Zene
Re: Zene
illusion - batár beef track
"csak te hiszed azt hogy a szerelem virágzott
a nőd úgy hívom "hideg", mert az előbb kirázott.."
"csak te hiszed azt hogy a szerelem virágzott
a nőd úgy hívom "hideg", mert az előbb kirázott.."

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Blazo - Colors Of Jazz 2
Ismét a di.fm-nek köszönhetően találtam egy lenyűgöző albumot.
Jazzy hip-hop. Vinném is zeneklubba következő körben, ha a Pedro Cornetta-féle Summer Sessions anno legalább 2,3-as átlagot ért volna el.
Akinek bejön ez a fajta zene, az mindenképpen hallgasson bele Blazo többi albumába is: http://blazo.bandcamp.com/music
Ismét a di.fm-nek köszönhetően találtam egy lenyűgöző albumot.

Akinek bejön ez a fajta zene, az mindenképpen hallgasson bele Blazo többi albumába is: http://blazo.bandcamp.com/music
Próbálok ismeretleneket, kevésbé ismerteket, de megfelelő szintűeket ajánlani. Aztán még később újra.Victor írta:sentry, írnál pár zongorás számot (feldolgozást, kortárs művet, akármit) amit hallgatsz? én is nagyon oda vagyok a zongorás darabokért

Kortárs: Benn Jordan - Passage D - Original Movements 1 Through 4 (ő több stílusban is producerkedik, nem csak zongora

feldolgozás: Clocks - Coldplay Piano Cover
Elképesztően imádom az eredeti számot is. Chris Martin ezt kegyetlenül kitalálta, ez a feldolgozás meg zseniális lett.

Ő sokat dolgoz fel, nézzétek meg a csatornáját.
Klasszikus: Sviatoslav Richter - Franz Schubert: Piano Sonata D. 960 4/6
Nekem ez a darab eleve nagyon különleges, mert egy olyan lányhoz fűződik, akit nagyon szeretek. De eleve hihetetlenül szeretem ezt a számot, és amennyire szomorú legalább annyira gyönyörű......és ahogy Richter játssza/játszotta....azt senki nem tudja felülmúlni.

Hangulattól függ, akard sok feldolgozás, vagy kortárs darab is ami nagyon megfog, meg persze filmzenék is.P. Krisz írta:Csak a komolyzenét szereted , vagy hallgatsz könnyebben emészthető darabokat is zongorán ?

- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Na ha brutál flow és dnb, akkor itt egy:
Oliver Heldens - Gecko (Matrix & Futurebound Remix)
Kicsit másabb, futáshoz, edzéshez tökéletes:
EDX - Cool You Off
Oliver Heldens - Gecko (Matrix & Futurebound Remix)
Kicsit másabb, futáshoz, edzéshez tökéletes:
EDX - Cool You Off
- GT37
Tényleg nagyon adja, Netsky még mindig hatalmas király.Marky írta:Ed Sheeran - Don't (Netsky remix)
egy közepesen szar zenéből mekkora jóságot lehet csinálnia flowja egyből megőrjíti az embert, délelőtt meghallgattam 10x egymás után és csak azt vettem észre, hogy hopp 40 perc el is ment

Én is hozok egy baromi lendületes és addiktív dnb-t, amit elég sokszor hallgatok mostanában:
Fred V & Grafix - Games People Play
És egy kicsit más jellegű, szerintem még nem linkeltem:
Mage - Game Of The Light & Paints
A klip sem rossz.

-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Ed Sheeran - Don't (Netsky remix)
egy közepesen szar zenéből mekkora jóságot lehet csinálni
a flowja egyből megőrjíti az embert, délelőtt meghallgattam 10x egymás után és csak azt vettem észre, hogy hopp 40 perc el is ment
egy közepesen szar zenéből mekkora jóságot lehet csinálni

Írtam, hogy zongorától el vagyok ájulva. No Rubinsteinnél szerintem szebben soha senki nem fogja eljátszani egyetlen egy darabot sem. Ráadásul fejből tudta az összeset(!)
Két kik_rt nagy zseni mindkettő.
Arthur Rubinstein - Chopin Waltz In E Minor
Akinek ismerős, elárulom hogy az AKPH-Hangerdő számban ez szól a zongoradarab szól az elején.

Két kik_rt nagy zseni mindkettő.
Arthur Rubinstein - Chopin Waltz In E Minor
Akinek ismerős, elárulom hogy az AKPH-Hangerdő számban ez szól a zongoradarab szól az elején.

- GT37
Solar Fields is one man, who grasps what sound and feeling is, and melds them past every other style and make of music, out into timeless space, beyond the realm of creativity, and further and deeper into our psyche. His sounds are deep in the future, where every genre and every musical feeling have been pushed into one unique experience. It's not music for him, it's sculpting sound.
Solar Fields - Random Friday (Album)
Solar Fields - Random Friday (Album)
- ___Samy___
lassan visszatér a régi essemm, kikúrt jó ez a száma isFerencváros írta:Essem-Volt már jobb is ft. Beerseewalk

"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"