Személyes vélemény, nem kell vele egyetérteni; de én azt mondom idén az egyetlen, akinek a hozzáállását, munkáját, teljesítményét megint csak nem érheti egy szó sem! Ha pedig az elmúlt 4 évet nézzük, akkor még árnyaltabb a kép, mert rajta kívül a csapatból senki más nem hozott ilyen konstans, állandó jó formát (az egyes játékosok szigorúan csak magukhoz képest) még csak megközelítőleg sem, mint ő az itt eltöltött mind a 4 évében!

Az Atma elleni rúgás, kiállítás ennek a fantasztikusan elszabott idénynek az eredménye, amiben szépen kicsúcsosodott az egész évben felgyülemlett frusztráció!
Nem a formáról vagy a teljesítményről van szó, csak ezt írva:
Csoda Barca (Messivel az élen), egyéni rekordok ide vagy oda; az itt eltöltött 4 évéből 2 gyakorlatilag kuka; csapatszinten 2+1 trófea, míg egyénileg egy Aranycipő és más semmi! Arról nem is beszélve, hogy az az "eredményes" 2 év is inkább és első sorban neki köszönhető, mint sem a csapattársaknak ....! A csapattársak (csapat) segítségével is eleve hátrányból indul mindenféle egyéni versenyben, személyes célkitűzésben Leóka ellenében, hát még a segítségük nélkül (lsd. idén, ahol mindenki csak magával foglalkozott és csak a saját sebeit nyalogatta; egy embert kivéve)!

Ezt egy idő után minden normál ember megunná, nem hogy egy maximalista és örökké sikeréhes (valamilyen szinten egoista) vérprofi! Jöhetne a kérdés, hogy akkor miért nem most vált??? Szerintem nagyon egyszerű; a szóba jöhető célállomásokhoz (MU, PSG) képest egyelőre (és talán jövőre) még biztosabb és jobb opciónak tűnik itt maradni, mint sem most váltani --> egyébként pár hónappal ezelőtt hasonlót vázolt fel és tanácsolt neki Mendes is!
Leírod, hogy mindenki más csak magával foglalkozott kivéve ő, miközben az a téma, hogy nem nyert egyéni címet, nem jobb messinél, hátrányban van az egyéni versenyben, stb... Ha ő nem magával, hanem a real madriddal foglalkozik, akkor hogy jönnek elő ezek? Ha neki a madrid a fontos, akkor aláírja a következő szerződését, és segít a csapatnak, ahogy tud, leszarva az egyéni dolgokat. Természetesen én megértem azt, ha ő nem így van ezzel, hanem nagyon fontos, hogy egyéni címekkel is lássák el, meg éljenezzék meg kapjon 5 millióval többet, meg nem tudom még mit. Csak ne emeljük már ki a többiek közül, hogy bezzeg CR-t nem saját maga érdekli...
Állítólag Perez elmondta, hogy nem lesz edző ezen a héten bejelentve, sőt nem zárta ki, hogy Zidane lesz/lenne az edző jövőre.
Helyes. Bár nem hiszem, hogy beveszi a PSG a szöveget...
A Marca szerint Mou nem számol Torres-szel és Matával, megfelelő ajánlat esetén távozhatnak.
Ennyire megutálta a spanyolokat?

Egyébként szerintem kamu, főleg Mata...a chelsea szurkolók imádják, legjobb játékosnak választották. Még Mou sem engedheti meg magának, hogy így nyisson...