+a a BL indulás? Első is selejtezzen csak, nincs egyből főtábla.

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. október 7., kedd 13:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 7., kedd 13:19
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. október 7., kedd 13:12
Aztán nagyjából ki is röhögik őt. Ha Katalónia függetlenedik, akkor a spanyolok jelenthetik is az államcsődöt.Kerlon írta: mutatja a fukkot
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 7., kedd 13:11
remélem kimegy hatalmas arccal a pályára, aztán hátul akkora lyuk lesz a helyén, hogy CR/Bale odajár fagyizniSanti írta:Egyébként jobban tartok Alvestől. Lehet akkora flop, mint a ház, de a Real ellen mindig olyan, mint aki vért ivott, bennevan, hogy akaszt megint egy dugót vagy bebőrözi CR-t, aztán 1 évig megint nulla lesz, de ellenünk felszántja a pályát.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 7., kedd 13:09
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. október 7., kedd 13:07
A PL-esek szerint így is bohóc bajnokság a spanyol, mi lenne, ha még a barcát is kivennék a versenybőldannen írta:, bohóc bajnokság.
Valahogy így...Realista24 írta:Rövidtávon örülnék. Hosszútávon káros lenne.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 7., kedd 13:05
Rövidtávon örülnék. Hosszútávon káros lenne.gondolom ez úgysem valósul meg, de elég szar lenne. nekem pl nem sok örömöm lenne benne, hogy így nyerjük a bajnokságot. mint a bundesliga most, bayern folyamatosan nyer, nincs egy normális ellenfele, bohóc bajnokság.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 7., kedd 13:03
mutatja a fukkotRealista24 írta:"A Barcelona és az Espanyol sem játszhat a Ligában ha Katalónia függetlenedik. Egyetlen más állam csapata(i) szerepelhetnek, ami pedig Andorra." - Javier Tebas, a Spanyol Labdarúgó Szövetség elnöke
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 7., kedd 13:00
"A Barcelona és az Espanyol sem játszhat a Ligában ha Katalónia függetlenedik. Egyetlen más állam csapata(i) szerepelhetnek, ami pedig Andorra." - Javier Tebas, a Spanyol Labdarúgó Szövetség elnöke
HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. október 7., kedd 10:45
Tavaszi klasszikuson azt csinált vele DM amit akart, persze ő már nincs itt.Santi írta:Egyébként jobban tartok Alvestől.
HozzászólásSzerző: Santi » 2014. október 7., kedd 10:38
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. október 7., kedd 10:15
Barcás, tehát jól.... és ezt viccen kívül írom. Láthattuk, hogy Dani Alves és Alba is miket úsztak meg többször is. Suarezzel sem lesz baj.Géci írta:Én arra leszek kíváncsi, hogy a spanyol bírókkal hogyan fog kijönni. Ugyebár ez nem a PL...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 7., kedd 10:03
Kit érdekel miért kárognak?Santi írta:Nem félek tőle. A Real-nak mindenkivel fel kell tudni venni a kesztyűt, legyen az Messi, Suarez vagy Kabát Peti. Sőt, inkább még játsszon is, mert ha meg nem fog és nyerünk, majd károghatnak (és fognak is), hogy "csak azért nyertetek, mert ő nem volt, pedig ha játszik Suerez akkor tuti elrak kettőt minimum" és hasonló szövegek.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. október 7., kedd 10:02
HozzászólásSzerző: Santi » 2014. október 7., kedd 10:01
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. október 7., kedd 9:10
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. október 7., kedd 1:14
Szerintem is csak csere lesz. En mondjuk nem felek tole, inkabb Messitol es Neymartol tartok, ha mar valakitol kell.'shutterisland írta:pedro képességeinek tudatában, és úgy, hogy meh a szezon elejéhez képest csúnyán visszaesett, simán meg lehetne kockáztatni, de szerintem enrique nem fogja.
a padon viszont ott kellene legyen mindenképpen.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. október 6., hétfő 23:14
nekem is kettős érzéseim vannak.karesz46 írta:Én egy picit tartanák tőle, mert képes bárhonnan golt verni, meghát a Vb n is csak úgy beesett és háát ... de persze az is benne van h össze vissza futkorászna mint a csőr nélküli csirke.'shutterisland írta:picit más :
örülnétek neki, ha suarez kezdene a klasszikuson (összeszokottság hiánya, meccshiány) vagy adna egy kis plusz parát ?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 6., hétfő 23:09
HozzászólásSzerző: Faust » 2014. október 6., hétfő 23:06
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem