JelenZsombor írta:Franket látta valaki már? Kissé elvont, de nekem bejött.
Fun fact a filmmel kapcsolatban: az igazi Frank
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. október 4., szombat 11:29
JelenZsombor írta:Franket látta valaki már? Kissé elvont, de nekem bejött.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. október 4., szombat 11:21
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. október 4., szombat 11:18
Zsombor írta:Draft day
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát az volt az alapszitu, hogy 3 első körös draft cetlit adnak az 1/1-ért. Mindenki azt gondolta, hogy Bo-t húzzák. Aztán húzták Vontaet. Majd 3 második körös draft cetliért megkapták az 1/6-ot. Ekkor ezt elcserélték a Seahawks-szal az 1/7-ért, úgy, hogy kaptak egy játékos, plusz visszakapták a draft jogokat, köztük ugye az 1/7-et, amivel Jenningset húzták. Tehát összességében 3 második körös jogért megkapták az 1/1-et, plusz még egy játékost. Bo-t nem is akarta Weaver ledraftolni.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. október 4., szombat 11:13
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. október 4., szombat 11:09
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A három első helyet odaadták a Seahawksnak, és cserébe ők választhatták Bo-t, nem?Zsombor írta:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem vették meg, itt mire gondolszkonkétan?
Amúgy szerintem is korrekt film 7-7.5/10.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. október 4., szombat 11:06
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem vették meg, itt mire gondolszkonkétan?Ferencváros írta:Draft Day (Újoncok napja)
Nagyon imádom a sportfilmeket, de ez más. Itt semmi sport nincsen benne. Mégis teljesen lekötötte a figyelmemet a majdnem két órás film. Betekintés az NFL mögé, hogyan is zajlik a Draft. Én nagyon szeretem az NFL-t, de a Drafttal soha nem voltam teljesen képben. Most már igen, nagyjából. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bár nem értem, hogy ha amúgy is a Cleveland választott először, akkor miért kellett megvenniük Bo-t?Ezt valaki elmondhatná. Amúgy nagyon tetszett, unalmasabb filmre számítottam, estére tökéletes.
10/7
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. október 4., szombat 0:51
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. október 4., szombat 0:27
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 3., péntek 16:53
HozzászólásSzerző: Santi » 2014. október 3., péntek 16:48
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. október 3., péntek 16:43
dettónmate írta:Csak kár, hogy Bradley Cooper. Jó színész, de valamiért még mindig nem bírom elviselni a képét
HozzászólásSzerző: Faust » 2014. október 3., péntek 15:57
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. október 3., péntek 13:28
ez a becstelen brigantik spinoffjának spinoffja.Faust írta:Nagyon rápörögtem.tucsoki írta:American Sniper trailer
"Chris Kyle 150 embert ölt meg. Chris Kyle egy hős. Chris Kyle az amerikai hadsereg történetének leghalálosabb mesterlövésze."
Clint Eastwood rendezte.![]()

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. október 3., péntek 12:32
HozzászólásSzerző: Faust » 2014. október 3., péntek 12:30
Nagyon rápörögtem.tucsoki írta:American Sniper trailer
"Chris Kyle 150 embert ölt meg. Chris Kyle egy hős. Chris Kyle az amerikai hadsereg történetének leghalálosabb mesterlövésze."
Clint Eastwood rendezte.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 3., péntek 12:25
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. október 3., péntek 12:18
HozzászólásSzerző: Santi » 2014. október 2., csütörtök 14:30
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. október 1., szerda 19:06
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem