HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. június 5., szerda 1:23
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. június 5., szerda 0:35
legendary írta:
Középpályásnak, buta, mint a faék. Se helyezkedni, se szerelni, se passzolni nem tud.
Oh God why ???cart írta:Hová lenne jó Boateng a középpályán? Boateng támadó középpályás. 4-3-3-ban meg főleg használhatatlan, védekezni annyit tud kb, mint Özil. Khedira szint.
HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 5., szerda 0:08
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. június 5., szerda 0:07
A Milan pont 4-3-3-ban áll fel, és sose alkalmazzák Boatenget a középpályán, csak a 3 támadó egyikének.Galacticos írta:ma olvastam -már nem tom hogy hol- hogy a milan megválna boatengtől egy jó ajánlat esetén.
ha ez igaz, akkor hoznám a kp-ra. 20-25milliónál nem hiszem hogy többe fájna annyit meg szerintem ér. erőszakos, erős, nagyon jól lő, összjátékban is hasznos, nagyon jó a fizikuma simán eltudnám képzelni a kp-n. 4-3-3ba jó lenne a kp-n modric mellett.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 4., kedd 23:54
Lenne legalább sakkpartnere az argentinnak.Sierra írta:Hát ja, csak kb annyi agya van, mint Di Maríának.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 4., kedd 23:48
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. június 4., kedd 23:46
Hát ja, csak kb annyi agya van, mint Di Maríának.Galacticos írta:ma olvastam -már nem tom hogy hol- hogy a milan megválna boatengtől egy jó ajánlat esetén.
ha ez igaz, akkor hoznám a kp-ra. 20-25milliónál nem hiszem hogy többe fájna annyit meg szerintem ér. erőszakos, erős, nagyon jól lő, összjátékban is hasznos, nagyon jó a fizikuma simán eltudnám képzelni a kp-n. 4-3-3ba jó lenne a kp-n modric mellett.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 4., kedd 23:45
állítólag 15-öt várnak érte, szerintem ennyiért megérnéGalacticos írta:ma olvastam -már nem tom hogy hol- hogy a milan megválna boatengtől egy jó ajánlat esetén.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 4., kedd 23:43
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 4., kedd 23:31
Az El Economista szerint egyébként a klub nettó 15 millát ajánl neki, míg Cristiano és az ügynöke nettó 20 millát szeretne! Nem tudom, szerintem továbbra sem "csak" ezen múlik ............a ronaldos hírekre reagálva, amennyiben nem szeretne hosszabbítani, idén nyáron eladnám. de még azon is elgondolkodnék, hogyha hosszabbítana, milyen árig mennék el. gondoljunk bele egy 16-18 millió eurós nettó fizetésnek milyen terhei lennének a büdzsére 5 éven keresztül.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 4., kedd 23:26
kockáztatni mindig kell. Amúgy meg a HA túloldalát is figyelembe kell ilyenkor venni, mert nem csak az egyik lehetőségre van esély.revolver írta: mi történik ha már nem megy neki így?
HozzászólásSzerző: revolver » 2013. június 4., kedd 23:18
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 4., kedd 23:16
Tudtam és éreztem, hogy megjegyzed majd ezt; utólag szerkeszteni és javítani is akartam egy szóval, de már sajnos nem lehetett!Leírod, hogy mindenki más csak magával foglalkozott kivéve ő, miközben az a téma, hogy nem nyert egyéni címet, nem jobb messinél, hátrányban van az egyéni versenyben, stb...
Amire célozni akartam ezzel, hogy míg az ő személyes célkitűzései, sikerei és ambíciója egyúttal kis túlzással a csapat sikereit is jelentették az elmúlt 2-3 évben ez fordítva már nem igen állja meg a helyét (nincs olyan címe a csapatnak, amit gyakorlatilag ne ő húzott volna be, vagy ne határozott volna meg ő döntően és leginkább)! Az igazán nagy robbantáshoz (BL.) egyedül ő sem elég és szükség van/lenne a többiekre is!A csapattársak (csapat) segítségével is eleve hátrányból indul mindenféle egyéni versenyben, személyes célkitűzésben és csapat szinten egyaránt Leóka ellenében, hát még a segítségük nélkül (lsd. idén, ahol mindenki csak magával foglalkozott és csak a saját sebeit nyalogatta; egy embert kivéve)!
Így indult, azóta eltelt 4 év (meg minden ami mögötte van)!Ha ő nem magával, hanem a real madriddal foglalkozik, akkor hogy jönnek elő ezek? Ha neki a madrid a fontos, akkor aláírja a következő szerződését, és segít a csapatnak, ahogy tud, leszarva az egyéni dolgokat.
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. június 4., kedd 22:44
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 4., kedd 22:26
Nem a formáról vagy a teljesítményről van szó, csak ezt írva:Személyes vélemény, nem kell vele egyetérteni; de én azt mondom idén az egyetlen, akinek a hozzáállását, munkáját, teljesítményét megint csak nem érheti egy szó sem! Ha pedig az elmúlt 4 évet nézzük, akkor még árnyaltabb a kép, mert rajta kívül a csapatból senki más nem hozott ilyen konstans, állandó jó formát (az egyes játékosok szigorúan csak magukhoz képest) még csak megközelítőleg sem, mint ő az itt eltöltött mind a 4 évében!![]()
![]()
Az Atma elleni rúgás, kiállítás ennek a fantasztikusan elszabott idénynek az eredménye, amiben szépen kicsúcsosodott az egész évben felgyülemlett frusztráció!
Leírod, hogy mindenki más csak magával foglalkozott kivéve ő, miközben az a téma, hogy nem nyert egyéni címet, nem jobb messinél, hátrányban van az egyéni versenyben, stb... Ha ő nem magával, hanem a real madriddal foglalkozik, akkor hogy jönnek elő ezek? Ha neki a madrid a fontos, akkor aláírja a következő szerződését, és segít a csapatnak, ahogy tud, leszarva az egyéni dolgokat. Természetesen én megértem azt, ha ő nem így van ezzel, hanem nagyon fontos, hogy egyéni címekkel is lássák el, meg éljenezzék meg kapjon 5 millióval többet, meg nem tudom még mit. Csak ne emeljük már ki a többiek közül, hogy bezzeg CR-t nem saját maga érdekli...Csoda Barca (Messivel az élen), egyéni rekordok ide vagy oda; az itt eltöltött 4 évéből 2 gyakorlatilag kuka; csapatszinten 2+1 trófea, míg egyénileg egy Aranycipő és más semmi! Arról nem is beszélve, hogy az az "eredményes" 2 év is inkább és első sorban neki köszönhető, mint sem a csapattársaknak ....! A csapattársak (csapat) segítségével is eleve hátrányból indul mindenféle egyéni versenyben, személyes célkitűzésben Leóka ellenében, hát még a segítségük nélkül (lsd. idén, ahol mindenki csak magával foglalkozott és csak a saját sebeit nyalogatta; egy embert kivéve)!Ezt egy idő után minden normál ember megunná, nem hogy egy maximalista és örökké sikeréhes (valamilyen szinten egoista) vérprofi! Jöhetne a kérdés, hogy akkor miért nem most vált??? Szerintem nagyon egyszerű; a szóba jöhető célállomásokhoz (MU, PSG) képest egyelőre (és talán jövőre) még biztosabb és jobb opciónak tűnik itt maradni, mint sem most váltani --> egyébként pár hónappal ezelőtt hasonlót vázolt fel és tanácsolt neki Mendes is!
Helyes. Bár nem hiszem, hogy beveszi a PSG a szöveget...Állítólag Perez elmondta, hogy nem lesz edző ezen a héten bejelentve, sőt nem zárta ki, hogy Zidane lesz/lenne az edző jövőre.
Ennyire megutálta a spanyolokat?A Marca szerint Mou nem számol Torres-szel és Matával, megfelelő ajánlat esetén távozhatnak.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 4., kedd 22:25
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. június 4., kedd 22:15
Matt009 írta:Én nem kövezlek meg. Nem a szívem csücske Capello, de nem rossz edző. Legalább hátul stabilak lennénk, előre meg... eh... hát nem leszünk jobbak Carloval sem.nusser írta:lehet ezért megfogtok kövezni, de én Capellon is elgondolkodnék...szerintem marha jó edző, és ha olyan kerete van, ahol vannak játszó focisták akkor szép focit játszat. + nála a küzdés és motiváció elsődleges.
Jó persze, azok után hogy kétszer lett bajnok és kétszer zavarták el nem hiszem, hogy jönne
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. június 4., kedd 22:10
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. június 4., kedd 22:06
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. június 4., kedd 22:04
Én nem kövezlek meg. Nem a szívem csücske Capello, de nem rossz edző. Legalább hátul stabilak lennénk, előre meg... eh... hát nem leszünk jobbak Carloval sem.nusser írta:lehet ezért megfogtok kövezni, de én Capellon is elgondolkodnék...szerintem marha jó edző, és ha olyan kerete van, ahol vannak játszó focisták akkor szép focit játszat. + nála a küzdés és motiváció elsődleges.
Jó persze, azok után hogy kétszer lett bajnok és kétszer zavarták el nem hiszem, hogy jönne
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem