Egyébként tegnap az egyik spanyol lap már úgy hozta le a dolgot.magyarul casillas hazudik mint a vízfolyás.
szánalmas.
-Hogy van a hátad?
-Már jobb.
Kicsit máshogy hangzik, mint az, hogy mindig is jó volt a háta. Sosem tudjuk meg

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 5., szerda 9:36
Egyébként tegnap az egyik spanyol lap már úgy hozta le a dolgot.magyarul casillas hazudik mint a vízfolyás.
szánalmas.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 5., szerda 9:32
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 5., szerda 9:24
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 5., szerda 9:18
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. június 5., szerda 9:03
Egyetértek. Korai lenne, viszont a nyakam teszem rá, hogy egyszer leül a padra.Lehetséges lenne, hogy Zidane legyen az edző. Megvan a szükséges papírja hozzá, és igazi madridista, azonban nem állítom, hogy nem lenne egy kicsit kockázatos.
Azért Perez papa jellemét ismerve, amit ő kigondol és amit elhatároz, az előbb, vagy utóbb úgy is lesz. Az innen való visszavonulás, lehet, hogy picit erősnek hat, tudatában az elmúlt napok összeesküvés-elméleteinek. Azzal lehet, hogy mellélőtt a Presi, de hogy Ronci itt lesz még egy pár évig ez fix.Cristiano a Real Madriddal meg fogja nyerni a Tizediket, és úgy gondolom, hogy innen vonul vissza.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 5., szerda 8:58
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 5., szerda 8:54
a következő 2 hétben csak annyit szeretnék, hogy:madridronie írta: Perez 1 hónapon belül tető alá akarja hozni a szerződéshosszabbítást és végre pontot tenni az ügy végére, amire állítólag belső információk alapján jó eséllyel pályázik!
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 5., szerda 8:48
OK, elfogadom ez is igaz!Ezzel a résszel csak részben értek egyet.
Egyrészt rá van kihegyezve a támadójátékunk, a taktikánk. Így természetes, hogy meghatározza egy-egy meccs és így a szezon képét, kimenetelét. Ha több lábon állna a csapat (amit sokan szeretnénk, szerintem Te is), akkor ez valószínűleg kevésbé lenne igaz. Akkor is lenne olyan meccs, ahol Ő teremtené meg a különbséget, de kevesebb.
Lehet benne valami; az El Confidencial és Punto Pelota szerint is jóval közelebb áll a szerződéshosszabbításhoz, mint előtte bármikor! Előbbiek szerint a múlt héten végül megtört a jég Florentino papa és Crisitiano között, aminek következtében jelentős előrelépés történt az ügyben (2018-ig írna alá és nettó 15 helyett végül 16 millát tehetne zsebre) és a portugál klasszis is hajlik a hosszabbításra; míg a PP állítása szerint Perez 1 hónapon belül tető alá akarja hozni a szerződéshosszabbítást és végre pontot tenni az ügy végére, amire állítólag belső információk alapján jó eséllyel pályázik!Real Madrid and Cristiano Ronaldo have an agreement to renew his contract
While reports in Portugal link CR7 with a move away from Real Madrid after his contract expires in 2015, sources from inside the team claim there is already an agreement for his renewal: three more seasons at 16 million euros per year after taxes.
Source: Cadena Cope
http://www.goal.com/en-us/rumours/last/24?ICID=HP_FT_1
Akko most mégsem megy el?!:)))) Káosz a köbön
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 5., szerda 7:59
legendary írta:Középpályásnak, buta, mint a faék. Se helyezkedni, se szerelni, se passzolni nem tud.
ja egy khedira 2.0cart írta:védekezni annyit tud kb, mint Özil. Khedira szint.
oroszisti írta:Oh God why ??? Késő van már ehhez nincs kedvem ebbe bele menni .
Én nagyon örülnék neki , aki szerinte meg nincs agya a játékhoz ... Egy baj van vele hogy ő sem a legfegyelmezettebb játékos , szerintem ezért is válnának meg tőle + szar volt a szezonja is . De szerintem bizonyított elég ha csak megnézzük a barca elleni meccseit. 15 millióért meg bőven megér egy próbát , sőt ennyiért ingyen van
+1.BBeno írta:a Milan 15 milliót vár Boatengért. egy normális csapat rácsapna a lehetőségre mert 15 nem pénz érte. ha nem jön be akkor is min ennyiért tovább lehetne adni de mi valszeg még csak nem is hallottunk erről a lehetőségről így maradhatunk a realitásoknál. a mai sajtótájékoztatónál.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: sander » 2013. június 5., szerda 7:44
HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2013. június 5., szerda 5:56
http://www.goal.com/en-us/rumours/last/24?ICID=HP_FT_1Real Madrid and Cristiano Ronaldo have an agreement to renew his contract
While reports in Portugal link CR7 with a move away from Real Madrid after his contract expires in 2015, sources from inside the team claim there is already an agreement for his renewal: three more seasons at 16 million euros per year after taxes.
Source: Cadena Cope
HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2013. június 5., szerda 5:54
Abból az aspektusból gyalázatos, hogy ha 60 millió aláíráspénzért már most tudja, hogy nem ír alá nálunk. Akkor tényleg adjuk el csak pénzért és ne ingyen menjen.Realista24 írta:Annó a klub és a játékos kötöttek egy szerződést, amit ki kíván tölteni, legrosszabb esetben nem akarj újítani, hát tényleg gyalázatos. :-)Egyszerűen nem hiszem, hogy ilyen alattomosan távozna CR. Sztem annál profibb Ő. Gyalázatos lenne a részéről, és nem tenné meg azokkal a Madridistákkal akik évekig imádták őt. Egyszerűen szégyen lenne számára ha igaz lenne.
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. június 5., szerda 1:39
Ezzel a résszel csak részben értek egyet.madridronie írta:nincs olyan címe a csapatnak, amit gyakorlatilag ne ő húzott volna be, vagy ne határozott volna meg ő döntően és leginkábbRonaldo
Nem igazán tudom, hogy hogyan játszik, meg hogy milyen játékos. De a Milanra mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy hülyék gyülekezete. Amilyeneket seftelni szoktak... Mikor legutoljára igazoltunk tőlük, nem jártunk túl jól. Az Ibrahimovic, Thiago Silva duó meg nem fillérekért kelt el. Nekem gyanús, hogy "csak" 15 millióért megválnának Tőle.Boateng
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. június 5., szerda 1:23
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. június 5., szerda 0:35
legendary írta:
Középpályásnak, buta, mint a faék. Se helyezkedni, se szerelni, se passzolni nem tud.
Oh God why ???cart írta:Hová lenne jó Boateng a középpályán? Boateng támadó középpályás. 4-3-3-ban meg főleg használhatatlan, védekezni annyit tud kb, mint Özil. Khedira szint.
HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 5., szerda 0:08
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. június 5., szerda 0:07
A Milan pont 4-3-3-ban áll fel, és sose alkalmazzák Boatenget a középpályán, csak a 3 támadó egyikének.Galacticos írta:ma olvastam -már nem tom hogy hol- hogy a milan megválna boatengtől egy jó ajánlat esetén.
ha ez igaz, akkor hoznám a kp-ra. 20-25milliónál nem hiszem hogy többe fájna annyit meg szerintem ér. erőszakos, erős, nagyon jól lő, összjátékban is hasznos, nagyon jó a fizikuma simán eltudnám képzelni a kp-n. 4-3-3ba jó lenne a kp-n modric mellett.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 4., kedd 23:54
Lenne legalább sakkpartnere az argentinnak.Sierra írta:Hát ja, csak kb annyi agya van, mint Di Maríának.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 4., kedd 23:48
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. június 4., kedd 23:46
Hát ja, csak kb annyi agya van, mint Di Maríának.Galacticos írta:ma olvastam -már nem tom hogy hol- hogy a milan megválna boatengtől egy jó ajánlat esetén.
ha ez igaz, akkor hoznám a kp-ra. 20-25milliónál nem hiszem hogy többe fájna annyit meg szerintem ér. erőszakos, erős, nagyon jól lő, összjátékban is hasznos, nagyon jó a fizikuma simán eltudnám képzelni a kp-n. 4-3-3ba jó lenne a kp-n modric mellett.
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem