Értékeld a legutóbbi meccset
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
na, benya meg bél jó lesz tehermentesítő embernek. ebben a kezdőben csak egyet változatnék. chicharito helyett illarra, előre meg isco vagy james cé mellé.
+ keylor.
+ keylor.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Pool ellen Bale, Benzema in, Csicsa és Isco/James out
Barca ellen Bale pad, mai emberek csak Benzema kezd Csicsa helyett.
Hátul meg Pool ellen Pepe-Ramos, hétvégén Ramos-Varane
Barca ellen Bale pad, mai emberek csak Benzema kezd Csicsa helyett.
Hátul meg Pool ellen Pepe-Ramos, hétvégén Ramos-Varane
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
nálam isco a motm
ez a kezdő így 442ben egy pár változtatással mehetne is gálakezdőnek (karim, varane, ramos, keylor és ok)
ez a kezdő így 442ben egy pár változtatással mehetne is gálakezdőnek (karim, varane, ramos, keylor és ok)

- ___Samy___
szerintem ne reménykedjBenzema talán tartja ezt a formát.

de legyen igazad
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Ha külön-külön értékelni kéne, akkor nekem így nézne ki:
Casillas-Ma tetszett, ahogyan védett..mondjuk túl sokat nem kellett neki, de szerintem néhány mérkőzéssel ezelőtt benyalt volna az ilyenekből is 1-2őt. Ja és ne felejtsük el, hogy volt egy igazán szép védése is.
Carvajal-Túlságosan nem tűnt ma ki a tehetségével, de nem mondható rossz meccsnek a számára.
Pepe-Na ez hiányzott már a védelembe. Tökéletes comeback volt szerintem. Stabil védelmünk volt, már ami őt illeti és elég szép labdákat osztogatott fel.
Ramos-Kezdek aggódni, mert 1-2 mérkőzést, hogyha szarul hoz le valaki, akkor az fogható a formára..de ezt már nemtudom mivel magyarázzam. Ebben a szezonban árnyéka a tavalyi önmagának.
Marcelo-Egy ilyen mérkőzés után tényleg azt lehet mondani, hogy az ő poziciójában ő a legjobb jelenleg. Szinte hibátlanul játszott. (Nálam az egyik legjobb volt, csodállom, hogy rá nem lehet szavazni.)
Modric-Rá szavaztam itt fennt, mivel a tavalyi, fullostopModric játékot láthattuk tőle. Jól mozgatta a középpályát, illetve kreativ megoldásai is voltak.
Kroos-Ma picit új szerpkörbe lépett, mert többet volt feljebb, mint a b2b helyén..nem az a Kroos volt, aki bemutatkozott anno az Atleti ellen, de Modriccal kiegészülve stabil volt a középpálya.
Hámesz-Az kifejezetten tetszik, ahogy a védekezésbe is besegít, de ezen kívűl, illetve a szép kis sarkas lekészítését leszámítva túl sokat nem adott a játékba. (hozzá képest persze)
Bale-Ha valaki megnézi az eredményt, az láthatja, hogy ugyebár 2 gólpaszt is kiosztott ma. VISZONT szerintem gyenge volt..adhatott volna még legalább 2 assistot, illetve ő is rúghatott volna legalább kettőt. Úgy látszott rajta, mintha semmi kedve nem lett volna kijönni a gyepre, Özil jutott róla eszembe.
CR-Élvezet nézni, ahogy ezt a szezont elkezdte. Tényleg látszik rajta, hogy kevesebb erőfeszítéssel játszik, de mégis ironikus, hogy így még eredményesebb mint eddig. Aranylasztit neki!
Benzema-Hát róla tényleg nemtudom, hogy jót vagy rosszat mondjak..Rúgott két gólt, de mégsem a topformábanlévő zidanefelturbózza Benzema mozog idén. Eredményes volt, ez a lényeg.
Varane-Sok vizet nem zavart, de ami dolga volt, azt szépen elvégezte. Egy jó darabig most szivesebben látnám a Pepe-Varane párost.
Illara-Egyre jobbnak tűnik idén. Mondjuk én még mindig úgy veszem észre, hogy az alibipasszos adogatást vállalja be és egy komolyabb inditást nem mer bevállalni, de ezt legalább magabiztosan csinálja. Kezdőbe még messze nincs helye, de cserének tökéletesnek tűnik eddig.
Isco-Ha jól emlékszem kb a 80.-ban jött be, de amiután pályára került én felülve néztem a meccset. Gyönyörű, amit a labdával csinál ez a gyerek. Megértem Ancelotti-t, hogy nem tudja annyit pályára küldeni JR miatt, VISZONT Isco tényleg az a játékos, aki olyan játékot játszik, mint anno a galaktikus Real Madrid, akit annyian megszerettünk.
Casillas-Ma tetszett, ahogyan védett..mondjuk túl sokat nem kellett neki, de szerintem néhány mérkőzéssel ezelőtt benyalt volna az ilyenekből is 1-2őt. Ja és ne felejtsük el, hogy volt egy igazán szép védése is.
Carvajal-Túlságosan nem tűnt ma ki a tehetségével, de nem mondható rossz meccsnek a számára.
Pepe-Na ez hiányzott már a védelembe. Tökéletes comeback volt szerintem. Stabil védelmünk volt, már ami őt illeti és elég szép labdákat osztogatott fel.
Ramos-Kezdek aggódni, mert 1-2 mérkőzést, hogyha szarul hoz le valaki, akkor az fogható a formára..de ezt már nemtudom mivel magyarázzam. Ebben a szezonban árnyéka a tavalyi önmagának.

Marcelo-Egy ilyen mérkőzés után tényleg azt lehet mondani, hogy az ő poziciójában ő a legjobb jelenleg. Szinte hibátlanul játszott. (Nálam az egyik legjobb volt, csodállom, hogy rá nem lehet szavazni.)
Modric-Rá szavaztam itt fennt, mivel a tavalyi, fullostopModric játékot láthattuk tőle. Jól mozgatta a középpályát, illetve kreativ megoldásai is voltak.

Kroos-Ma picit új szerpkörbe lépett, mert többet volt feljebb, mint a b2b helyén..nem az a Kroos volt, aki bemutatkozott anno az Atleti ellen, de Modriccal kiegészülve stabil volt a középpálya.
Hámesz-Az kifejezetten tetszik, ahogy a védekezésbe is besegít, de ezen kívűl, illetve a szép kis sarkas lekészítését leszámítva túl sokat nem adott a játékba. (hozzá képest persze)
Bale-Ha valaki megnézi az eredményt, az láthatja, hogy ugyebár 2 gólpaszt is kiosztott ma. VISZONT szerintem gyenge volt..adhatott volna még legalább 2 assistot, illetve ő is rúghatott volna legalább kettőt. Úgy látszott rajta, mintha semmi kedve nem lett volna kijönni a gyepre, Özil jutott róla eszembe.
CR-Élvezet nézni, ahogy ezt a szezont elkezdte. Tényleg látszik rajta, hogy kevesebb erőfeszítéssel játszik, de mégis ironikus, hogy így még eredményesebb mint eddig. Aranylasztit neki!

Benzema-Hát róla tényleg nemtudom, hogy jót vagy rosszat mondjak..Rúgott két gólt, de mégsem a topformábanlévő zidanefelturbózza Benzema mozog idén. Eredményes volt, ez a lényeg.
Varane-Sok vizet nem zavart, de ami dolga volt, azt szépen elvégezte. Egy jó darabig most szivesebben látnám a Pepe-Varane párost.
Illara-Egyre jobbnak tűnik idén. Mondjuk én még mindig úgy veszem észre, hogy az alibipasszos adogatást vállalja be és egy komolyabb inditást nem mer bevállalni, de ezt legalább magabiztosan csinálja. Kezdőbe még messze nincs helye, de cserének tökéletesnek tűnik eddig.
Isco-Ha jól emlékszem kb a 80.-ban jött be, de amiután pályára került én felülve néztem a meccset. Gyönyörű, amit a labdával csinál ez a gyerek. Megértem Ancelotti-t, hogy nem tudja annyit pályára küldeni JR miatt, VISZONT Isco tényleg az a játékos, aki olyan játékot játszik, mint anno a galaktikus Real Madrid, akit annyian megszerettünk.

2,5 millió volt a kölcsönjátéka.numberone1 írta:Kb. mint csicsarito, a mexikoi legalabb ingye volt.
Ettől függetlenül így utólag belegondolva talán tényleg ez volt a jobb megoldás a kettő közül.
Benzema talán tartja ezt a formát.

- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Nagyon szép volt...így kell ezt csinálni...jó kis meccset nyomtunk, mondjuk szerintem az első rúgott gólunk után visszavett a csapat és egy kicsit leültünk, de szerencsére a 2. félidőre sikerült újra felpörögni...mondjuk én úgy láttam, hogy a Pepe-Varane páros most stabilabb volt, mint a Pepe-Ramos...nagyon nincs mostanában formában Sergio...
Nekünk most jön a legrosszabbkor a válogatott szünet, mikor kezdett volna újra formába lendülni a csapat...erre most jöhet megint a "Fifa vírus"...
Nekünk most jön a legrosszabbkor a válogatott szünet, mikor kezdett volna újra formába lendülni a csapat...erre most jöhet megint a "Fifa vírus"...
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Meg volt vissza 5 perc a meccsbol el akartam kuldeni ezt a hsz:
(csak 5 percet kesett a stream)
A vilag legjobb tamado parosa eldontotte.
Bale gyenge volt, Ramos megerdemelte a cseret, Iscot nyomatni tobbet akar Bale akar James helyett is, a kolumbiai sem egy nagy szam. CR aranylabda egyertelmu.
mar reg le volt zarva a megy a meccs topicancelotti tudta, h nem kell milliokat kidobni Falcaoert a semmiert. Kb. mint csicsarito, a mexikoi legalabb ingye volt.
Benzema kell ennek a csapatnak ez egyertelmu.n

A vilag legjobb tamado parosa eldontotte.
Bale gyenge volt, Ramos megerdemelte a cseret, Iscot nyomatni tobbet akar Bale akar James helyett is, a kolumbiai sem egy nagy szam. CR aranylabda egyertelmu.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- ziro4vr
CR és Benzema 16, Neymar és Messi 13, így szebb..ugye R24?kipriotis írta:CR 13
Neymar 7
Messi 6

Nem illik.
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
CR 13
Neymar 7
Messi 6
Bacca 5
és utána sok 4 gólos
Neymar 7
Messi 6
Bacca 5
és utána sok 4 gólos
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kipriotis 2014. október 5., vasárnap 23:01-kor.
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
valaki tud adni egy friss spanyol góllövőlistát?
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
kiváló vasárnap esti szórakozás volt ez a 90 perc. 
az ilyenekért ül le az ember egy Real Madrid meccs elé.

az ilyenekért ül le az ember egy Real Madrid meccs elé.

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
a játék két pontjától vagyok rosszul...mikor CR a széleket feladva bemegy a 15-osba integetni...ennek kb semmi értelme, a másik meg amikor a középső védők, ahogy az előttem szóló is leírta, feljebb lépnek is irányítanak, hosszú passzokat adnak stb...eladják a labdák 80%-át
ilyen felesleges hülyeségeket kellene kivenni a játékból, az szervezzen és irányítson aki tud is hosszú passzokat adni, CR meg húzzon a szélre és ott egye meg a védőket
ilyen felesleges hülyeségeket kellene kivenni a játékból, az szervezzen és irányítson aki tud is hosszú passzokat adni, CR meg húzzon a szélre és ott egye meg a védőket
-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi
Tegnap megnéztem a meccs ismétlését (először láttam), miután olvastam itt az értékeléseket. Kíváncsi voltam mennyire fedik a valóságot.
Itt majdnem mindenki Bale-t szidta ami jogos is, de hogy Ramos nyújtotta a legrosszabb teljesítményt az 100%. Kis túlzással minden második megmozdulása rossz volt, rossz kilépések, csomó eladott labda, meg azok a becsuszások. Néha meg azt képzelte magáról, hogy középpályás. Többször is volt, hogy tartottuk a labdát, Ramos meg Illara-nál is feljebb helyezkedett, mintha ő akart volna osztogatni.
Igaz, hogy Bale semmit nem tett hozzá a csapat játékához, na de amit Ramos művelt az sokkal rosszabb volt a csapat szempontjából. Ha egy kicsit erősebb csapat ellen játszott volna így, csúnya vége lett volna.

Szerintem meg igen. Arról pl. nem tehet, hogy Hernandez 3 méterrel a kapuval szembe úgy találja el a labdát, hogy visszakerül a bepasszolónak. Arról nem is beszélve, hogy Isco az, aki egy az egybe bárkit megver és ez nagyon kell a betömörülő csapatok ellen. Ezeket kell majd még jobban kamatoztatnia, de ehhez kellenek majd a csapattársak is.ziro4vr írta:a tetszett a legjobban találó lehet (remélem nem külsőre értettedGalacticos írta:Hat nem tudom h ti hogy vagytok vele, de nekem megint isco tetszett tegnap a legjobban.
Voltak megint olyan megoldasai, olyan cselei, amik miatt azt mondom h igen, ezert megeri leulni meccset nezni, mert elmeny nezni.
Ronaldonak meg remelem semmi komoly baja. A liverpoolt meg oda vissza csapni kell.) viszont összhasznosságban nálam nem emelkedett ki. ugyanazt hozta mint amit szokott, csak most kezdőként. én többet várok tőle.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Igaz, hogy a tegnapi meccset nem tudtam nézni, de újabban már csak Isco játéka miatt is igyekszem nézni a meccseket, egyszerűen imádom a kicsi játékát.Galacticos írta:Hat nem tudom h ti hogy vagytok vele, de nekem megint isco tetszett tegnap a legjobban.

- ziro4vr
a tetszett a legjobban találó lehet (remélem nem külsőre értettedGalacticos írta:Hat nem tudom h ti hogy vagytok vele, de nekem megint isco tetszett tegnap a legjobban.
Voltak megint olyan megoldasai, olyan cselei, amik miatt azt mondom h igen, ezert megeri leulni meccset nezni, mert elmeny nezni.
Ronaldonak meg remelem semmi komoly baja. A liverpoolt meg oda vissza csapni kell.

Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Egy Levante ellen beugorhatokRealista24 írta:Tobb ember is van aki Bale helyett játszhatna

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tobb ember is van aki Bale helyett játszhatna
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
erről van szó,gyenge most,de vannak erősségei amit ha kihasznál,hasznára van.Legyen veszélyes úgy, hogy az erősségeit használja ki jól, de jelenleg ezt sem tudja folyamatosan hozni.
most nem megy neki,de nincs is olyan játékos akit be tudsz rakni a helyére.
mezőnyben jobb,mert sokkal ügyesebb,ebben igazad van,de kapura egyáltalán nem veszélyes.Isco meg rendre jobban játszik és nem csak a fut, küzd kategória, hanem mezőnyben sokkal hasznosabb és ő a kapu előtt sokkal veszélyesebb is jelenleg.

ezt megfogadom!Kicsit próbáld már reálisabban nézni a dolgokat..

Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale