OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
kecsu10
Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: OFF

HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2014. október 7., kedd 20:18

filatáska írta:De eleve lopnak minden nap tőlük. Hogy jönnének rá, hogy akkor épp a kasszás a simlis?
Mert ketten kasszaznak a legnagyobb boltokban altalaban. Na mar most a nap vegen az egyik el fog tudni számolni altalaban jol, a másiknak hiánya kell, hogy legyen, es erdekes mód az ugyanaz lesz altalaban. Masik, a hiányt ami keletkezik ugye nem gondolod komolyan, hogy kedves nemet, francia, osztrák tulajdonos barátaink nem a dolgozo fizetéséből vonja le? Mert igen. Nem is ertem, ki magyaráz be neked ilyeneket, de a vilag nem igy mukodik.

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2014. október 7., kedd 20:11

De eleve lopnak minden nap tőlük. Hogy jönnének rá, hogy akkor épp a kasszás a simlis?

kecsu10
Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker

HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2014. október 7., kedd 20:08

Dupla D írta:
filatáska írta:Ha ez ilyen egyszerű, mások is csinálják?
én is hallottam ilyesmiről kb. 8 éve. ott úgy csinálták, hogy vett az illető nagy tételben egy szupermarketben termékeket, majd a pénztárnál a pénztárosismerőse jóval kevesebbet húzott le, mint kellett volna. ez még kevésbé feltűnő, mintha csak zsebre vágta volna a pénzt, és a leltáron is ki lehet magyarázni azzal, hogy csak rosszul adtak vissza.

szerk. nyilván nem nekem magyarázták, hanem előttem, és csak hallgattam, mivel akkor még csak kis pöcsköszörű voltam. :mrgreen:
100, h ez nem mukodik ismerem h mukodik a kasszazas jartam be eleg sokat egy üzletbe egy hölgyemeny miatt, es volt, h plusz egy orat ott kellett maradnia, minden egyes fillérrel el kellett számolni, nem ugy megy ez mint a kilencvenes evek elejen, a nagyobb láncok külföldi tulajairol meg ne is beszéljünk. Mas: valaki linkelne azt a videót amikor Blatter kifigurazta CR-t?

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. október 7., kedd 19:58

filatáska írta:Ha ez ilyen egyszerű, mások is csinálják?
én is hallottam ilyesmiről kb. 8 éve. ott úgy csinálták, hogy vett az illető nagy tételben egy szupermarketben termékeket, majd a pénztárnál a pénztárosismerőse jóval kevesebbet húzott le, mint kellett volna. ez még kevésbé feltűnő, mintha csak zsebre vágta volna a pénzt, és a leltáron is ki lehet magyarázni azzal, hogy csak rosszul adtak vissza.

szerk. nyilván nem nekem magyarázták, hanem előttem, és csak hallgattam, mivel akkor még csak kis pöcsköszörű voltam. :mrgreen:
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. október 7., kedd 19:57

filatáska írta:Tegyük fel van egy pláza, abban egy butik. Ebben a butikban dolgozik egy eladó (legyen ,,A'' személy), akinek van egy ismerőse (legyen,, B'' személy).
Ebben a butikban naponta, hetente vannak lopások, amiket nem vesznek észre csak a nap végén a leltárkor, kassza ellenőrzésekor a hiányt.

Tegyük fel ,,A'' személy és B személy összejátszik. ,,B'' személy bemegy a butikba, mint egy átlagos vásárló. Kiválasztja magának amit szeretne, ezek után odasétál a pénztárhoz. Átadja a kiválasztott terméket. ,,A személy mintha minden normálisan történne, leveszi a csipogót (lopásgátlót) hogy az kimenetelkor ne csipogjon. Előveszi a pénzét, majd, úgy tesz mintha fizetne. ,,A'' személy elveszi a pénzt, de nem a kasszába teszi, hanem a zsebébe. Ezekután a látszat kedvéért még ad egy ures számlát, majd ,,B'' személy kisétál a termékkel.

,,A'' személy állítása szerint nincs kamera a butikban, sőt maga már egyedül is végrehajtotta ezt, csak nem volt színjáték (adásvétel).

Hol van a banánhéj amin el lehet csúszni?

Ha ez ilyen egyszerű, mások is csinálják?

azért ehhez kell egy gyökkető agyiszintű üzletvezető is.
mert mondjuk egy üzletben dolgozik 5-6 személy, ebből kettő kasszázik naponta. Általában ugyanazok.
Nem vagyok Columbo,de elég hamar rá lehetne jönni,hogy ki csinálja meg a hiányt.
Kasszát zárják naponta elvileg,legalábbis kéne, egyből kiderül hogy ki okoskodott.

de ne törd ilyenen a fejed, nyilván nem úgy történik az eset,ahogy neked bemesélték.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 7., kedd 19:55

Lehet, hogy nem a legjobb fórumot választottad ezen kérdés megvitatására. :|
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2014. október 7., kedd 19:52

Tegyük fel van egy pláza, abban egy butik. Ebben a butikban dolgozik egy eladó (legyen ,,A'' személy), akinek van egy ismerőse (legyen,, B'' személy).
Ebben a butikban naponta, hetente vannak lopások, amiket nem vesznek észre csak a nap végén a leltárkor, kassza ellenőrzésekor a hiányt.

Tegyük fel ,,A'' személy és B személy összejátszik. ,,B'' személy bemegy a butikba, mint egy átlagos vásárló. Kiválasztja magának amit szeretne, ezek után odasétál a pénztárhoz. Átadja a kiválasztott terméket. ,,A személy mintha minden normálisan történne, leveszi a csipogót (lopásgátlót) hogy az kimenetelkor ne csipogjon. Előveszi a pénzét, majd, úgy tesz mintha fizetne. ,,A'' személy elveszi a pénzt, de nem a kasszába teszi, hanem a zsebébe. Ezekután a látszat kedvéért még ad egy ures számlát, majd ,,B'' személy kisétál a termékkel.

,,A'' személy állítása szerint nincs kamera a butikban, sőt maga már egyedül is végrehajtotta ezt, csak nem volt színjáték (adásvétel).

Hol van a banánhéj amin el lehet csúszni?

Ha ez ilyen egyszerű, mások is csinálják?

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. október 7., kedd 19:21

peti_madrid írta:
___Samy___ írta:tud itt vki oroszul? egy szónak a jelentésére lennék kíváncsi
gondolom vmi káromkodás lenne :mrgreen:
jelen, mondjad bátran, mi az :D
ment egy pü
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. október 7., kedd 19:08

___Samy___ írta:tud itt vki oroszul? egy szónak a jelentésére lennék kíváncsi
jelen, mondjad bátran, mi az :D

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. október 7., kedd 18:54

Inkább nem kommentálnám... nem érdemes rá. :kivagyhe:

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. október 7., kedd 17:51

tud itt vki oroszul? egy szónak a jelentésére lennék kíváncsi
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. október 7., kedd 17:49

L.Miki ezt mivel magyarazod? :lol: :lol:

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. október 7., kedd 17:07

h3x0r írta:
Marci77 írta:Van itt olyan akinek van anyaga Financial Fair Play-jel kapcsolatban? :) Magyar,esetlegesen angol. Olyan,amit nem dob ki egyből a gugli. Egyik barátom házidogát ír róla,aztán segítek neki kicsit. Esetleg ezzel kapcsolatos valami gazdasági kimutatás a Reallal kapcsolatban amit felhasználhat példának? :) (angol,mert a spanyolt nem értjük :mrgreen: )
2013/14 (ott van 2 pdf is)
korabban leszedtem a 11/12 es 12/13-as dokumentumokat is. ha erdekel, ide feltoltottem oket
Koszi,edzes utan megnezem geprol :)
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. október 7., kedd 16:57

Marci77 írta:Van itt olyan akinek van anyaga Financial Fair Play-jel kapcsolatban? :) Magyar,esetlegesen angol. Olyan,amit nem dob ki egyből a gugli. Egyik barátom házidogát ír róla,aztán segítek neki kicsit. Esetleg ezzel kapcsolatos valami gazdasági kimutatás a Reallal kapcsolatban amit felhasználhat példának? :) (angol,mert a spanyolt nem értjük :mrgreen: )
2013/14 (ott van 2 pdf is)
korabban leszedtem a 11/12 es 12/13-as dokumentumokat is. ha erdekel, ide feltoltottem oket

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. október 7., kedd 16:43

Van itt olyan akinek van anyaga Financial Fair Play-jel kapcsolatban? :) Magyar,esetlegesen angol. Olyan,amit nem dob ki egyből a gugli. Egyik barátom házidogát ír róla,aztán segítek neki kicsit. Esetleg ezzel kapcsolatos valami gazdasági kimutatás a Reallal kapcsolatban amit felhasználhat példának? :) (angol,mert a spanyolt nem értjük :mrgreen: )
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 7., kedd 10:54

Santi, ne legyél ennyire merev. Ahogy írtam, érti akinek kell.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 7., kedd 10:51

femina fórum. :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. október 7., kedd 10:36

Realista24 írta:És izzadásra mit használsz?
Azt mar multkor kitargyaltuk :D Mar elfelejtetted? :lol: (mondjuk en akkor is inkabb csak szemlelo voltam)
mocsok írta:de mostanában többet tömegközlekedek pesten, úgyhogy nem használok semmit, hogy tudjak ülve utazni.
mondjuk az öregbácsikkal, -nénikkel így is nehezen versenyzek. :-(
Ennek a hidegebb idonek is van egy elonye: egyre kevesebbszer csap meg 1-1 szag buszokon.

Na de hogy ne legyen off :mrgreen:
Nekem az elalvassal nem szokott gond lenni. Legtobbszor berakok egy kis GT music-ot, a jobb oldalamra fordulok es 1-2 percen belul mar alszok is. Viszont a felkeles mar nem olyan egyszeru :lol: Eddig az egyetlen bevalt modszer ha a szekreny tetejere rakok valami nagyon brutalis ebreszto orat.

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2014. október 7., kedd 10:35

Itt voltam mikor itt téma volt, az már néha télleg kínos volt már annak is aki csak olvasta és nem folyt bele, de sztem az alvászavarban és alvási szokásokban, mint téma nincs benne semmi gáz, lehet róla beszélni kötetlenül. Persze ha nem erről a korábbi dezodoros/izzadságos témáról beszélsz, akkor bocs.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 7., kedd 10:32

Mocsok érti, meg még páran. ;-)
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: