HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. október 7., kedd 0:52
'shutterisland írta:hát nem lehet könnyű.
az éjszakai/műszak pótlék persze gondolom jól jön, de tényleg megviselheti a szervezetet.
még szerencse, hogy az a típus vagy, aki nappal is képes normálisan aludni, ejj de sokan vannak, akiknek nem megy.
Nekem mindegy mikor alszom, azzal nincs gond, ellenben azzal igen, hogy nagyon nehezen alszom el. Ha már alszok egy világháborúra nem kelnék fel idő előtt, de az elalvás van hogy órákba kerül. Ez nem napszakfüggő, és nem is új dolog, emlékszem már óvodás koromban is ez volt. Mindenki aludt az óvodában ebéd után, én meg csukott szemmel feküdtem, és ugy csináltam mintha aludnék, ennek már 20 éve... Te jó ég de öreg vagyok

Na de ez a problémám már azóta megvan. Egyszerűen folyamatosan kattog az agyam valamin (többnyire focin, de már végiggondoltam mindent ami létezik, a nagy részéről nem is beszéltem még senkivel, mert nagyon "gáz" dolgok. Jóideje gondolkozom ezek miatt egy pszihológus látogatáson...). Gondolkoztam már altatón, probáltam is, de sokat nem segített.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano