én komolyan ennek nem örülök,ugyanúgy vagyok azzal mint amikor a barca katalán ligába akar költözni,vagy mint amikor eltiltották őket az átigazolásoktól.Realista24 írta:Hoppá, elutasították Messi fellebbezését, hogy nem tudott semmit az adócsalásos dologról, megy a bíróság elé. Legsúlyosabb büntetés a letöltendő börtön.
nyíilván jó ez nekünk,mert gyengülnek,messi nem játszana,vagy nem ebben a ligában lenne és akkor nem lenne gyakorlatilag ellenfelünk,de bzmeg had legyen csak egy jó erős barca,így fsza a liga,így dicsőség elverni őket!!
annyira magyar gondolkodás ez a,gyengüljön az ellenfél,és akkor nekünk könnyebb lesz.
nem ezzel kell foglalkozni,legyen ez a Barcelona problémája,de azért én minden évben szinte piros napként avagy ünnepként tartom azt a dátumot amikor ellenük játszunk,pont azért mert ők is erősek,mi is azok vagyunk,és sokkal jobb így drukkolni,vagy éppen nyerni hogy igen,elvertünk egy jó barcát,odabszni messinek stb,mint sem majd egy olyat aki pl gyenge azért mert nem tud igazolni,vagy mert messi nem játszhat.

(remélem leesett mindenkinek amire próbáltam utalni)