Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. október 3., péntek 14:59

Toti írta:how to get away with murder 1x01

az igen. itt aztán nem szarakodtak a pilotban. simán végignézős 13 rész lesz ez. :smile:
a második rész sem volt gyengébb. egyelőre jól egyensúlyoznak a heti rész és az átívelő sztori között. nagyobb karakterárnyalást eddig csak viola davis kapott, ő viszi is a hátán az egészet.
messideco írta:The Knick E7
Zseniális.
Kb. négy részt daráltam egymás után, hát nagyon eltalált engem. Fejlődnek a karakterek, ezáltal a történet hihetetlen mélységet és merítési lehetőséget kap, nagyon várom már a következő részt.

Legjobban a szakállas mentős, Tom karaktere fogott meg, nagyon jól kidolgozott szereplő.

Soderbergh :salute:

Boky: írhatsz róla esetleg :)
nálam már tuti az év újonca. nem sok filmet/sorozatot láttam erről a korról, főleg nem az orvostudomány és a betegségek felől megközelítve. a hangulat nagyon jó, a díszletek, a világítás nálam hihető, ha ilyen volt valójában, ha nem :D

a karakterek közül is mind jól, aprólékosan lett megírva, senki sem fekete vagy fehér (morálisan :D ), mindenkiben vannak pozitívumok és negatívumok. a negrókérdés feszegetése meg megint egy nagyon érdekes téma.
azt meg szintén jól csinálták, hogy az első 3-4 részben a műtétek, kísérletezések nagy része sikertelen volt, így sokkal jobban hat, ha valakit megmentenek, ha egy találmány jól sül el. a sorozatok 90%-a ennek teljesen a fordítottja, megmentenek mindenkit, aztán az a dráma, ha valamit elrontanak.

még sokat tudnék írni a karakterekről, a szociális helyzeteikről és kapcsolataikról, órákig lehetne elemezni, de most nincs időm se, majd a finálé után szerintem :)

este talán jut időm a gracepointra, majd írok arról is, addig nézzétek ti is :D

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. október 3., péntek 14:40

how to get away with murder 1x01

az igen. itt aztán nem szarakodtak a pilotban. simán végignézős 13 rész lesz ez. :smile:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. október 3., péntek 11:53

The Knick E7
Zseniális.
Kb. négy részt daráltam egymás után, hát nagyon eltalált engem. Fejlődnek a karakterek, ezáltal a történet hihetetlen mélységet és merítési lehetőséget kap, nagyon várom már a következő részt.

Legjobban a szakállas mentős, Tom karaktere fogott meg, nagyon jól kidolgozott szereplő.

Soderbergh :salute:

Boky: írhatsz róla esetleg :)
"And my heart will leave you never."

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. október 3., péntek 10:25

SoA 0704
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tig :lol: :lol: :lol:
Amúgy szerintem megint lapos volt, de legalább a vége utal arra, hogy lassan bepörögnek az események.

Boardwalk 0504
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Itt is alakul a buli, csak eddig 4 részen át nem történ nagyjából semmi. De nincs vele nagy baj szerintem, gyengébb, mint mindjuk a 2. évad persze, viszont biztos vagyok benne, hogy 4 nagyon jó rész következik.
Ja, és szegény "Alabama" :-(

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. október 2., csütörtök 21:34

Baska Pici cica jelmezben tolja a Trash Talkban . :lol: :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. október 2., csütörtök 19:13

Gotham 1x2
Nem volt rossz, de ennel azert jobbra szamitotta. Inkabb atlagosnak mondanam. Idovel azert remelem hogy szintet lep.

South Park 18x2
:( :( :(

Futurama
Korabban nem ismertem a sorozatot, viszont nyaron a simpsons - family guy crossover mellett a simpsons - futurama reszrol is voltak hirek. El is kezdtem nezni a futuramat, napi 1-2 resznyi adaggal, kajalas kozben tokeletes volt. A masodik evad kozepenel nagyon beszippantott. Egy kicsit beteg is voltam, ugyhogy volt idom nezni, a negyedik evad kozepeig jutottam. Eddig a harmadik evad tetszett a legjobban, barmikor szivesen ujraznam. Bender es Zoidberg a kedvenc karakterem, Leela az egyetlen akit kevesbe birok. Mondjuk o is csak nagyon ritkan idegesito. (mondjuk noi karakter, szoval ez nem meglepo :mrgreen: )

TBBT 8x3
Elegge kozepes resz volt, a vicces pillanatokat ismet Howard szallitotta. Penny uj haja nekem nem tetszik. Nagyon jot tenne a sorozatnak egy resz, ahol ismet csak a 4 fiu szerepel egyutt es valami teljesen geek dolgot csinalnak. Szerintem a legtobb rajongonak ezek a kedvenc pillanatai.

How to Get Away with Murder 1x1
Nem akartam meg egy uj sorozatba belekezdeni, de vegul csak meglestem a pilotot. Fasza kis resz volt, vegig lekotott, porgott is rendesen. Tenyleg megeri megnezni.

The Strain 1x12
Egyertelmu hogy ez csak egy felvezeto resz volt a finalera. Varom az utolso reszt, kivancsi vagyok mit hoznak ki belole. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kezdenek fogyni az idegesito karakterek, ezt mar szeretem :D

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. október 2., csütörtök 16:43

RealMiki írta:Constantine-ról tudna írni valaki részletesebben?
http://www.sorozatjunkie.hu/2014/05/11/ ... nstantine/

RealMiki
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: RealMiki » 2014. október 2., csütörtök 15:38

Constantine-ról tudna írni valaki részletesebben?

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. október 1., szerda 20:45

Én úgy érzem Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Macskanő meg kicsi Bruce nagy spanok lesznek a sorozatban. A két kicsi. :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 1., szerda 20:44

doncsontos írta:
Realista24 írta:Homeland negyedik évad, az az igazán várós most a napokban nálam.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nagyon kíváncsi vagyok,hogy Brody kivégzésével milyen irányba fog elmenni a story. Híreket lehetett olvasni, stb, de elég merész húzás volt a kiiktatása.
Harmadik évad végi spoiler.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hát én kicsit besokkaltam a 3. évad végére.. nem pont Brody miatt, valahogy már éreztem, hogy ő már nem húzhatja sokáig. viszont a sorozat színvonala amit kaptunk az első évadban, na én azt kurvára hiányoltam már a második de a harmadik évadba főleg. nagyon azon vagyok, hogy kaszálom de a 4. évad elejére még biztosan maradok, arra még kíváncsi vagyok mi lesz Carrie új küldetése. de nem várok sokat
Nekem nem volt gondom a színvonallal. Volt sok vontatottabb rész, de ez a téma ilyen, valahol nagyon pörög, néha viszont baromira lassú. Legalábbis szerintem. A karakterek erősek, nálam vitték a storyt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. október 1., szerda 20:41

Realista24 írta:Homeland negyedik évad, az az igazán várós most a napokban nálam.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nagyon kíváncsi vagyok,hogy Brody kivégzésével milyen irányba fog elmenni a story. Híreket lehetett olvasni, stb, de elég merész húzás volt a kiiktatása.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hát én kicsit besokkaltam a 3. évad végére.. nem pont Brody miatt, valahogy már éreztem, hogy ő már nem húzhatja sokáig. viszont a sorozat színvonala amit kaptunk az első évadban, na én azt kurvára hiányoltam már a második de a harmadik évadba főleg. nagyon azon vagyok, hogy kaszálom de a 4. évad elejére még biztosan maradok, arra még kíváncsi vagyok mi lesz Carrie új küldetése. de nem várok sokat
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. október 1., szerda 20:35

na, en is ledaraltam gyorsan az eddigi 2 reszt. eros 7es. hangulatban adja az eros plusz. 2 resz utan.. ennel csak jobb lesz velhetoleg.

cat, pingvin viszik.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!de wayne urfi... hat... eleg szegenyes eddig. vagy huzzanak vmit a karakterevel vagy ne is szerepeljen :mrgreen: mert ez a dramazasa nem tul eros es a gothami kemeny eletbe sem illik... na majd kiderul
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. október 1., szerda 20:32

nmate írta:mathers Te nem vagy véletlenül rokona Remynek? :lol: :lol:

Nekem eddig egy erős 8-as. Hangulata nagyon tetszik, karakterekkel sincs bajom... de az átütő erő még kell majd bele.
Te vagy az én emberem. Én is pontosan így gondolom. Kivéve a rokonságot. :mrgreen:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. október 1., szerda 20:27

mathers Te nem vagy véletlenül rokona Remynek? :lol: :lol:

Nekem eddig egy erős 8-as. Hangulata nagyon tetszik, karakterekkel sincs bajom... de az átütő erő még kell majd bele.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. október 1., szerda 20:21

Ha a batmanb..ik hozzák azt a nézettséget amit a készítők elvárnak a többieket leszarhatják , majd keresnek mást . :hmmm:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

mathers

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. október 1., szerda 20:18

Szerintem nem batman b*ziknak is jó. legalább szerintem nem rossz alkotás és lesz még jobb szerintem 2. rész ment le eddig csak. A 3. rész előzetesében már beindulnak a dolgok. A 4. résznek meg a címe is elég arra, 10 pontot adjak :mrgreen:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 1., szerda 20:14

mathers írta:Gotham 10/10 fájó látni, hogy itt pár embernek nem annyira jön be. Pedig az évszázad sorozata. :D Na jó tudom, hogy nem az de Batman b*zi vagyok :mrgreen:
ez az egyik baj, hogy nagy részben arra alapoz a sorozat, hogy különböző utalásokkal meg easter eggekkel a batmanbu.zikat orgazmikus állapotba hozza :mrgreen: de mi lesz a többiekkel
Nem illik.

mathers

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. október 1., szerda 20:05

Gotham 10/10 fájó látni, hogy itt pár embernek nem annyira jön be. Pedig az évszázad sorozata. :D Na jó tudom, hogy nem az de Batman b*zi vagyok :mrgreen:

El Tigre
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: El Tigre » 2014. október 1., szerda 18:04

És rögtön duplarésszel kezdenek vasárnap :-*

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 1., szerda 17:53

Homeland negyedik évad, az az igazán várós most a napokban nálam.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: