Zene
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Re: Zene
Attól a kegyetlen mennyiségű spanglitól, amit ezek ketten elpörköltek már az évek során, lehet neked is ilyen csavaros lenne az észjárásod, mint az övékéFerencváros írta:Bár ez inkább azért van nálam, mert túl hülye vagyok az ő szövegeikhez. Nagyon durván tolják, és számomra sok értelmetlen rész is van. Lehet, ha majd idősebb leszek, megértem őket.

Én nagyon sok AKPH-t hallgatok már évek óta, de vannak olyan szövegek, amik ezredik hallgatásra sem esnek le. Szerintem 1-2 esetben magukat a srácokat kellene megkérdezni, hogy itt-ott mire is gondoltak

28 éves. Facebook lapján tavaly írt ki a szülinapján, június 8-án. Persze az info nem száz százalékos, de ennél jobbat nem hiszem, hogy lehet találniSierra írta:Valaki hiphop guru mondja mar meg hogy Steve Antal hany eves?haverom szerint 24. Letezik ez?

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Once Upon a Time In AfricaGT37 írta:És ha már Hans Zimmer:
Hans Zimmer - Time (CHIMS Cover)
Parlay
Crysis 2 Main Theme
Allitolag valamelyik szamaban mondja hogy 24 multam. De en siman azt hittem hogy 30 folott van. De amint meg van szolok!

- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
Ötletem sincs, de ha előkeríted valahonnan akkor szólj már. Meg amúgy is megint:Sierra írta:Valaki hiphop guru mondja mar meg hogy Steve Antal hany eves?haverom szerint 24. Letezik ez?
Steve Antal - Pár évre eltüntem

halálomig madridista leszek
Valaki hiphop guru mondja mar meg hogy Steve Antal hany eves?
haverom szerint 24. Letezik ez?

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Csekkold le a Budapesmodot is.palesz77 írta:Na, találtam egyet ami tetszik!Gondolom közrejátszik benne erősen, hogy jó az alapja..
![]()
AKKEZDET PHIAI - Hisz Sztori

-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Na, találtam egyet ami tetszik!
Gondolom közrejátszik benne erősen, hogy jó az alapja..

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Minden idők legjobb filmjének a teljes soundtrackje van benne, meg még egy American Beauty is befigyel. És az AKPH szaval rá, ezt már tényleg nem lehet tetézni.Komoly zene + AKPH = ez már súrolja a csoda kategóriát. Tömör gyönyör!

Amúgy aki elmagyarázza nekem, hogy miről szól Saiid része a Sprint című számból, annak nagyon hálás leszek.

A legfontosabbat meg elfelejtettem!
Komoly zene + AKPH = ez már súrolja a csoda kategóriát. Tömör gyönyör!
Komoly zene + AKPH = ez már súrolja a csoda kategóriát. Tömör gyönyör!

Az egészhez még annyit fűznék hozzá, hogy nekem a zongora a minden, és pl egy komoly zene úgy el tudja varázsolni az agyam, mint talán semmi más.
DE, az AKPH, az k_rvára költészet már, vagyis slam.
Egy ilyen számban meg a szöveg a lényeg, és pont fordítva kell gondolkodni. De ezek az emberek egy gyönyörű szeretkezést végeznek a magyar nyelvvel, tisztelik, és kielégítik, ahogy egy gyönyörű nőt kell, elegánsan, alázattal.
Akkezdetben a két K, a kortárs költészet,
Új anagramma kell ááá, imádom ezt a nyelvet.
Ha nő lenne csókolóznék vele amíg lehet
De helyettem, bizonyítanak ők eleget, és úgy nem is az igazi, ha mindent a szájába rágok azoknak, akik ezt nem érzik/értik.
Egy kib_szott zseni ez a két ember, és ilyen emberek előtt leborulok és csodálom Őket.

DE, az AKPH, az k_rvára költészet már, vagyis slam.

Egy ilyen számban meg a szöveg a lényeg, és pont fordítva kell gondolkodni. De ezek az emberek egy gyönyörű szeretkezést végeznek a magyar nyelvvel, tisztelik, és kielégítik, ahogy egy gyönyörű nőt kell, elegánsan, alázattal.
Akkezdetben a két K, a kortárs költészet,
Új anagramma kell ááá, imádom ezt a nyelvet.
Ha nő lenne csókolóznék vele amíg lehet
De helyettem, bizonyítanak ők eleget, és úgy nem is az igazi, ha mindent a szájába rágok azoknak, akik ezt nem érzik/értik.
Egy kib_szott zseni ez a két ember, és ilyen emberek előtt leborulok és csodálom Őket.

-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Nem rossz, olyan mintha egy totál új számot hallgatnék, nem olyan hangsúlyos benne a hegedű és a nagybőgő, így totál más hangulata lesz. De kellemes, most beadandó íráshoz tökéletes.GT37 írta:És ha már Hans Zimmer:
Hans Zimmer - Time (CHIMS Cover)

Amúgy ha már "komolyzene". Nálam ez szól mostanában, nem is tudom hogy találtam már rá, de nagyon megfogott.
Gustavo Santaolalla - All Gone (No Escape)