És kész gólveszély is.

Viccet félretéve, nem örülnék neki, ha játszana, de hát tökmindegy, egyszer úgyis át kell esnie a tűzkeresztségen. Ha Cé formája kitart odáig, akkor meg teljesen mindegy.

HozzászólásSzerző: Faust » 2014. október 6., hétfő 23:06
HozzászólásSzerző: karesz46 » 2014. október 6., hétfő 23:03
Én egy picit tartanák tőle, mert képes bárhonnan golt verni, meghát a Vb n is csak úgy beesett és háát ... de persze az is benne van h össze vissza futkorászna mint a csőr nélküli csirke.'shutterisland írta:picit más :
örülnétek neki, ha suarez kezdene a klasszikuson (összeszokottság hiánya, meccshiány) vagy adna egy kis plusz parát ?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. október 6., hétfő 22:58
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. október 6., hétfő 22:12
Nika91127 írta:Nekem aki az elmúlt 15-20év top jobbhátvédei:
Cafú, Zanetti, Lahm,Maicon(egy rövid ideig),Alves(a Sevilla-s és a Barcában első pár évben)...és fuccs. Én rájuk emlékszem.
Utánuk jönnek: Sagnol/Panucci/Gary Neville/Salgado/Sagna(régebben,a mostani már hát...)
Ellenvetés,vélemény?
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. október 6., hétfő 19:18
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. október 6., hétfő 18:57
En egyebkent meg is ertem a barcasokat hogy csalodottak Montoya miatt.lesliejr írta:Igazad van. Carvajal egyértelműen Montoya fölé nőtt. Miben? Abban, hogy játszik. Aztán ennyi. Egy középszerű játékos.
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. október 6., hétfő 18:25
Az elkövetkező 10 év legjobb szélsőbekkjeCsabi írta:kiezadouglas? én erről teljesen lemaradtam.
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. október 6., hétfő 18:24
utolsó napokban vették, 6 millió euróért Brazíliából, kb. ilyen mindegy-mindegy alaponkiezadouglas? én erről teljesen lemaradtam.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2014. október 6., hétfő 18:20
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. október 6., hétfő 18:19
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. október 6., hétfő 18:06
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. október 6., hétfő 17:55
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. október 6., hétfő 17:51
Hát azért nem csak abban, hogy játszik, hanem abban is ahogy játszik.. Én kifejezetten irigylem jelenleg a Madridot miatta, nagyon pöpec kis jobbekk a srác. Montoya lehet, hogy hasonló szinten lenne ennyi játékkal, mint amennyit Carvajal kapott, de az is lehet, hogy közel sem - és jelenleg úgy néz ki, hogy sosem fog kiderülni, nálunk legalábbis. De az biztos, hogy Carvajal jelenleg a top jobbhátvédek között van, ezt el kell ismerni.lesliejr írta:Igazad van. Carvajal egyértelműen Montoya fölé nőtt. Miben? Abban, hogy játszik. Aztán ennyi.
Douglas szerintem totál egyértelmű, hogy azért jött, mert jövőre nem igazolhatunk, Alves meg úgy volt, hogy távozik, így kellett valaki Montoya mellé/mögé a következő idényre. De most kitalálták ezek aporonty írta:Meg, ha Montoya olyan nagyon ügyes játékos minek hoztak még egy jobb bekket a nyakára?
Az utolsó mondatot nem tudom, hogy iróniából írtad-e, de lényegtelen igazából, az előtte levő részekkel totál egyetértek. Simán lelépnék a helyében szezon végén, ha nem kap elég lehetőséget - Bartra helyében is -, kijárta a ranglétrát, kivárta a helyét Alves mögött, erre azt a gyökeret játszatják annak ellenére, hogy Oleguer szintjéhez közelít vészesen..tucsoki írta:Én megértem Montoya helyzetét, pont ezért dobbantanék előbb-utóbb ha nem változik a szitu. Saját nevelés vagyok, olyan korban hogy kell a játékperc, lassan 3 éve kopogtatok hogy bekerüljek a kezdőbe, de még úgy se tudok játszani hogy Dani hétről-hétre alulmúlja önmagát. Ami még rosszabb érzés, hogy konkurenciának kaptam egy brazil tehetséget(?) és még a padra sem férek fel. Így elpocsékolni egy lehetséges zsenit, nem is értem....
HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. október 6., hétfő 17:50
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. október 6., hétfő 17:49
HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. október 6., hétfő 17:45
Nem is tudom kell-e ezt posztokra bontani, en bloc nagyon gyenge a felhozatal ha egyéniségeket keresünk.Drake írta:Szélső hátvéd poszton jelenleg nagyon gyenge a piac.
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. október 6., hétfő 17:39
HozzászólásSzerző: Corleone » 2014. október 6., hétfő 17:34
HozzászólásSzerző: miro » 2014. október 6., hétfő 17:32
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. október 6., hétfő 17:22
Az oké, h Carvajal előtt Arbeloa volt a sorban, de szerintem a jelenlegi Alvesnél még ő is hasznosabb. Úgyhogy ezzel is magadnak mondassz ellent.Montoya persze még ennyit se ért el, de ezért írtam, nem mindegy ki van a sorban előtted
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem