., szerda 10:53
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 5., szerda 10:52
HozzászólásSzerző: Ryel » 2013. június 5., szerda 10:50
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. június 5., szerda 10:41
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 5., szerda 10:27
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. június 5., szerda 10:22
Nem Özil álomcsapat tagsága a legmeglepőbb. Hanem Essien a nagy csalódás csapatban a jhv... Na kb. ennyire értenek hozzá azok a tisztelt úriemberek. Essien ide egyértelműen csere vkp-nak jött, csak a jhv poszton nem volt 2 azonos képességű játékosunk, ezért játszott ott a Ghánai. Ha ezt az újságírók nem fogják fel... Tudom ez is példányszám eladás miatt van így, de akkor is.Mike írta:Boateng 15ért ajándék lenne. Nyugodtan be lehetne dobni kp-ra. Gyorsabb, robbanékonyabb bármelyik mostani kezdőnknél, technikailag magasan veri Khedirát, és védekezésben is tudna annyit hozni. Nem azt mondom h nincsenek nála jobb opciók, de 15 millióért...
Ha maradunk a jelenlegi rendszernél, akkor egy Boateng-Gündogan páros mindenben jobb lenne a Khedira-Xabi-nál. Ha 3 kp lesz akkor meg méginkább elfér ott. Az meg h mostanában támadókp-t játszik...naés? Khedira is![]()
Özil meg megint bent van az álomcsapatba, ilyet...![]()
:-)
Céronaldo meg hosszabítson csak szépen. Legalább ha el is megy 2 év múlva, nem ingyen. Ennyit igazán megtehetne.
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 5., szerda 10:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 5., szerda 9:36
Egyébként tegnap az egyik spanyol lap már úgy hozta le a dolgot.magyarul casillas hazudik mint a vízfolyás.
szánalmas.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 5., szerda 9:32
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem