én a privát húsossal elégedett vagyok, bár ott ismerős által szerzem be 6 kilonkéntR.M.C.F írta:itt a mi városunkban is van egy olyan üzlet,akik nem árulnak agyon tolt húst...drágább,de az íze is totál más,mint régen öreganyám tyúkjai

HozzászólásSzerző: pátkán » 2014. október 8., szerda 22:25
én a privát húsossal elégedett vagyok, bár ott ismerős által szerzem be 6 kilonkéntR.M.C.F írta:itt a mi városunkban is van egy olyan üzlet,akik nem árulnak agyon tolt húst...drágább,de az íze is totál más,mint régen öreganyám tyúkjai
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. október 8., szerda 22:22
az a legjobb ha keresel valami baromfifeldolgozót és ott veszel, én ott állandóan 1290-ért veszem, ha akciós, 1190.mert 1290-ért akciós a csirkemell filé kilója.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. október 8., szerda 22:21
pátkán írta:legszarabb a tescos már bocsánat.. szerintem ne itt sporolj. lidlis fincsibe jó, priváthús-nál egész korrekt, vagy nem tudom nálatok piacon milyen a helyzet.. de tescosat szerintem ne'shutterisland írta:máskülönben most hoztam haza egy raklap zabot, rizst, túrót, tele van a kamra tojással, és holnap megyek a tescoba, mert 1290-ért akciós a csirkemell filé kilója.
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2014. október 8., szerda 22:19
HozzászólásSzerző: pátkán » 2014. október 8., szerda 22:13
legszarabb a tescos már bocsánat.. szerintem ne itt sporolj. lidlis fincsibe jó, priváthús-nál egész korrekt, vagy nem tudom nálatok piacon milyen a helyzet.. de tescosat szerintem ne'shutterisland írta:máskülönben most hoztam haza egy raklap zabot, rizst, túrót, tele van a kamra tojással, és holnap megyek a tescoba, mert 1290-ért akciós a csirkemell filé kilója.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. október 8., szerda 22:03
HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. október 8., szerda 21:55
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. október 8., szerda 21:47
HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. október 8., szerda 21:42
Kezdésnek hat cuccot használsz?'shutterisland írta: vettem egyébként egy 908 grammos mutant tejsavót edzés utánra, egy 4 kg-os power proteint, egy twinlabos mineral complexet, multivitamint, c vitamint és 2kg carboxot.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. október 8., szerda 21:21
HozzászólásSzerző: pátkán » 2014. október 8., szerda 21:09
ha kúra után lennél érdemes lenne beszedni.'shutterisland írta:az ilyennel érek valamit ?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. október 8., szerda 20:51
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. október 8., szerda 20:26
pátkán írta:rejszolásra nem maradt erő mi..Remy írta: Kemény volt teljesen kikészült a karom, de hát ez van... kellett. Jó volt. A holnapi napra mondjuk kíváncsi leszek...majd írj azért, kíváncsi vagyok mennyire érdemes ezt bejátszani. bár én inkább egy pénteki napra raknám be
HozzászólásSzerző: pátkán » 2014. október 8., szerda 20:22
rejszolásra nem maradt erő mi..Remy írta: Kemény volt teljesen kikészült a karom, de hát ez van... kellett. Jó volt. A holnapi napra mondjuk kíváncsi leszek...
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. október 8., szerda 19:43
Kemény voltpátkán írta:milyen volt? fájnak a fakanalak?
HozzászólásSzerző: pátkán » 2014. október 8., szerda 18:41
milyen volt? fájnak a fakanalak?
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. október 5., vasárnap 21:50
Megcsináltam
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. október 5., vasárnap 21:28
Meglátjuk hogy megy. Azért egy ideje járok már kondiba, és nem heti 1-2 napot. + eszetlenül nem akarom tolni.kredenc írta: Nem tudom milyen szinten edzel,de ha ezt végignyomod,akkor szerintem ott komoly túledzés lesz és a kezeidnek vége 1-2 hétre. Velem legalábbis volt ilyen.
HozzászólásSzerző: kredenc » 2014. október 5., vasárnap 21:21
Nem tudom milyen szinten edzel,de ha ezt végignyomod,akkor szerintem ott komoly túledzés lesz és a kezeidnek vége 1-2 hétre. Velem legalábbis volt ilyen. A kondi után kimentem street workout edzésre és vicces vagy sem,nem értem el az arcomat majdnem egy hétig,mert úgy fájt a kezem. Úgy 1-1,5 perc volt,míg felemeltem a kezemRemy írta:Nem feltétlenül ez kell, de erősödni kell, hogy sikerüljön a fizikai felvételi.Realista24 írta:Mire készülsz, hogy ez kell?
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. október 5., vasárnap 21:19
Nem feltétlenül ez kell, de erősödni kell, hogy sikerüljön a fizikai felvételi.Realista24 írta:Mire készülsz, hogy ez kell?
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem