Mozi, filmek
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Mozi, filmek
Azt mintha láttam volna, de nem emlékszek pontosan. Nem ilyen rájenközlegény féle amcsi ömlengés az is?
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nálam IMDb-n 9 pont van rajta, csak nagyon régen láttam már, de ekkor tényleg megkedveltem mint színészt, újra kellene már nézni!Remy írta:Addig nem szájkaratézok vele, amíg a Született július 4.-ént nem látta![]()
![]()
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
-
Donát
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
uhh, nekem nagyon tetszik!francois írta:Nem mindennapi dolgot vett a fejébe egy magyar független filmes csapat, pontosabban nem mást határoztak, minthogy Stephen King egyik kevésbé ismert történetét a Néma című novellát adaptálják filmre. A dolog különlegessége, hogy non-profit célokra való felhasználás mellett engedélyt kaptak a történet filmre vitelére Stephen King menedzsmentjétől is.
http://www.youtube.com/watch?v=bF9GiHxqHRE
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Addig nem szájkaratézok vele, amíg a Született július 4.-ént nem láttanmate írta:Ha még nem láttad, a Magnóliát nézd meg, ott már vannak színészetre utaló jelek Tom Cruiset illetően is.Faust írta:tudom Remy hogy kurvajó színész, de amúgy nem, nem az)
A Föld után
Nem olyan rossz, mint aminek beállították. Simán nézhető, no persze nem fogunk hátast dobni tőle. Shyamalan tovább csúszik, és szerintem nem is fog többé nagyszabású filmet rendezni, mert kétlem, hogy ezek után adna bárki is neki pénzt.
Will Smith katasztrófa
A story nem rossz, de túlságosan is átcsap egy családi drámába. Bővebben itt. 6/10
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Azért abban, hogy már most ilyen népszerű a film, közre játszik az igen erős készítői gárda névsora is...Remy írta:Még ki sem jött az Acélember, de már nyereséges. A 225 milliós költségvetésből, 160 millió már visszajött a filmben történő termékelhelyezésekkel, amit nem kevesebb, mint 100 partner fizetett ki a Warner Bros-nak.
és még valaki azt mondta, hogy bukás lesz a film
Nagyon parázott a Warner, mert a folyamatos bukások után "biztosra" kellett menniük. És úgy látszik, hogy sikerült.
Az első kritikák nagyon éltették a filmet 1-2 embert leszámítva, akik azt nyilatkozták, hogy szar...
Nolan? Ja az csiná'ta az új betmeneket, akkor ez is biztos a világ legjobb filmje lesz.
- nmate
Ha még nem láttad, a Magnóliát nézd meg, ott már vannak színészetre utaló jelek Tom Cruiset illetően is.Faust írta:tudom Remy hogy kurvajó színész, de amúgy nem, nem az)
Egyik ismerősöm volt az operatőr, egész jól megcsinálták. :-)francois írta:Nem mindennapi dolgot vett a fejébe egy magyar független filmes csapat
Mission: impossible (1996)
Hát nem tudom. A maga idejében biztos ütős volt, de 17 év alatt egy korrektül elkészített tucattá avanzsálódott. Maga a sztori nem nagy szám, de kitölti a játékidőt. Meglepetések nincsenek, már '96-ban is tudni lehetett szerintem, hogy
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jon Voight nem fog pozitív karaktert játszani.
Megvannak a maga pillanatai (a klasszikus leereszkedős-fájlopós jelenet tényleg baromi jó), de alig jobb a tucatnál.
6/10
Útvesztőben
(Lost highway, 1997)
Na végre!
Lynch itt mozdult el a linearitás teljes elhagyása felé, de ez a film még nagyjából követhető, leszámítva azutolsó 20 percet.
Az első 40 perc az valami elképesztően zseniális, borzalmasan feszült és nyomott, szóval nagyon a kedvemre való. Kíváncsi is voltam, hogy tartják meg ezt a hangulatot még majd' másfél óráig - hát sehogy, mivel a 40. perc környékén van egy igen éles váltás (mindfuck no. 1), amivel elég sokáig nem is tudtam mit kezdeni, mérges is voltam, hogy elkúrták a filmet.
De nem. A "második rész" hangulata is igen jó, csak tovább tartott felvenni a ritmusát. A két külön sztori a legvégén mosódik össze, ahol már teljesen átlépjük a szürreália határait, aztán a legvégén egy szvsz zseniális húzással keretezi be Lynch az egészet.
A mű elég pointless, akárcsak a Mullholland drive: megválaszolni nem válaszol meg semmit, de a hangulat és a feeling annyira elkapott, hogy furcsamód nem is igényeltem magyarázatokat. A Mulhollandnél is ezt éreztem: Lynch rábízza a nézőre, hogy mit bogoz ki belőle, hogy mit lát bele/mit szeretne belelátni. Csatoljuk be az övet, aztán irány a loszt hájvéj, jöjjön bármi is...Aztán hogy ez szimpatikus húzás-e, vagy sem, mindenki döntse el maga. :-)
A színészek nagyon jók, Bill Pullman eléggé adja, pedig nem egy nagy szám a faszi, Patricia Arquette meg...huhh.
Szóval ajánlós. Brrr de jó volt.
8,5/10
- francois
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Olympique de Marseille, FC Parma
Nem mindennapi dolgot vett a fejébe egy magyar független filmes csapat, pontosabban nem mást határoztak, minthogy Stephen King egyik kevésbé ismert történetét a Néma című novellát adaptálják filmre. A dolog különlegessége, hogy non-profit célokra való felhasználás mellett engedélyt kaptak a történet filmre vitelére Stephen King menedzsmentjétől is.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Még ki sem jött az Acélember, de már nyereséges. A 225 milliós költségvetésből, 160 millió már visszajött a filmben történő termékelhelyezésekkel, amit nem kevesebb, mint 100 partner fizetett ki a Warner Bros-nak.
és még valaki azt mondta, hogy bukás lesz a film
Nagyon parázott a Warner, mert a folyamatos bukások után "biztosra" kellett menniük. És úgy látszik, hogy sikerült.
Az első kritikák nagyon éltették a filmet 1-2 embert leszámítva, akik azt nyilatkozták, hogy szar...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
The Great Gatsby (2013)
Hát ez nem egy nagy eresztés... Nem láttam a trailert, de amit tv-ben adtak le moziajánlót, abból valamiért arra következtettem, hogy hasonló film lehet, mint a Kapj el ha tudsz! Óriásit tévedtem. Ez a film egy szürke, számomra semmitmondó tucatfilm, annyival tér el a többitől, hogy ezzel a 20-as évek feelinggel talán ad egy kicsit többet az élménynek, de egyébként egy full átlagos love story szerintem. A karakterek sem voltak túl erősek, igaz, hogy Di Caprio hozta a szokásosat, de miután a karaktere sem kívánta meg a nagy alakítást, ezért hozott egy erős közepes szintet. Mindegy, 1050 Ft-ért nem volt sok végül is, de nem hiszem, hogy valaha is újranézem.
6/10
Hát ez nem egy nagy eresztés... Nem láttam a trailert, de amit tv-ben adtak le moziajánlót, abból valamiért arra következtettem, hogy hasonló film lehet, mint a Kapj el ha tudsz! Óriásit tévedtem. Ez a film egy szürke, számomra semmitmondó tucatfilm, annyival tér el a többitől, hogy ezzel a 20-as évek feelinggel talán ad egy kicsit többet az élménynek, de egyébként egy full átlagos love story szerintem. A karakterek sem voltak túl erősek, igaz, hogy Di Caprio hozta a szokásosat, de miután a karaktere sem kívánta meg a nagy alakítást, ezért hozott egy erős közepes szintet. Mindegy, 1050 Ft-ért nem volt sok végül is, de nem hiszem, hogy valaha is újranézem.
6/10
- nmate
A Sony most jelentette be, hogy elkészítik A proféta remake-jét.
Alapvetően nem vagyok az a "remake-ellenes arc", de ezt csak elrontani lehet, zseniális film az eredeti. Meg se nézem a riméket.
- Remy
- Kapcsolat:
tegnap elkezdtem nézni a rajtaütést, de eddig nem dobtam tőle hátast, úgy mint sokan mások. Repkedtek rá a 9-10 pontok, meg legjobb akciófilm az elmúlt években, de eddig nekem kevés, és már csak fél óra van hátra. Nem azt mondom, hogy rossz, de a hallottak alapján többet vártam.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nyomás, Nyomás Legnagyobb jelenet a filmbőlSierra írta:Starsky És Hutch (2004)
Ez még jobban tetszett, sokkal viccesebb, és a sztori is egész jó. Az a Gran Torino meg...Owen Wilson is vicces színész, jól állt neki ez a szerep. Ben Stiller meg szimplán Ben Stiller.
8/10
Pár villámértékelés:
Hot Tub Time Machine (2010)
Egész jó vígjáték, sokat nevettem rajta, ugyanakkor jó pár résznél fogtam a fejem, annyira amerikai volt. Meg hát a szokásos klisék... Ettől függetlenül a jobbak közé tartozik a vígjáték kategóriában - szerintem.
7/10
Starsky És Hutch (2004)
Ez még jobban tetszett, sokkal viccesebb, és a sztori is egész jó. Az a Gran Torino meg...
Owen Wilson is vicces színész, jól állt neki ez a szerep. Ben Stiller meg szimplán Ben Stiller. 
8/10
Here Comes The Boom (2012)
Ez viszont elég gyenge film, alig volt benne vicces rész, sokkalta jobbra számítottam, szinte rezzenéstelen arccal néztem végig. A történet is elég hiteltelen, majd biztos szétvereti magát egy csávó csak azért, hogy legyen énekóra...
Meg hát rengeteg klisé. Tipikusan napjaink vígjátéka kategóriába szorul, ami egyenlő a szarral.
5/10
Hot Tub Time Machine (2010)
Egész jó vígjáték, sokat nevettem rajta, ugyanakkor jó pár résznél fogtam a fejem, annyira amerikai volt. Meg hát a szokásos klisék... Ettől függetlenül a jobbak közé tartozik a vígjáték kategóriában - szerintem.
7/10
Starsky És Hutch (2004)
Ez még jobban tetszett, sokkal viccesebb, és a sztori is egész jó. Az a Gran Torino meg...
8/10
Here Comes The Boom (2012)
Ez viszont elég gyenge film, alig volt benne vicces rész, sokkalta jobbra számítottam, szinte rezzenéstelen arccal néztem végig. A történet is elég hiteltelen, majd biztos szétvereti magát egy csávó csak azért, hogy legyen énekóra...
5/10
- Remy
- Kapcsolat:
Életem a szörf
Bethany Meilani Hamilton, amerikai profi szörfös, aki túlélt egy cápatámadást, melynek során elvesztette a bal karját. Az ő történetét vitte a filmvászonra Sean McNamara az Életem a szörf című film keretein belül. Bővebben itt. 6,5/10
Bethany Meilani Hamilton, amerikai profi szörfös, aki túlélt egy cápatámadást, melynek során elvesztette a bal karját. Az ő történetét vitte a filmvászonra Sean McNamara az Életem a szörf című film keretein belül. Bővebben itt. 6,5/10
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Sajna kapufa a linkrealistahuni írta:pheco írta:Csak szerintem hasonlít James McAvoy Özilre?2 éve moziban néztem a First Classt és mindig Mesut jutott eszembe amikor mutatták.
kis gülü ő is
Múltkor néztem a Szemet szemért c. filmet(elég szar amúgy), durvábbat találtam.
Az akkori Spike Lee egy az egyben Robinho baszki.![]()
kép
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
pheco írta:Csak szerintem hasonlít James McAvoy Özilre?2 éve moziban néztem a First Classt és mindig Mesut jutott eszembe amikor mutatták.
kis gülü ő is
Múltkor néztem a Szemet szemért c. filmet(elég szar amúgy), durvábbat találtam.
Az akkori Spike Lee egy az egyben Robinho baszki.
kép
Ezzel én is így vagyok, nálam jobb mindegyik X-Men filmnél, kíváncsian várom a folytatást. :-)lui írta:Második nézésre meg kell állapítanom, hogy ez minimum top3 képregény mozi amit eddig láttam. Simán üti az előző X filmeket, de nagyon mást se tudnék mondani ami jobban tetszett volna.