peti_madrid írta:
Raadasul te egy kicsit elfogult is vagy a walesivel szemben, ezert plane nehez lenne a vita.
jogos,én tényleg csipázom,ezért többet elnézek neki.
nem lesz ő az új ronaldonk,az egyszer biztos,de az sok amikor elakarja egy két ember adni,vagy pl tegnap a gól előtti passzát benzemának,ha más csinálja mindenki össze fossa a bokáját a gyönyörtől.
én tegnap láttam tőle hogy többet melózott,egy km-et megnéznék szívesen,meg köszönném ha valaki tudna egy stattot dobni,kíváncsi lennék.
nekem az is feltűnt hogy amikor jött isco karim helyett,akkor őt és ronaldot tolták föl,pont azért mert a walest szerintem elfáradt,viszont akartak vele gólt rúgatni.
sokan mondják hogy padra vele,de egyedül jesé lesz az aki ancelotti elképzelésében tud a posztján játszani.
nem fogja berakni iscot,se jamest se szélre.
látszik hogy kroos/illara-modric/illara-isco/james
ezt erőlteti ancelotti,és nem akarja a BBC-t megtörni,még ha benzemának kezdett meleg is lenni a pite.( ez meg főleg,ha benzema 5 éve kapja a lehetőséget,Bale is kaphatja azt hiszem.)
de most már én is azt mondom hogy nem kell Benzemát lerakni padra,érzik ők egymást hárman nagyon,rengeteg az ilyen gólunk amit 2-en megoldanak,védelem mögé kerülnek 2-3 érintőből és a harmadik pajtás már a kapu előtt várja a bepasszt,mint tegnap.
A whoscored egy szar, ezt már tavaly bizonyították
igen,van egy nagy szabály az emberi gondolkodásban, ami nem az amit én elképzelek,az egy szar.