kiserik írta:Nem kell itt keljfeljancsizni. Itt nem JM munkásságáról van szó, hanem Ikerről.R.M.C.F írta:Nem lesz ezzel a nyilatkozattal szimpatikus Iker a sok kejfeljancsinál, azzal hogy JM volt az egyik legjobb edzője. Mert ő volt az egyik legjobb,ez tény. De a divat az diktál,nem az ész és a szem.
El lett távolítva JM? Igen. Nagy szerepe volt benne Ikernek? Igen. Most magyarázkodik, meg benyal csontig? Igen. Akkor?
Meg lett említve valahol az aktuális védenced és keljfeljancsi módjára megjelentél és jól megmondtad, csak azt nem vetted észre, hogy most nem az ő munkássága volt a téma, hanem az Ikerrel való kapcsolata.
Csak azért mert hátha nem jól emlékeztem elolvastam újra. Most segítek kicsit hátha Te nem olvastad csak jó mókamester címén bele akartál rúgni egyet a labdába de nem találtad el.
Na,JM munkásságáról beszélt. Amiről itt a fórumon a keljfeljancsik több hányást aktivizáltak mint az ellendrukkereink,akik azért nem piskóták ha köpködni kell. Szóval,lerövidítem neked, bár úgy tűnik ez egy fájdalmas pont lesz. JM az egyik legjobb edző. Ez volt mindig is a véleményem,és ez is marad.Akkor is ha,a divatszövegek nem ebbe az irányba mentek el.
Ha unod(mint én is ezer és ezer dolgot,még is megjelenik nap mint nap,hiszen ez egy fórum)akkor lépd át....én is olvastam 100x és 1000x hogy milyen szarok a játékosaink,fogalmatlanok,egylábasok,fgy-k, gyökkettők, selejtek és reggelig lehetne sorolni az ostobábbnál ostobább baromságokat.....de vannak,és vannak.......ellene semmit sem tehetsz....én néha próbálok ezek ellen tenni,nem megy,mert aki nem olvasni azt hiába vered hátba,attól nem tanul meg. Sajnos.Nézd, RMCF, én általában egyetértek azokkal, amiket írsz, mert van benne ráció és elhiszem, hogy értesz a focihoz, de az kezd unalmas lenni, amikor mindig felhozod, hogy Zsozé jó volt, csak divat így utálni meg divat úgy utálni. Én is elismerem, hogy jó volt a portugál, de csak azért, hogy vitát szüljön, nem dobom be mindig. Ez nem tiszteletlenség vagy kekeckedés akar lenni, csak egy kérés, hogy ezt a dolgot hanyagold.