Jó, megyek inkább aludni, elég volt mára a humorBecksy23 írta: Ezekre Magyarországon nincsenek túlzottan jó esélyeid, hacsak nem születsz bele a tutiba, vagy nem leszel profi pénzmosó.

HozzászólásSzerző: cart » 2014. október 7., kedd 22:42
Jó, megyek inkább aludni, elég volt mára a humorBecksy23 írta: Ezekre Magyarországon nincsenek túlzottan jó esélyeid, hacsak nem születsz bele a tutiba, vagy nem leszel profi pénzmosó.
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. október 7., kedd 22:40
Akkor félreértettél, vagy rosszul fogalmaztam. De akkor leírom a kérdezőnek is mégegyszer: ne lopj, ne is akarj, főleg ne ilyen hülyén. Válassz másik megoldást, vagy nélkülözz, egyél spar budget májkrémet zsemlével, igaz csöppet sem egészséges, de ez van. A legjobb ha eltakarodsz ebből az országból ahogy tudsz. Persze csak ha szeretnél hitel nélkül házat venni, viszonylag normális termékeket vásárolni, évente nyaralni, saját kocsit, esetleg még a feleségednek is külön, a gyerekeket normálisan felnevelni, stb... Ezekre Magyarországon nincsenek túlzottan jó esélyeid, hacsak nem születsz bele a tutiba, vagy nem leszel profi pénzmosó.Realista24 írta:Egész eddig úgy adtad elő, mint egy teljesen hétköznapi megoldást azok számára, akik keveset keresnek.
Nincs elég pénzed Pick szalámira? Menj és lopj, a Tesconak úgysem fáj....
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. október 7., kedd 22:27
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. október 7., kedd 22:26
+1 ... egyszerűen nem és kész. Megélhetési bűnözés, ez a kedvencem.sentry írta:De azért ez a lopás egy lehetőség.... odaver.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 7., kedd 22:25
Tájékozatlan vagy, sajnálom.Igen, a sima sparos termékek minősége megközelíti, sok esetben felül is szárnyalja a nagyobb márkákat, rengeteget pedig ugyanazon helyen gyártanak. Ellenben a Spar Budget-es cuccok rémesen rosszak.
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. október 7., kedd 22:24
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. október 7., kedd 22:22
Nincs. Pont!De lopás és lopás között is van különbség.
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. október 7., kedd 22:21
Igen, a sima sparos termékek minősége megközelíti, sok esetben felül is szárnyalja a nagyobb márkákat, rengeteget pedig ugyanazon helyen gyártanak. Ellenben a Spar Budget-es cuccok rémesen rosszak.Realista24 írta:Mondta valaki, hogy normális?Kösz, nekem nincs gondom, nem tartom valószínűnek hogy valaha is lopjak, és szerencsére én valamivel jobban is keresek. De aki szerint normális dolog ugy élni hogy napi 12-14 órát dolgoznak az emberek hogy el tudjanak érni valamit az életben, hogy fizetni tudják a számlákat, és meg tudják venni a tesco value meg spar budget termékeket... Nem, nem ez a normális, miközben néhány kilométerre ugyanezért a munkáért 1000-1500 eurót fizetnek.
Amúgy némi tudatlanság azért lejött ebből a hszből. Ha egy kis időt fordítasz a sparos termékek gyártóinak ellenőrzésére, akkor sok meglepetés érhet
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 7., kedd 22:21
Élelmiszeriparból jövök, Kaiser, Gyulai, Pick, Ász, Hercsi, stb...ezek mind beszállítanak, gyártanak saját márkás termékeket. Ugyanaz a gyártó, csak nincs ott a brand.Amúgy esküszöm az S-Budget termékek tök jók.. Én csomó mindenből olyat veszek. Persze az ár is közrejátszik, de egyáltalán nem rosszak a termékeik szerintem, sőt - a majonézüknél például jobbat nemigen ettem még.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. október 7., kedd 22:19
Amúgy esküszöm az S-Budget termékek tök jók.. Én csomó mindenből olyat veszek. Persze az ár is közrejátszik, de egyáltalán nem rosszak a termékeik szerintem, sőt - a majonézüknél például jobbat nemigen ettem még.Realista24 írta:Amúgy némi tudatlanság azért lejött ebből a hszből. Ha egy kis időt fordítasz a sparos termékek gyártóinak ellenőrzésére, akkor sok meglepetés érhet
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. október 7., kedd 22:18
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. október 7., kedd 22:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 7., kedd 22:17
Mondta valaki, hogy normális?Kösz, nekem nincs gondom, nem tartom valószínűnek hogy valaha is lopjak, és szerencsére én valamivel jobban is keresek. De aki szerint normális dolog ugy élni hogy napi 12-14 órát dolgoznak az emberek hogy el tudjanak érni valamit az életben, hogy fizetni tudják a számlákat, és meg tudják venni a tesco value meg spar budget termékeket... Nem, nem ez a normális, miközben néhány kilométerre ugyanezért a munkáért 1000-1500 eurót fizetnek.
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. október 7., kedd 22:15
Kösz, nekem nincs gondom, nem tartom valószínűnek hogy valaha is lopjak, és szerencsére én valamivel jobban is keresek. De aki szerint normális dolog ugy élni hogy napi 12-14 órát dolgoznak az emberek hogy el tudjanak érni valamit az életben, hogy fizetni tudják a számlákat, és meg tudják venni a tesco value meg spar budget termékeket... Nem, nem ez a normális, miközben néhány kilométerre ugyanezért a munkáért 1000-1500 eurót fizetnek.csababarca írta:
nincs különbség lopás és lopás között.
bele lehet magyarázni,de nincsen.
Azért ahhoz nagyon le kell csövelve lenni valakinek,hogy lopásra adja a fejét. Ez nem lehetőség,hanem hülyeség,plusz törvénytelen.
De ha így állsz az élethez,hogy büdös a munka 90ezerért,akkor lesz még sok gondod az életedben...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 7., kedd 22:10
Az a másik lehetőségcart írta:Becksy23 írta: Persze hogy nem, egy lehetőség a sok közül.![]()
Jó hogy nem azt írod, hogy menjen inkább bankot rabolni...
HozzászólásSzerző: cart » 2014. október 7., kedd 22:10
Becksy23 írta: Persze hogy nem, egy lehetőség a sok közül.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. október 7., kedd 22:07
Becksy23 írta:Persze hogy nem, egy lehetőség a sok közül. De lopás és lopás között is van különbség. Mondjuk ha az átlagkereset nem 90000 forint lenne, hanem a dupplája, nem kéne ilyenről beszélni.Realista24 írta:Én sem értek egyet. Mélyebben nem megyek bele. Csak annyi, hogy nem a lopás a megoldás.
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. október 7., kedd 22:05
?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 7., kedd 22:03
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. október 7., kedd 22:01
Persze hogy nem, egy lehetőség a sok közül. De lopás és lopás között is van különbség. Mondjuk ha az átlagkereset nem 90000 forint lenne, hanem a dupplája, nem kéne ilyenről beszélni.Realista24 írta:Én sem értek egyet. Mélyebben nem megyek bele. Csak annyi, hogy nem a lopás a megoldás.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem