az ilyenekért ül le az ember egy Real Madrid meccs elé.

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. október 5., vasárnap 22:56
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. október 3., péntek 13:38
HozzászólásSzerző: gkovi » 2014. október 3., péntek 11:21
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 2., csütörtök 17:49
Szerintem meg igen. Arról pl. nem tehet, hogy Hernandez 3 méterrel a kapuval szembe úgy találja el a labdát, hogy visszakerül a bepasszolónak. Arról nem is beszélve, hogy Isco az, aki egy az egybe bárkit megver és ez nagyon kell a betömörülő csapatok ellen. Ezeket kell majd még jobban kamatoztatnia, de ehhez kellenek majd a csapattársak is.ziro4vr írta:a tetszett a legjobban találó lehet (remélem nem külsőre értettedGalacticos írta:Hat nem tudom h ti hogy vagytok vele, de nekem megint isco tetszett tegnap a legjobban.
Voltak megint olyan megoldasai, olyan cselei, amik miatt azt mondom h igen, ezert megeri leulni meccset nezni, mert elmeny nezni.
Ronaldonak meg remelem semmi komoly baja. A liverpoolt meg oda vissza csapni kell.) viszont összhasznosságban nálam nem emelkedett ki. ugyanazt hozta mint amit szokott, csak most kezdőként. én többet várok tőle.
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. október 2., csütörtök 16:10
Igaz, hogy a tegnapi meccset nem tudtam nézni, de újabban már csak Isco játéka miatt is igyekszem nézni a meccseket, egyszerűen imádom a kicsi játékát.Galacticos írta:Hat nem tudom h ti hogy vagytok vele, de nekem megint isco tetszett tegnap a legjobban.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 2., csütörtök 13:58
a tetszett a legjobban találó lehet (remélem nem külsőre értettedGalacticos írta:Hat nem tudom h ti hogy vagytok vele, de nekem megint isco tetszett tegnap a legjobban.
Voltak megint olyan megoldasai, olyan cselei, amik miatt azt mondom h igen, ezert megeri leulni meccset nezni, mert elmeny nezni.
Ronaldonak meg remelem semmi komoly baja. A liverpoolt meg oda vissza csapni kell.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. október 2., csütörtök 13:31
Egy Levante ellen beugorhatokRealista24 írta:Tobb ember is van aki Bale helyett játszhatna
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 2., csütörtök 12:45
HozzászólásSzerző: miro » 2014. október 2., csütörtök 12:35
erről van szó,gyenge most,de vannak erősségei amit ha kihasznál,hasznára van.Legyen veszélyes úgy, hogy az erősségeit használja ki jól, de jelenleg ezt sem tudja folyamatosan hozni.
mezőnyben jobb,mert sokkal ügyesebb,ebben igazad van,de kapura egyáltalán nem veszélyes.Isco meg rendre jobban játszik és nem csak a fut, küzd kategória, hanem mezőnyben sokkal hasznosabb és ő a kapu előtt sokkal veszélyesebb is jelenleg.
ezt megfogadom!Kicsit próbáld már reálisabban nézni a dolgokat..
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 2., csütörtök 12:31
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. október 2., csütörtök 12:31
HozzászólásSzerző: miro » 2014. október 2., csütörtök 12:28
attól még hogy 90 millió euro volt,nem fog tudni bokából futballozni,és nem is lesz olyan mozgása mint ronaldinhonak,R9nek vagy a legnagyobb braziloknak.90 milliós játékosnál ne legyen már szempont, hogy küzd meg akar, az a minimum. Bale jelenleg semmit se tesz hozzá a csapat játékához... Neki folyamatosan veszélyeztetni kéne, de a meccsenként két jó elfutás az tőle nem elég.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 2., csütörtök 12:23
90 milliós játékosnál ne legyen már szempont, hogy küzd meg akar, az a minimum. Bale jelenleg semmit se tesz hozzá a csapat játékához... Neki folyamatosan veszélyeztetni kéne, de a meccsenként két jó elfutás az tőle nem elég.miro írta:az első félidőben iszonyúan gyenge volt,de szerintem a másodikba nem.Vicces, ahogy Iscot fikázod és közben meg azt írod, hogy Bale nem lógott ki negatívan a csapatból.
voltak betörései,volt egy szép fejese,baloldalrol egyszer szépen megverte a két védőjét,aztán rosszul passzolta be asszem pont isconak.
sokat mondjátok hogy a gyorsasága 0,hát asszem volt hogy nyargalt egy 60 métert,nyilván most azt nem mondja senki..![]()
(abból lett chica helyzete is.)
benzemával volt egy szép kényszerítője,ott is rohant egy 40-et,aztán a bepassz volt szar.
illetve a 4. legtöbbet futó játékosunk volt.
https://www.youtube.com/watch?v=GHw8UMFhLpM
de aki nem hiszi,itt van a tegnapi,az első félidőből szinte semmi nincs.
csak most jött el neki az az időszak itt a fórumon,hogy leirod pl te is R24 hogy keveset próbálkozik,majd lő egyet kapura ami nem megy be,és utána beírod hogy 10-ből 1 talál kaput.![]()
tegnap a második félidőben többet akart már,vagy mondhatjuk úgyis hogy végre akart..de jó lesz ő.
szerk. én abban reménykedem hogy tegnap az első félidő után leesett neki hogy szedje össze magát,és ha ez így lesz akkor not problem.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 2., csütörtök 12:19
HozzászólásSzerző: miro » 2014. október 2., csütörtök 12:19
az első félidőben iszonyúan gyenge volt,de szerintem a másodikba nem.Vicces, ahogy Iscot fikázod és közben meg azt írod, hogy Bale nem lógott ki negatívan a csapatból.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. október 2., csütörtök 12:11
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 2., csütörtök 10:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 2., csütörtök 10:50
Milyen lett volna, ha jól játszik...Isco Alarcon was the player with the highest ratings last night!
3 Key passes, 6 dribbles, 7 accurate long balls out of 7, 2 clearances, 90% pass rate.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 2., csütörtök 10:38
Vicces, ahogy Iscot fikázod és közben meg azt írod, hogy Bale nem lógott ki negatívan a csapatból.miro írta:labdabiztos?dannen írta: bárcsak minden játékosunk olyan magabiztos lenne labdával, mint ő. nem mellesleg, ha chicha nem béna akkor egy gólpassz is ott lenne a neve mellett
labdabiztos kroos,vagy modric,de nem az aki 35 érintőből futballozik.
nézd meg az említett két játékost,két érintőből játszanak,mert kurva labdabiztosak.
pontosan,én is azt mondom hogy tette vette,csak megint egy helybe pörgött.Kp-n Isco aktív volt, de egyetértek azzal,hogy ügyes, de csak totyog a labdával, közelében nincs Iniesta szintjéhez.
(iniestával meg egy jó darabig nem is kell összehasonlítani.)
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 2., csütörtök 10:09
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem