A másik felét az FIA megerősítette azt mondják Szujó Zoliék.Szerencsére a helikopteres rész nem igaz,talán a másik fele sem.

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. október 5., vasárnap 10:22
A másik felét az FIA megerősítette azt mondják Szujó Zoliék.Szerencsére a helikopteres rész nem igaz,talán a másik fele sem.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. október 5., vasárnap 10:22
Ott voltál a helyszínen vagy mi? Az FIA erősítette megkredenc írta:Szerencsére a helikopteres rész nem igaz,talán a másik fele sem.Remy írta:"A hírek szerint, melyet az FIA is megerősített, Bianhi nem vol eszméleténél, amikor elszállította őt a helikopter a kórházba..."
HozzászólásSzerző: kredenc » 2014. október 5., vasárnap 10:20
Szerencsére a helikopteres rész nem igaz,talán a másik fele sem.Remy írta:"A hírek szerint, melyet az FIA is megerősített, Bianhi nem vol eszméleténél, amikor elszállította őt a helikopter a kórházba..."
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. október 5., vasárnap 10:17
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. október 5., vasárnap 9:59
Konkrét dolgot még nem lehet tudni. Nem mutatták még, hogy mi volt, de lehet, hogy belecsapódott a traktorba, ami kiszedi a kocsit a pályáról.Enrique írta:Mi történt?Remy írta:Mi lehet Bianchival baszki.
Most kapcsolódtam be éppen.
HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. október 5., vasárnap 9:58
Mi történt?Remy írta:Mi lehet Bianchival baszki.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. október 5., vasárnap 9:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 4., szombat 19:22
HozzászólásSzerző: teszler » 2014. október 4., szombat 15:32
remélhetőleg Kimi összeszedi magát és esélye nem lesz Vettelnek.akkor durranna szét szerintem Fernando agya a legjobban, ha elmenne a Ferraritól, Vettel meg első évében megnyerné velük a bajnoki címet.![]()
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. október 4., szombat 15:30
De amilyen nagy a sors fintora, tuti ez lesz... és akkor én is eldobom az agyam.'Az írta:akkor durranna szét szerintem Fernando agya a legjobban, ha elmenne a Ferraritól, Vettel meg első évében megnyerné velük a bajnoki címet.
HozzászólásSzerző: 'Az » 2014. október 4., szombat 15:29
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. október 4., szombat 10:45
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. október 4., szombat 10:39
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. október 4., szombat 10:37
Van ebben igazság, de tegyük hozzá, hogy elég kényelmes helye volt az elmúlt években, így azért annyira nem kellett szenvednie. Persze, hogy finom a siker íze. Viszont egy néhány éves szenvedés, vagy az utolsó pillanatokban elbukott VB címek eléggé pofán vághatják az adott pilótákat. Massa, Hamilton, Alonso...nmate írta:, de a legnagyobb győzni akarás van benne kb. az egész mezőnyben.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. október 4., szombat 10:28
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. október 4., szombat 10:27
+1Santi írta:Én sem kedvelem igazán Vettelt, viszont ősferraris vagyok. Nemfogok miatta más csapatnak szurkolni az tuti. Olyan, mintha ideigazolna DaniAlves, Messi, Alba, Busquets stb. attól még maradnék Realos. Majd idővel megkedvelem. Alonsot sem szerettem régebben, de a Ferkánál megkedveltem, biztos így lesz Vettellel is.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. október 4., szombat 10:22
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. október 4., szombat 10:17
Mondjuk bohóc is az, aki egy ember miatt elkezd más csapatnak szurkolni.Santi írta:Én sem kedvelem igazán Vettelt, viszont ősferraris vagyok. Nemfogok miatta más csapatnak szurkolni az tuti. Olyan, mintha ideigazolna DaniAlves, Messi, Alba, Busquets stb. attól még maradnék Realos. Majd idővel megkedvelem. Alonsot sem szerettem régebben, de a Ferkánál megkedveltem, biztos így lesz Vettellel is.
Akkor nem csak nekem jutott ez eszembe.realistahuni írta:Amúgy annyira törvényszerű lesz, hogy a Ferrari 2008 után jövőre fogja megépíteni a legerősebb autót.![]()
És akkor mondhatják Vettelre is mint Messire, hogy a puszta jelenléte megduplázza a csapat erejét és gyógyítja a rákot.
HozzászólásSzerző: Santi » 2014. október 4., szombat 10:13
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. október 4., szombat 10:12
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem