Ha a foci tovább halad azon az úton, amelyen elindult, és a korábbinál sokkal többet fog számítani a fizikum, az erőnlét, a taktika... Akkor valóban nem. De ebbe inkább bele sem akarok gondolni.R.M.C.F írta:Nem fognak.

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. október 8., szerda 22:51
Ha a foci tovább halad azon az úton, amelyen elindult, és a korábbinál sokkal többet fog számítani a fizikum, az erőnlét, a taktika... Akkor valóban nem. De ebbe inkább bele sem akarok gondolni.R.M.C.F írta:Nem fognak.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. október 8., szerda 22:49
Nem fognak.jönnek majd olyan játékosok a semmiből, akik hasonlóan nagy hatást fognak gyakorolni a futballra és a szurkolókra is
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. október 8., szerda 22:47
Ez így van sajnos, idén eddig egyértelműen gyengébb korábbi önmagához képest, habár még mindig vannak egészen fantasztikus megoldásai. Azért remélem, pár jó év még van benne. Aztán ha ő is visszavonul, akkor egy - számomra - csodálatos korszak fog véget érni. Ronaldinho, Ronaldo, Zidane, Xavi, Iniesta...R.M.C.F írta:Múlt idő. Igen. Mert egyre kevesebb ő is. Már nem lesz a régi,ahogy xavi sem...
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. október 8., szerda 22:40
'shutterisland írta:az első pár méteren igen, de egyébként nem gyors játékos.
egyébként te is múlt időben beszélsz róla, szóval ha koke, ha nem, kell majd lassan neki is az utódja.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!isco.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. október 8., szerda 22:35
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. október 8., szerda 22:12
'shutterisland írta:lehet, hogy a szó szoros értelmében véve koke nem lesz iniesta magasságaiban, mint futballista, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne majd olyan hasznos ha mondjuk pár év múlva őt hozzuk andrés helyett.
iniesta nem gyors, nem erős, nem munkagép, nincsenek távoli bombái, csak hát a magas játékintelligenciával és technikai képzettséggel ezt bőven kompenzálta.
ellenben azért lassan ő is megy kifele, és ahogy a foci egyre jobban a fizikumra, sebességre alapul, úgy ezzel párhuzamosan még nehezebb dolga lesz.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. október 8., szerda 21:43
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. október 8., szerda 21:27
Szinte minden szavát nagyon adom, de engem annyira nem zavar, ha még nem jönnek össze az utolsó passzai. A meglátásai többnyire jók és szerintem az ő korában ez a lényeg. A technikai dolgokon meg a fizikumán kell majd még javítani, aztán majd meglátjuk.GT37 írta:...
Távol álljon tőlem, hogy bármilyen párhuzamot vonjak vele és Iniestával, csak nyáron még arról szólt a fáma, hogy jön 60 millióért, gondolom hosszú távon Andrés helyére akarták volna beépíteni. Koke meg ugye lenyilatkozta, nem hagyná el az Atléticot egy rivális hívására.R.M.C.F írta:Ha 3 lába nő,akkor sem fogja még megközelíteni sem Iniesta szintjét.....menjen csak,az AM-ban még kitűnhet néha a rakkolása,de egy topcsapatban nem lesz húzóember.
R.M.C.F írta:Halilovicot nem ismerem,az az aki úgy néz ki mint a steiner kristóf?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. október 8., szerda 21:13
danianevem írta:Áh, csak Iniesta posztjára pályázik, már most el kezdett lobbizni a kis ravasz, hogy 2016-ban majd rá essen a választás. Mondjuk gyorsabb volt a pálfordulása, mint vártam, mert nyáron még mondogatta, hogy nem akar kicseszni az Atléticóval meg Simeonéval![]()
Én amúgy addigra Halilovicsot várom oda, már ha nem üt be nála a krach és továbbra is folyamatosan fejlődik.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. október 8., szerda 21:07
Ő egyébként tetszik egyelőre a B-ben, szinte minden mozdulatán, labdaérintésén látszik, hogy nem mindennapi képességekkel lett megáldva, és vannak olyan ritmusváltásai, megindulásai, amelyek kicsit Iniestára emlékeztetik az embert. Mondjuk van még hova fejlődnie, az utolsó passzok gyakran pontatlanok a részéről, illetve hajlamos 10-15 percekre szinte teljesen eltűnni, kivonni magát a játékból. Viszont az tetszik még benne, hogy elég rendesen visszajár védekezni. A hozzáállással szerintem nincs probléma.danianevem írta:Én amúgy addigra Halilovicsot várom oda, már ha nem üt be nála a krach és továbbra is folyamatosan fejlődik.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. október 8., szerda 18:59
Realista24 írta:A katalán sajtó megint odateszi magát azért. Akárhogyan is kutakodom a memóriámban, nem emlékszem olyanra, hogy a Marca vagy az AS ennyire szánalmas lett volna.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. október 8., szerda 18:53
HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. október 8., szerda 16:47
Adom,hogy csak próbál helyezkedni. Nem kell ezekkel foglalkozni.dannen írta:koke: "Cristiano Ronaldo is an athlete, but Messi is God"![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. október 8., szerda 16:40
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. október 8., szerda 16:29
Előbb olvastam én is. Szimpatikus, elnézegetném nálunk a Castilla-ban.dannen írta:koke: "Cristiano Ronaldo is an athlete, but Messi is God"![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. október 8., szerda 14:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 8., szerda 13:35
Még most reagálok a reggeli híremreBanán írta:mit követtek el megint?Realista24 írta:A katalán sajtó megint odateszi magát azért. Akárhogyan is kutakodom a memóriámban, nem emlékszem olyanra, hogy a Marca vagy az AS ennyire szánalmas lett volna.
A katalán Sport támadást indított a Real Madrid csillaga, Cristiano Ronaldo ellen. A Sport újságírói szerint ugyanis a győzelemhez nem elég, ha valaki csak gólokat rúg. Úgy látszik a katalán újságírók időközben elfelejtették, hogy a Real Madrid a Király Kupa mellett – amit pont a Barcelona ellen szereztek meg – a Tizedik Bajnokok Ligája győzelmét is megszerezte. Ahogy közeledik az Aranylabda, úgy egyre több ilyennel találkozhatunk majd.
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. október 8., szerda 13:34
mit követtek el megint?Realista24 írta:A katalán sajtó megint odateszi magát azért. Akárhogyan is kutakodom a memóriámban, nem emlékszem olyanra, hogy a Marca vagy az AS ennyire szánalmas lett volna.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 8., szerda 13:28
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. október 8., szerda 10:32
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem