jah... Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!more screen time for laurel, yaynmate írta:Csak az a baj, hogy ez a szál most kiszámítható lettBoky írta:a vége viszont érdekes volt nem kicsit.
Sorozatok, TV műsorok
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
Re: Sorozatok, TV műsorok
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Csak az a baj, hogy ez a szál most kiszámítható lettBoky írta:a vége viszont érdekes volt nem kicsit.
-
VanillaSky
SoA
A második rész után kicsit jegeltem, de nem lett jobb! Örülök, hogy vége lesz, mert saját maga paródiájába fordul a sorozat, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ezt a szefos kölyköt meg remélem az apjával együtt földelik el!
A második rész után kicsit jegeltem, de nem lett jobb! Örülök, hogy vége lesz, mert saját maga paródiájába fordul a sorozat, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ezt a szefos kölyköt meg remélem az apjával együtt földelik el!
- Boky
nem volt rossz, de nekem nem ért meg egy hsz-t.Remy írta:Mi van, Arrow-ot senki nem nézte? (mondjuk még sajna én se tudtam...)
a vége viszont érdekes volt nem kicsit.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mi van, Arrow-ot senki nem nézte? (mondjuk még sajna én se tudtam...)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Már nem volt kedvem írni többet, de pl. egy kicsit féltem tőle, hogy elhúzódik a "nyomozósdi" és macska-egér harc lesz fél évadon keresztül, amit nem biztos hogy díjaznék..... Aztán megnéztem az első részt és megleptek elég rendesen.Faust írta:Az nem véletlen, nagy szerepe lesz ennek a második évadban.tucsoki írta:Volt pár kisebb dolog ami nem tetszett (pl. az elnök semmilyen karizmája)(Ez nem spoiler)
Az nem véletlen, nagy szerepe lesz ennek a második évadban.tucsoki írta:Volt pár kisebb dolog ami nem tetszett (pl. az elnök semmilyen karizmája)
House of Cards S01
Most értem az első évad végére, és hát nagyon megkönnyebbültem hogy már van második évad.
Abszolút az én világom, megfogott a hangulata, Kevin Spacey-nek meg jár pacsi. Volt pár kisebb dolog ami nem tetszett (pl. az elnök semmilyen karizmája), de ettől függetlenül oké. Jöhet a 2. évad.
Most értem az első évad végére, és hát nagyon megkönnyebbültem hogy már van második évad.
Abszolút az én világom, megfogott a hangulata, Kevin Spacey-nek meg jár pacsi. Volt pár kisebb dolog ami nem tetszett (pl. az elnök semmilyen karizmája), de ettől függetlenül oké. Jöhet a 2. évad.
Jajj tényleg, hogy nem jutott még eszembe linkelni.h3x0r írta:Family Guy - Breaking Bad![]()
White Collar
sajnos csak most sikerült időt szakítanom az 5. évad végére, de egyszerűen hihetetlen, hogy minden évad végén be tudnak rakni valamit, hogy az ember marhára várja a következő évadot. de ettől persze még köcsögök, mint mindenki más, hogy aztán az embernek félévet/egyévet kell várnia a folytatásra
sajnos csak most sikerült időt szakítanom az 5. évad végére, de egyszerűen hihetetlen, hogy minden évad végén be tudnak rakni valamit, hogy az ember marhára várja a következő évadot. de ettől persze még köcsögök, mint mindenki más, hogy aztán az embernek félévet/egyévet kell várnia a folytatásra
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
egész pontosan S02E15tucsoki írta:Szívesen! Hol jársz benne?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kiváncsian várom Donelly és az ex-CIA-s kollega után ki akar keresztbe tenni Mr.Reese-nek
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Szívesen! Hol jársz benne?
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Person of Interest
nálam teli találat főleg egy Breaking Bad után. már olyan szempontból, hogy itt nem kell kivárni a teljes sorozatot, hogy megkapjuk azt amire várunk az első résztől kb.
ja és külön köszönet tucsokinek az ajánlásért, azóta nem volt időm megköszönni ugyanis a második évad végére elvonatoztam ezidőalatt.
nálam teli találat főleg egy Breaking Bad után. már olyan szempontból, hogy itt nem kell kivárni a teljes sorozatot, hogy megkapjuk azt amire várunk az első résztől kb.
ja és külön köszönet tucsokinek az ajánlásért, azóta nem volt időm megköszönni ugyanis a második évad végére elvonatoztam ezidőalatt.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
The Originals 2. évad 1. rész nem volt rossz. Sőőőőőt... :Đ
- Boky
mi pörgött? semmi nem történt.TheBull6 írta:Supernatural 10x01
pejj ezt már szeretem![]()
marha jó rész volt, pörgött rendesen, várom a folytatást
nincs dezsawüd?Úgy en bloc. Vagy unblock?![]()
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Gotham megragadt a pilot szintjén. Tényleg lépniük kell lassan, de valószínű hosszútávra terveznek, Jim karaktere is szépen lassan bontakozik kifelé, csak kár, hogy szerintem a színészi teljesítmények nem az igaziak. Úgy en bloc. Vagy unblock?
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Kösz a választ. Nagyjából megvan, hogy kik a főbb tagok, mert még kispisis koromban imádtam a Cartoon Networkön futó Justice League sorozatot. Titkon reménykedem is benne, hogy a film ahhoz hasonló lesz.Remy írta:Nem tudni. Kivárnak. Mondják, hogy nem lesznek benne, meg azt is, hogy még nem tudják. DE annyi biztos, hogy az összes szuperhősről volt már casting hír a filmes univerzumban. Flashről semmit nem hallani, holott Ő alaptagnak számít.
Az mondjuk lehet, elő is hozná az eddig nem látott fangirl oldalamat
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem tudni. Kivárnak. Mondják, hogy nem lesznek benne, meg azt is, hogy még nem tudják. DE annyi biztos, hogy az összes szuperhősről volt már casting hír a filmes univerzumban. Flashről semmit nem hallani, holott Ő alaptagnak számít.danianevem írta:
Egyébként az Arrow és Flash független lesz az Igazság Ligájától, vagy bevonják a karaktereiket?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots