HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. június 4., kedd 22:10
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. június 4., kedd 22:06
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. június 4., kedd 22:04
Én nem kövezlek meg. Nem a szívem csücske Capello, de nem rossz edző. Legalább hátul stabilak lennénk, előre meg... eh... hát nem leszünk jobbak Carloval sem.nusser írta:lehet ezért megfogtok kövezni, de én Capellon is elgondolkodnék...szerintem marha jó edző, és ha olyan kerete van, ahol vannak játszó focisták akkor szép focit játszat. + nála a küzdés és motiváció elsődleges.
Jó persze, azok után hogy kétszer lett bajnok és kétszer zavarták el nem hiszem, hogy jönne
HozzászólásSzerző: nusser » 2013. június 4., kedd 22:01
HozzászólásSzerző: Takesz » 2013. június 4., kedd 21:54
Nekik sem vezeregyenisegnek kene lenni,mar eleg lenne az ha kicsit jobban odatennek magukat,nem lennenek tatottszajuak es helyzetben bevernék,mint lo a lonak...Addig, amíg CR a csapatban van, addig nem is lesz más vezéregyéniség.
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. június 4., kedd 21:47
Addig, amíg CR a csapatban van, addig nem is lesz más vezéregyéniség. A támadószekcióban legalábbis biztosan nem.madridronie írta:
Természetesen van igazság abban, amit mondasz; és valóban nem létszükséglet a BL. címhez Top 2-es játékos, de ... 1) hátrányt biztos nem jelent, 2) a fenti csapatokban is voltak, vannak húzóemberek, klasszisok vezérek; akik meccseket döntöttek el (jelen pillanatban nálunk rajta kívül hányat tudsz mondani???), 3) arra látok jelenleg a legkisebb esélyt (főleg a mostani szezon után szállt el ez az illúzióm), hogy mi csapatként leszünk rövid időn belül nagyon erősek, mert ahhoz előbb tényleg CSAPAT kell, amíg ennek a szikráját, halvány jelét nem látom (illetve a kézzelfogható alternatívákat), addig egyszerűen nem tudok egyetérteni azokkal, akik most lazán eladósorba tennék a csapat (elmúlt 8-10 évének) legnagyobb értékét!Miközben a legnagyobb riválisaink évről-évre klasszisokkal, a legnagyobb tehetségekkel erősödnek megtartva az aktuális ászaikat is, mi úgy néz ki az értékeinket sem vagyunk képesek megtartani, azért ez sok mindent elárul ......
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2013. június 4., kedd 21:41
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. június 4., kedd 21:36
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2013. június 4., kedd 21:29
Hoznám mindkettőt összesen 30-35-ért. Főleg ha nem jön össze Bél. De többet nem adnék ki rájuk, ennyiért viszont nem adnák őket, úgyhogy nem jönnek. Ez ilyen egyszerű.RealMadridFanatic írta:Na, mi lesz most itt a fórumon?!
A Marca szerint Mou nem számol Torres-szel és Matával, megfelelő ajánlat esetén távozhatnak.
Remélem nem jön Mata.
Flame on.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 4., kedd 21:21
Talán egy picit erős túlzás, na meg persze kérdés, hogy kinek mi a középszint, de .... --> a spanyol bajnoki 2. hely garantált, ahogy papíron a spanyol Kupában is csupán egy komoly ellenfelünk van (persze ez önmagában még semmire nem garancia, lsd. idei év), na de a BL. az már más tészta --> ott CR7 és Benzema nélkül nem tudom hol lettünk volna az elmúlt 3-4 évben is, az idei kiírásról már nem is beszélve?!!?hanem azokera akik szerint vissza sullyednenk egy kozepszintre.
Szóval OK; egyetértek véled, CR7 után is lesz, van élet és nem fog megállni a világ a távozásával; csak még mielőtt távozik, azokat az általad említett dolgokat (jó edző, koncepció, erős kp. és ideillő, tehetséges támadókat) szeretném itt látni, biztosítva érezni és kézzelfoghatóvá tenni, mert ebben az egyszerűnek tűnő történetben és meseszerű forgatókönyvben nekem egyelőre túl sok a HA (és ezt tényleg mindenféle bunkóság, irónia, rosszindulat nélkül mondom)!Kell egy jo koncepcio egy jo edzovel, eros kp-val(Modric,Gundogan,Veratti) es par uj tehetseges tamdoval(Bale+Lucas), nem hinnem, h kozep csapatta fejlodnenk.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 4., kedd 21:14
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 4., kedd 21:11
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. június 4., kedd 21:08
szerintem kicsit nagyobb célokat tűztek ki, mint hogy beérjék egy karankával.Géci írta:Arra amúgy senki sem gondolt, hogy Karankát adnánk Ancelottiért?![]()
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 4., kedd 20:59
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 4., kedd 20:56
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. június 4., kedd 20:52
Stadion építésrede mégis hova költsük el
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 4., kedd 20:47
mind mind olyan játékos, akik vagy nem akarnak jönni, vagy a klubjuk nem engedinumberone1 írta:De azert a masik veglet is tulzas. Most nem Morientes v Madridronie hsz-ire gondolok, hanem azokera akik szerint vissza sullyednenk egy kozepszintre. Kell egy jo koncepcio egy jo edzovel, eros kp-val(Modric,Gundogan,Veratti) es par uj tehetseges tamdoval(Bale+Lucas), nem hinnem, h kozep csapatta fejlodnenk.
Verattit es Lucast csak azert irtam, ha esetleg meg iden elengednenk a PSG-hez.
ez csak egy szubjektiv velemeny, ami nem tartalmazza, h mindenaron el akarnam adni CR-t. Ez inkabb tole fuggne.
Ahogy nmate irta, varjuk meg, h mit fog nyilatkozni errol.
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. június 4., kedd 20:42
Anthony írta:Na még egy jó hír: Blanc állítólag a Roma edzője lesz.
Marad Karanka. Faca lesz
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. június 4., kedd 20:32
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 4., kedd 20:25
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem