Szerencsejátékok
- Acewill
- Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka
Re: Szerencsejátékok
Visa kártyánál 1,9 % illeték befizetésnél, és 2,95 € kifizetésnél. Skrill és sportfogadói oldalak közötti utalások ingyenesek emlékezetem szerint.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Én mivel több külföldi oldalon is szeretnék játszani, ezért megkerülöm a blokkolást.
Rengeteg módszert írnak, ki melyiket használja és melyik a legbiztonságosabb?
Én operát használok turbo gomb bekapcs és már be is hoz mindent.
Na de nem ezért írtam, a fontos az, hogy nem szeretném, hogy a kiutalásokkal baj legyen, így regeltem a skrillre.
Aki használja, elárulná, hogy milyen díjakat vonnak le az utalásokért és a pénz kivételért?
Rengeteg módszert írnak, ki melyiket használja és melyik a legbiztonságosabb?
Én operát használok turbo gomb bekapcs és már be is hoz mindent.
Na de nem ezért írtam, a fontos az, hogy nem szeretném, hogy a kiutalásokkal baj legyen, így regeltem a skrillre.
Aki használja, elárulná, hogy milyen díjakat vonnak le az utalásokért és a pénz kivételért?
pedig hányszor megfogadtam már, h utánpótlásos meccsekre nem teszek, pláne nem u19-re..
törökök 1,20ért.. 0-0
estére azért egy kis mix
montenegro
spanyol
x2 svájc
montpellier
törökök 1,20ért.. 0-0
estére azért egy kis mix
montenegro
spanyol
x2 svájc
montpellier
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Ez se volt rossz szelvény mára:
Knapp -> érvénytelenített/ellenfél feladta
Bouchard meccs 20.5 alatt -> walkover
Mathieu
Marad az össz 5-ös szorzóból 1.40, remélem legalább Mathieu ki is kap, azzal koronázná ezt.
Knapp -> érvénytelenített/ellenfél feladta
Bouchard meccs 20.5 alatt -> walkover
Mathieu
Marad az össz 5-ös szorzóból 1.40, remélem legalább Mathieu ki is kap, azzal koronázná ezt.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- Munki_
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Siempre fieles
Ja, most mar nekem is... miutan tettem penzt a hazai fogadoirodaba.
mindegy, unom ezt a baszakodast, h ide lehet, oda nem, a livefogadas pedig nem erint, szoval nem ver foldhoz a szegenyes kinalatuk.
http://www.oddsportal.com/
Arany ez az oldal.
Meg a http://www.bettingexpert.com/ is komoly tippek szoktak lenni, csak ki kell mazsolázni a jobbakat, pláne, ahol még infókat is írnak az adott meccsre, aztán persze utána még én is lecsekkolom itt-ott, különböző fórumokon.
Arany ez az oldal.
Meg a http://www.bettingexpert.com/ is komoly tippek szoktak lenni, csak ki kell mazsolázni a jobbakat, pláne, ahol még infókat is írnak az adott meccsre, aztán persze utána még én is lecsekkolom itt-ott, különböző fórumokon.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Te ilyeneket hol szoktál figyelni?PEEtör írta:Több, mint 6-ról vitték le az oddsot, sajna én is későn fogadtam meg, kering olyan mendemonda, hogy a Farjestad tartalékosan fog kiállni, de legalábbis nem teljes erővel.
Nekem mára egy kézilabda döntetlen ment. Magdeburg-Hamburg.
Lopez hozta Nadal ellen 2-0-ra. Meccs előtt megraktam 3.00-ért Lopezt, aztán 2. szettben 4-1-es Nadal előnynél azt, hogy hozza Lopez a második szettet 7.00-ért. 
Estére amúgy érdemes figyelni a Valerengat a Farjestad ellen, 3.20-ért. Több, mint 6-ról vitték le az oddsot, sajna én is későn fogadtam meg, kering olyan mendemonda, hogy a Farjestad tartalékosan fog kiállni, de legalábbis nem teljes erővel.
Estére amúgy érdemes figyelni a Valerengat a Farjestad ellen, 3.20-ért. Több, mint 6-ról vitték le az oddsot, sajna én is későn fogadtam meg, kering olyan mendemonda, hogy a Farjestad tartalékosan fog kiállni, de legalábbis nem teljes erővel.
- deni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Weah, Desailly, Ronaldo, Beckham, Roberto Carlos, Dunga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Spurs
Nálam működikMunki_ írta:Mar megint letiltottak a bwint?
Az egyik másodpercben még minden szép és jó, ám az óramutató arrébb kettyen, és a jövő már nem a lehetőségek és a csodák gyönyörű parkja, mint korábban, hanem kínzókamra, amelyben csak az örökre letűnt múlt néhány emléke adhat erőt a túléléshez
- Munki_
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Siempre fieles
Mar megint letiltottak a bwint?
akkor még egy real madrid sikert a végére.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- 'Az
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo.
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
erre az utolsó 15 percben vernek 4-et.. (eddig)Toti írta:azért a sok nevetség eredmény után, még vasárnap estére is marad egy úgynézki.
benfica
pedig már én is dobtam volna ki lassan a szelvényt, főleg hogy hendiben voltak.
"Winners focus on winning, losers focus on winners. - Conor McGregor
- Takesz
- Kedvenc játékosaid: sergio, zidane, cristiano, karim, marcelo, dani, luka, marco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nekem az Udine vitte el... 93. percben kapott az ellenfél egy tizit, így döntetlen lett.Toti írta:azért a sok nevetség eredmény után, még vasárnap estére is marad egy úgynézki.
benfica
500 - 12.000 lett volna, de a lényeg hogy nem voltam ideges...
13
azért a sok nevetség eredmény után, még vasárnap estére is marad egy úgynézki.
benfica
benfica
Ctrl+Alt+Balra nyíl
csak, hogy megkíméljem mindenki nyaki izomzatát
udinese engem is megszívatott.
tuti, h bunda volt.
cesenának kaput eltalált lövése sem nagyon volt a meccsen, majd a 92.percben kapnak egy büntetőt. hihető.
persze a fél sportfogadói világ rakta az udineset.
ja és olasz bajnokság.
azt nekem senki nem fogja bemesélni, h ez nem bunda.
tuti, h bunda volt.
cesenának kaput eltalált lövése sem nagyon volt a meccsen, majd a 92.percben kapnak egy büntetőt. hihető.
persze a fél sportfogadói világ rakta az udineset.
ja és olasz bajnokság.
azt nekem senki nem fogja bemesélni, h ez nem bunda.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
fiore írta:93. percben megy el a mix, köszi Udinese.![]()
![]()
![]()
nekem is ez viszi eddig...mu,malaga,sevilla,lazio,chelsea jöttek, még este kellett volna real hazai,meg MTK győzelem...
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Dortmund, Leverkusen, Nottingham, Celtic, Udinese
Megint jó hétvége volt.