Real Madrid vs. Barcelona
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Real Madrid vs. Barcelona
picit más :
örülnétek neki, ha suarez kezdene a klasszikuson (összeszokottság hiánya, meccshiány) vagy adna egy kis plusz parát ?
örülnétek neki, ha suarez kezdene a klasszikuson (összeszokottság hiánya, meccshiány) vagy adna egy kis plusz parát ?
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Nika91127 írta:Nekem aki az elmúlt 15-20év top jobbhátvédei:
Cafú, Zanetti, Lahm,Maicon(egy rövid ideig),Alves(a Sevilla-s és a Barcában első pár évben)...és fuccs. Én rájuk emlékszem.
Utánuk jönnek: Sagnol/Panucci/Gary Neville/Salgado/Sagna(régebben,a mostani már hát...)
Ellenvetés,vélemény?
Es Faubert hol marad????

"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
carvajal technikás, rohadtgyors, támadásban is pluszt jelent, tökéletes arra a posztra nekünk.
montoya sosem volt jobb nála, nem véletlen, hogy még most is a kiégett danielalves játszik helyette.
montoya sosem volt jobb nála, nem véletlen, hogy még most is a kiégett danielalves játszik helyette.

- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
En egyebkent meg is ertem a barcasokat hogy csalodottak Montoya miatt.lesliejr írta:Igazad van. Carvajal egyértelműen Montoya fölé nőtt. Miben? Abban, hogy játszik. Aztán ennyi. Egy középszerű játékos.
Emlekszem tavaly ilyenkor mennyit nevettek azon, hogy leigazoltuk elso szamu JH-nak azt a Carvajalt, aki meg az U21-es EB-t is vegig padozta a barca masodik szamu JH-je mogott. Mi csak annyit mondtuk, hogy majd meglatjuk jovo ilyenkor ki lesz a jobb jatekos. Valami oka csak van annak, hogy Carvajal kezdo hetrol hetre mig Montoya nem. Mert hogy egyik mogott sincs valami hatalmas nagy konkurencia, az is biztos.
Errol eszembe jut, hogy anno hanyszor olvastam azt, hogy Bartra > Varane.

- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Az elkövetkező 10 év legjobb szélsőbekkjeCsabi írta:kiezadouglas? én erről teljesen lemaradtam.

-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
utolsó napokban vették, 6 millió euróért Brazíliából, kb. ilyen mindegy-mindegy alaponkiezadouglas? én erről teljesen lemaradtam.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Nekem aki az elmúlt 15-20év top jobbhátvédei:
Cafú, Zanetti, Lahm,Maicon(egy rövid ideig),Alves(a Sevilla-s és a Barcában első pár évben)...és fuccs. Én rájuk emlékszem.
Utánuk jönnek: Sagnol/Panucci/Gary Neville/Salgado/Sagna(régebben,a mostani már hát...)
Ellenvetés,vélemény?
Ellenvetés,vélemény?

- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Neztem a volt jatekosunkat Fabinhot a Zenit-Monaco meccsen, es szerintem jol tolta. Voltak jo megindulasai, cselei es kemeny belepoi is...es meg csak 21 eves. Azon az egy meccsen amelyen nalunk jatszott azon is eleg igeretesen mozgott.
Felepitese jo, eros es gyors jatekos. A mai felhozatalban meg lehetne belole vmi.
Felepitese jo, eros es gyors jatekos. A mai felhozatalban meg lehetne belole vmi.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Bartrát szerintem most kezdte el LE beépíteni.A hétvégén sokkal jobban telesített azon a poszton mint a Masch-Piké-matyi trió.Majd ha a Klasszikuson leszedi a BBC-t egyszerre a pályáről akkor talán LE végre bízni fog benne.

-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Hát azért nem csak abban, hogy játszik, hanem abban is ahogy játszik.. Én kifejezetten irigylem jelenleg a Madridot miatta, nagyon pöpec kis jobbekk a srác. Montoya lehet, hogy hasonló szinten lenne ennyi játékkal, mint amennyit Carvajal kapott, de az is lehet, hogy közel sem - és jelenleg úgy néz ki, hogy sosem fog kiderülni, nálunk legalábbis. De az biztos, hogy Carvajal jelenleg a top jobbhátvédek között van, ezt el kell ismerni.lesliejr írta:Igazad van. Carvajal egyértelműen Montoya fölé nőtt. Miben? Abban, hogy játszik. Aztán ennyi.
Douglas szerintem totál egyértelmű, hogy azért jött, mert jövőre nem igazolhatunk, Alves meg úgy volt, hogy távozik, így kellett valaki Montoya mellé/mögé a következő idényre. De most kitalálták ezek aporonty írta:Meg, ha Montoya olyan nagyon ügyes játékos minek hoztak még egy jobb bekket a nyakára?

Az utolsó mondatot nem tudom, hogy iróniából írtad-e, de lényegtelen igazából, az előtte levő részekkel totál egyetértek. Simán lelépnék a helyében szezon végén, ha nem kap elég lehetőséget - Bartra helyében is -, kijárta a ranglétrát, kivárta a helyét Alves mögött, erre azt a gyökeret játszatják annak ellenére, hogy Oleguer szintjéhez közelít vészesen..tucsoki írta:Én megértem Montoya helyzetét, pont ezért dobbantanék előbb-utóbb ha nem változik a szitu. Saját nevelés vagyok, olyan korban hogy kell a játékperc, lassan 3 éve kopogtatok hogy bekerüljek a kezdőbe, de még úgy se tudok játszani hogy Dani hétről-hétre alulmúlja önmagát. Ami még rosszabb érzés, hogy konkurenciának kaptam egy brazil tehetséget(?) és még a padra sem férek fel. Így elpocsékolni egy lehetséges zsenit, nem is értem....
Jövünk itt folyton a "támaszkodunk a saját nevelésekre" szöveggel, aztán a védelembe itt lenne 2 tehetséges fiatal is, de mindegyik csak akkor játszik, ha épp kidőlt mindenki a sorból, vagy ha már 10 meccs óta a keretben se voltak akkor bedobjuk őket, hogy azért úgy tűnjön, hogy számítunk rájuk - és a vicc, hogy ilyenkor is rendre jól teljesítenek, de utána ismét jön a pad/lelátó..
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
Nem azért mert a mi fiunk de véleményem szerint megváltás mikor ő játszik.
És elnézve nálatok a felhozatalt nem hinném,hogy nem férne be sőt............
És elnézve nálatok a felhozatalt nem hinném,hogy nem férne be sőt............
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Véleményem szerint Daniel Alves teljesítménye hihetetlen. Szerintem is a világ legjobb jobb hátvédje. Bár tudom, hogy védő nem nagyon érhet oda az aranylabda közelébe, de Realosként elismerem, hogy kijárna neki egy.

Nem is tudom kell-e ezt posztokra bontani, en bloc nagyon gyenge a felhozatal ha egyéniségeket keresünk.Drake írta:Szélső hátvéd poszton jelenleg nagyon gyenge a piac.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Szélső hátvéd poszton jelenleg nagyon gyenge a piac.Ha meg kéne neveznem egy top 5-ös listát jhv-bhv poszton gondolkoznom kéne rajta.
Carvajal miatt meg tényleg irigylem kissé a Realt.Aprópénzért hozták vissza,szinte egyből beilleszkedett + a borostája is fasza.
Carvajal miatt meg tényleg irigylem kissé a Realt.Aprópénzért hozták vissza,szinte egyből beilleszkedett + a borostája is fasza.

-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Elég nagy ínség van a jobbhátvéd poszton manapság, szerintem nyugodtan kimondhatom ,hogy Carvajal nekünk kincs kis túlzással. Mi mindenképp jól jártunk.
Kicsit gondolkodván amúgy a mai felhozatalból nem is tudnék megnevezni nem hogy top3, de top5-ös listát.. Carvajalon kívül aki az elmúlt időszakban jó teljesítményt hozott, az Seamus Coleman -szerintem-, tavasszal elég jól pengette, meg most a szezon elején sem volt rossz, de ő is középpályásként indult. Piszczeknek volt egy jobb időszaka még 2 éve talán, de őt is sokszor sérülések hátráltatják..
Kicsit gondolkodván amúgy a mai felhozatalból nem is tudnék megnevezni nem hogy top3, de top5-ös listát.. Carvajalon kívül aki az elmúlt időszakban jó teljesítményt hozott, az Seamus Coleman -szerintem-, tavasszal elég jól pengette, meg most a szezon elején sem volt rossz, de ő is középpályásként indult. Piszczeknek volt egy jobb időszaka még 2 éve talán, de őt is sokszor sérülések hátráltatják..
#happyshitting
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Cafut csíptem,szerintem ő toppos volt.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- ateeemadrid
Ha Carvajal középszerű, mondj már nekem kérlek mondjuk 3 jobb jobbhátvédet nála. De olyat mondj, ami után nem röhöglek ki. Én Lahm-on kívül senkit nem tudnék mondani, de ő meg KP-ként van erőltetve, és már azért 30 év körül lehet.
Carvajal bőven a világ legjobb jobbhátvédje lehet, de én bőven megkockáztatom, hogy már most top3. Intelligens, gyors, erőszakos, fáradhatatlan, technikás. Mindene megvan. Persze nyilván irigyek vagytok, mert van 1 kiégett szerencsétlen Alvesetek, egy full középszer Montoyatok, meg vettetek valami noname brazilt akin a saját hazájában is csak röhögtek. Szar ügy.
Carvajal bőven a világ legjobb jobbhátvédje lehet, de én bőven megkockáztatom, hogy már most top3. Intelligens, gyors, erőszakos, fáradhatatlan, technikás. Mindene megvan. Persze nyilván irigyek vagytok, mert van 1 kiégett szerencsétlen Alvesetek, egy full középszer Montoyatok, meg vettetek valami noname brazilt akin a saját hazájában is csak röhögtek. Szar ügy.
Az oké, h Carvajal előtt Arbeloa volt a sorban, de szerintem a jelenlegi Alvesnél még ő is hasznosabb. Úgyhogy ezzel is magadnak mondassz ellent.Montoya persze még ennyit se ért el, de ezért írtam, nem mindegy ki van a sorban előtted
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Kérdezem a Carvajalt fikázó barcás footballzseniket,hogy melyik világklasszis jobb hátvéd volt 22évesen is az? Meg ki szerintetek az elmúlt 20év 10 legjobb jhv-je? Hallgatom...

-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Szóval Dani Alves jó képességű védő? Az volt mondjuk 4-5 évvel ezelőtt most már csak Farkas Norbi szerint van élete formájában, amúgy meg a kutya nem rakná be a kezdőbe. Meg, ha Montoya olyan nagyon ügyes játékos minek hoztak még egy jobb bekket a nyakára?
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko