Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ne kúrjátok fel az agyam , pont Felicityt kell központba tolni ? Mellette még Laurel is Meryl Streepnek tűnik .
Sorozatok, TV műsorok
- P. Krisz
Re: Sorozatok, TV műsorok
Arrow
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ne kúrjátok fel az agyam , pont Felicityt kell központba tolni ? Mellette még Laurel is Meryl Streepnek tűnik .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!LegjobbKerlon írta:Arrow s3 e1: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Felicity-Oliver románctól meg hányni tudnék.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Lesz idő, amikor már kissé vontatott lesz, de az nem a sorozat elején. Az első 4 évad igazából csúcs. Azt mindenkinek ajánlanám. Utána viszont lejjebb esett a színvonal, pont az önismétlés és a túlzott vontatottság miatt. No, de ha az első 4 évad alapján egyik kedvenceddé válik a sorozat, akkor már az sem okoz akkora problémát. És a legszebb az egészben, hogy a 8-9 évadra megint felpörögtek a készítők. A 10. szezonnyitó viszont nem volt valami nagy durranás. (A story fasza, amit bemutatnak, csak keveset kaptunk a 40+ perc alatt.)h3x0r írta:Supernatural: Mondjuk egy kicsit felek, hogy idovel vontatotta valik: jon egy uj eset, megoldjak. Persze ott van a sajat kis nyomozasuk is, talan valami foellenseggel. Kivancsi vagyok.
Remy heteken keresztul napi szinten terrorizalt azzal hogy kezdjem el
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kezdett az American Horror Story 4. évadja is.
Egyenlőre nekem elképzelésem sincs, hogy hogy tudják kitölteni az írók ezt az évadot ezzel a történettel, körítéssel úgy, hogy az végig érdekes maradjon a néző számára. Őszíntén szólva ezt a részt is néha untam. Mindenesetre a sorozat továbbra is elképesztően beteg, a színészek továbbra is jók, a hangulat egyedi. Kíváncsi leszek hogy folytatják..
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a gyilkos bohóc pedig..

10/7 az első rész.
Egyenlőre nekem elképzelésem sincs, hogy hogy tudják kitölteni az írók ezt az évadot ezzel a történettel, körítéssel úgy, hogy az végig érdekes maradjon a néző számára. Őszíntén szólva ezt a részt is néha untam. Mindenesetre a sorozat továbbra is elképesztően beteg, a színészek továbbra is jók, a hangulat egyedi. Kíváncsi leszek hogy folytatják..
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a gyilkos bohóc pedig..
10/7 az első rész.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem kell félnih3x0r írta:Supernatural 1x6-ig
Mondjuk egy kicsit felek, hogy idovel vontatotta valik: jon egy uj eset, megoldjak. Persze ott van a sajat kis nyomozasuk is, talan valami foellenseggel. Kivancsi vagyok.
időt szakítottam közben az Arrow, az Originals és a Vámpírnaplók újszezonnyitójára is, előbbi kettőről nem mondanék semmit, nekem tetszett mindkettő, főleg az Originals, Elijah és Klaus egyszerűen akkora karakterek, hogy teljes joggal érdemlik meg a különálló sorozatot, imádom őket
Más:
A Legends vagy Forever című sorikat nézi valaki? Én pörgetem mindkettőt, nekem tetszenek, de érdekelne mások véleménye róla
FIGYELJ MÁR ODA, HOGY HA SZEREPLŐKET EMLÍTESZ, AKKOR AZ LEGYEN SPOILERBEN, OLYAN NAGY KÉRÉS EZ? Vámpirnaplók
- h3x0r
Supernatural 1x6-ig
Engem ez a misztikus meg termeszetfeletti lenyek tema annyira nem erdekel, ezert nem is kezdtem bele regebben. Arrol nem is beszelve hogy egy 200 plusz reszes sorozatrol van szo, aminek a ledaralasa mondjuk ugy, hogy eltartana egy kis ideig. Na de miutan Remy heteken keresztul napi szinten terrorizalt azzal hogy kezdjem el, beadtam a derekam. Mondjuk o is elkezdte a BB-t, szoval win - win (Suits
)
Magarol a sorozatrol is egy kicsit. Az elso ket resz szamomra eleg gyengere sikerult, annyira nem fogott meg. A kovetkezo ket resz viszont mar jobban tetszett. A ket foszereplo kezd szimpatikus lenni. Egymas ellentetei, de azert jol illenek egymashoz. A sztorik is egesz jok, viszonylag egyszeru mindegyik, szoval nem toltenek el veluk sok idot potyara. Mondjuk egy kicsit felek, hogy idovel vontatotta valik: jon egy uj eset, megoldjak. Persze ott van a sajat kis nyomozasuk is, talan valami foellenseggel. Kivancsi vagyok. Egy 67-es Chevrolet Impala-val en is szivesen jarnam az orszagot.

Gotham 1x3
Meg mindig hozza a stabil kozepes szintet.
TBBT 8x4
Jo hir, hogy a gyengebb kezdes ellenere a South Park mellett a TBBT is lehozott egy elozoeknel jobb reszt. A kepregenybolt mar hianyzott egy kicsit, orulok hogy a sracok ujra kiruccantak egy kicsit.
How To Get Away With Murder 1x2
Mar az elso resz is hamar megfogott, de ez meg annal is jobban tetszik. A sorozat hangulatat jol eltalaltak, de nekem az tetszik a legjobban, ahogy haladnak a tortenet meselesevel. Boky, jo hogy ajanlottad.
The Simpsons 25x1 (Homerland)
Pont az ezt megelozo evad vegen kaszaltam a sorozatot, viszont a Homeland dara kapcsan eszembe jutott ez a resz. Az a cime, hogy Homerland. Gondolom mindenki rajott hogy mirol szol majd.
OFF: megint sikeresen osszehoztam egy ilyen hosszu hsz-t ahol 50 kulonbozo sorozatrol beszelek
Engem ez a misztikus meg termeszetfeletti lenyek tema annyira nem erdekel, ezert nem is kezdtem bele regebben. Arrol nem is beszelve hogy egy 200 plusz reszes sorozatrol van szo, aminek a ledaralasa mondjuk ugy, hogy eltartana egy kis ideig. Na de miutan Remy heteken keresztul napi szinten terrorizalt azzal hogy kezdjem el, beadtam a derekam. Mondjuk o is elkezdte a BB-t, szoval win - win (Suits
Magarol a sorozatrol is egy kicsit. Az elso ket resz szamomra eleg gyengere sikerult, annyira nem fogott meg. A kovetkezo ket resz viszont mar jobban tetszett. A ket foszereplo kezd szimpatikus lenni. Egymas ellentetei, de azert jol illenek egymashoz. A sztorik is egesz jok, viszonylag egyszeru mindegyik, szoval nem toltenek el veluk sok idot potyara. Mondjuk egy kicsit felek, hogy idovel vontatotta valik: jon egy uj eset, megoldjak. Persze ott van a sajat kis nyomozasuk is, talan valami foellenseggel. Kivancsi vagyok. Egy 67-es Chevrolet Impala-val en is szivesen jarnam az orszagot.
En inkabb ugy mondanam, hogy 2 pocsek resz utan visszatert a regi South Park. Legtobben az ilyen reszek miatt szerettuk meg az egesz sorozatot, orulok hogy visszahoztak a regi sp hangulatotPipita írta:Na, a két közepes rész után végre visszatért a South Park, zseniálisak voltak megint.![]()
![]()
Szerdan jon a Flash, csutortokon az Arrow.csabi* írta:most akkor az arrow meg a flash ugye párhuzamosan futnak majd?
Akkor van egy jo hirem szamodra: mult heten a CBS berendelte a Supergirlt, szoval jovo ilyenkor mar azt is nezhetedRealista24 írta:Flash, Arrow, Gotham....ideje agysejteket pusztítani
Gotham 1x3
Meg mindig hozza a stabil kozepes szintet.
TBBT 8x4
Jo hir, hogy a gyengebb kezdes ellenere a South Park mellett a TBBT is lehozott egy elozoeknel jobb reszt. A kepregenybolt mar hianyzott egy kicsit, orulok hogy a sracok ujra kiruccantak egy kicsit.
How To Get Away With Murder 1x2
Mar az elso resz is hamar megfogott, de ez meg annal is jobban tetszik. A sorozat hangulatat jol eltalaltak, de nekem az tetszik a legjobban, ahogy haladnak a tortenet meselesevel. Boky, jo hogy ajanlottad.
The Simpsons 25x1 (Homerland)
Pont az ezt megelozo evad vegen kaszaltam a sorozatot, viszont a Homeland dara kapcsan eszembe jutott ez a resz. Az a cime, hogy Homerland. Gondolom mindenki rajott hogy mirol szol majd.
OFF: megint sikeresen osszehoztam egy ilyen hosszu hsz-t ahol 50 kulonbozo sorozatrol beszelek
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Flash - ugyanaz, mint a tavasszal kiszivárgott rész, vagy vannak benne változások is, azon kívül, hogy ebben jobb a képminőség? 
Előre is köszi, most pedig nézzük az íjász csávót.
Előre is köszi, most pedig nézzük az íjász csávót.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
peadani írta:Kerlon! Szigony 10 órája kitette a feliratot.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Homeland 1-2
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A sorozathoz méltó kezdés. Lassú, de mégis eseménydús. Kár, hogy az állomásvezetőt hamar kicsinálták, a HoC-ban is csíptem.
Carry meg...ha megölte volna a gyereket, kaszálom a sorozatot
Jó lesz és nem hiányzik egyelőre Brody
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A sorozathoz méltó kezdés. Lassú, de mégis eseménydús. Kár, hogy az állomásvezetőt hamar kicsinálták, a HoC-ban is csíptem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Flash, Arrow, Gotham....ideje agysejteket pusztítani
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- peadani
- Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Kerlon! Szigony 10 órája kitette a feliratot.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
BS Player srácok, aztán van is felirat.
Linkeld már be pls. Találtam egyet, ami két verzióhoz se stimmelt... Illetve a legnagyobb ingyenes webáruházunk kommentjei között se linkelték.peadani írta:Már van felirat hozzá.Más, jöhetne már egy qrva Flash fordítás. Tavasszal még vagy 5 en fordítani akarták, most meg éppen beesik rá két fordító...
Szerk közbe meg lett hosszupuskán.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- peadani
- Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Már van felirat hozzá.Más, jöhetne már egy qrva Flash fordítás. Tavasszal még vagy 5 en fordítani akarták, most meg éppen beesik rá két fordító...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem igen, valószínű, hogy megint engedély nélkül lépett le és megtorolták neki végleg..........Anthony írta:Arrow megvolt?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ki lehetett a tettes? Ras Ghul? Szegény Sara? Én bírtam nagyon a csajszit
Más, jöhetne már egy qrva Flash fordítás. Tavasszal még vagy 5 en fordítani akarták, most meg éppen beesik rá két fordító...
K
K
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Arrow megvolt?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ki lehetett a tettes? Ras Ghul? Szegény Sara? Én bírtam nagyon a csajszit
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Aha megvolt.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én is nagyot néztem, parádés volt a csóri gyerek. Még Nucky mondata (I will not rest until I see you in your graves) is odabaszott. Sejthető a vége egy-két szál esetében, őszintén szólva Van Aldenék izgatnak leginkább.
-
beneraul
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, ZTE FC
nmate, Boardwalk megvolt?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Deputy Sheriff Enoch Thompsonnál lefagytam, félelmetesen odarakta a srác. Még ha elég jellegzetesek is azok a gesztusok, meg a fogsor nyilván nem a sajátja, azért komoly, amit leművel.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Deputy Sheriff Enoch Thompsonnál lefagytam, félelmetesen odarakta a srác. Még ha elég jellegzetesek is azok a gesztusok, meg a fogsor nyilván nem a sajátja, azért komoly, amit leművel.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Szerintem is bénák a színészek, meg úgy az egész. gyertek, támadjatoknmate írta:Gotham megragadt a pilot szintjén. Tényleg lépniük kell lassan, de valószínű hosszútávra terveznek, Jim karaktere is szépen lassan bontakozik kifelé, csak kár, hogy szerintem a színészi teljesítmények nem az igaziak. Úgy en bloc. Vagy unblock?![]()

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Na, a két közepes rész után végre visszatért a South Park, zseniálisak voltak megint.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!és azért kellett a két rész bevezetőnek, imádom hogy folytatólagosan megy eddig az évad, rmeélem ezt fenntartják.
mikor Sharon kimegy Randyhez a monológja előtt, és "egyész nap csak sörözni fogsz?" '-nyugi, glutein-mentes.'
és hát Conchitáról is tudjuk mostmár Trey Parkerék véleményét, én kíváncsi voltam rá, bár hasonló válaszra számítottam tőlük.
Most pedig megyek és hallgatok egy kis Randy Marsh-t.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!és azért kellett a két rész bevezetőnek, imádom hogy folytatólagosan megy eddig az évad, rmeélem ezt fenntartják.
és hát Conchitáról is tudjuk mostmár Trey Parkerék véleményét, én kíváncsi voltam rá, bár hasonló válaszra számítottam tőlük.
Most pedig megyek és hallgatok egy kis Randy Marsh-t.