Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
kapor_89
Kedvenc csapatod: Találd ki

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. október 5., vasárnap 22:58

valaki tud adni egy friss spanyol góllövőlistát?

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. október 5., vasárnap 22:56

kiváló vasárnap esti szórakozás volt ez a 90 perc. :)
az ilyenekért ül le az ember egy Real Madrid meccs elé. :)

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. október 3., péntek 13:38

a játék két pontjától vagyok rosszul...mikor CR a széleket feladva bemegy a 15-osba integetni...ennek kb semmi értelme, a másik meg amikor a középső védők, ahogy az előttem szóló is leírta, feljebb lépnek is irányítanak, hosszú passzokat adnak stb...eladják a labdák 80%-át
ilyen felesleges hülyeségeket kellene kivenni a játékból, az szervezzen és irányítson aki tud is hosszú passzokat adni, CR meg húzzon a szélre és ott egye meg a védőket

gkovi
Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi

HozzászólásSzerző: gkovi » 2014. október 3., péntek 11:21

Tegnap megnéztem a meccs ismétlését (először láttam), miután olvastam itt az értékeléseket. Kíváncsi voltam mennyire fedik a valóságot. :D Itt majdnem mindenki Bale-t szidta ami jogos is, de hogy Ramos nyújtotta a legrosszabb teljesítményt az 100%. Kis túlzással minden második megmozdulása rossz volt, rossz kilépések, csomó eladott labda, meg azok a becsuszások. Néha meg azt képzelte magáról, hogy középpályás. Többször is volt, hogy tartottuk a labdát, Ramos meg Illara-nál is feljebb helyezkedett, mintha ő akart volna osztogatni. :roll: Igaz, hogy Bale semmit nem tett hozzá a csapat játékához, na de amit Ramos művelt az sokkal rosszabb volt a csapat szempontjából. Ha egy kicsit erősebb csapat ellen játszott volna így, csúnya vége lett volna.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 2., csütörtök 17:49

ziro4vr írta:
Galacticos írta:Hat nem tudom h ti hogy vagytok vele, de nekem megint isco tetszett tegnap a legjobban.
Voltak megint olyan megoldasai, olyan cselei, amik miatt azt mondom h igen, ezert megeri leulni meccset nezni, mert elmeny nezni.
Ronaldonak meg remelem semmi komoly baja. A liverpoolt meg oda vissza csapni kell.
a tetszett a legjobban találó lehet (remélem nem külsőre értetted :mrgreen: ) viszont összhasznosságban nálam nem emelkedett ki. ugyanazt hozta mint amit szokott, csak most kezdőként. én többet várok tőle.
Szerintem meg igen. Arról pl. nem tehet, hogy Hernandez 3 méterrel a kapuval szembe úgy találja el a labdát, hogy visszakerül a bepasszolónak. Arról nem is beszélve, hogy Isco az, aki egy az egybe bárkit megver és ez nagyon kell a betömörülő csapatok ellen. Ezeket kell majd még jobban kamatoztatnia, de ehhez kellenek majd a csapattársak is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. október 2., csütörtök 16:10

Galacticos írta:Hat nem tudom h ti hogy vagytok vele, de nekem megint isco tetszett tegnap a legjobban.
Igaz, hogy a tegnapi meccset nem tudtam nézni, de újabban már csak Isco játéka miatt is igyekszem nézni a meccseket, egyszerűen imádom a kicsi játékát. :salute:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 2., csütörtök 13:58

Voltak megint olyan megoldasai, olyan cselei, amik miatt azt mondom h igen, ezert megeri leulni meccset nezni, mert elmeny nezni.
Ronaldonak meg remelem semmi komoly baja. A liverpoolt meg oda vissza csapni kell.
a tetszett a legjobban találó lehet (remélem nem külsőre értetted :mrgreen: ) viszont összhasznosságban nálam nem emelkedett ki. ugyanazt hozta mint amit szokott, csak most kezdőként. én többet várok tőle.
Nem illik.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. október 2., csütörtök 13:31

Realista24 írta:Tobb ember is van aki Bale helyett játszhatna
Egy Levante ellen beugorhatok :mrgreen: :D

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 2., csütörtök 12:45

Tobb ember is van aki Bale helyett játszhatna
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2014. október 2., csütörtök 12:35

Legyen veszélyes úgy, hogy az erősségeit használja ki jól, de jelenleg ezt sem tudja folyamatosan hozni.
erről van szó,gyenge most,de vannak erősségei amit ha kihasznál,hasznára van.
most nem megy neki,de nincs is olyan játékos akit be tudsz rakni a helyére.
Isco meg rendre jobban játszik és nem csak a fut, küzd kategória, hanem mezőnyben sokkal hasznosabb és ő a kapu előtt sokkal veszélyesebb is jelenleg.
mezőnyben jobb,mert sokkal ügyesebb,ebben igazad van,de kapura egyáltalán nem veszélyes. :roll:
Kicsit próbáld már reálisabban nézni a dolgokat..
ezt megfogadom! :)
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 2., csütörtök 12:31

miro, mi lenne, ha nem magyaráznál bele olyanokat, amit nem írunk? Nem kell nekem az, hogy 6 bicikli után alázza meg a fél védelmet, mint Ronaldo vagy Ronaldinho. Legyen veszélyes úgy, hogy az erősségeit használja ki jól, de jelenleg ezt sem tudja folyamatosan hozni.

Isco meg rendre jobban játszik és nem csak a fut, küzd kategória, hanem mezőnyben sokkal hasznosabb és ő a kapu előtt sokkal veszélyesebb is jelenleg.

Kicsit próbáld már reálisabban nézni a dolgokat...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. október 2., csütörtök 12:31

Hernandezre miért nem lehet szavazni? :D

miro

HozzászólásSzerző: miro » 2014. október 2., csütörtök 12:28

90 milliós játékosnál ne legyen már szempont, hogy küzd meg akar, az a minimum. Bale jelenleg semmit se tesz hozzá a csapat játékához... Neki folyamatosan veszélyeztetni kéne, de a meccsenként két jó elfutás az tőle nem elég.
attól még hogy 90 millió euro volt,nem fog tudni bokából futballozni,és nem is lesz olyan mozgása mint ronaldinhonak,R9nek vagy a legnagyobb braziloknak.
ezt aki megérti,az nem fog ezen idegeskedni,aki nem az meg állandóan ezt fogja fölhozni.
viszont akkor a 20 milliós iscotol ez elég,mert amikor beáll mindig ez van nála fölhozva hogy beállt,és hajtott,és pörgött.
csak azért mert más árcédula van rajtuk az egyiknek lehet kevesebbet?
nem.rúgjon gólt,adjon gólpasszt,legyen tőle több a csapat,leszarom hogy mennyi volt.

és a másik,nincs is arra a posztra most jobb játékos a keretben.
se james se isco nem az a poszt,hiába nekik is kéne játszaniuk.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 2., csütörtök 12:23

miro írta:
Vicces, ahogy Iscot fikázod és közben meg azt írod, hogy Bale nem lógott ki negatívan a csapatból. :roll:
az első félidőben iszonyúan gyenge volt,de szerintem a másodikba nem.
voltak betörései,volt egy szép fejese,baloldalrol egyszer szépen megverte a két védőjét,aztán rosszul passzolta be asszem pont isconak.
sokat mondjátok hogy a gyorsasága 0,hát asszem volt hogy nyargalt egy 60 métert,nyilván most azt nem mondja senki.. :roll:
(abból lett chica helyzete is.)
benzemával volt egy szép kényszerítője,ott is rohant egy 40-et,aztán a bepassz volt szar.
illetve a 4. legtöbbet futó játékosunk volt.
https://www.youtube.com/watch?v=GHw8UMFhLpM
de aki nem hiszi,itt van a tegnapi,az első félidőből szinte semmi nincs.
csak most jött el neki az az időszak itt a fórumon,hogy leirod pl te is R24 hogy keveset próbálkozik,majd lő egyet kapura ami nem megy be,és utána beírod hogy 10-ből 1 talál kaput. :roll:
tegnap a második félidőben többet akart már,vagy mondhatjuk úgyis hogy végre akart..de jó lesz ő.

szerk. én abban reménykedem hogy tegnap az első félidő után leesett neki hogy szedje össze magát,és ha ez így lesz akkor not problem.
90 milliós játékosnál ne legyen már szempont, hogy küzd meg akar, az a minimum. Bale jelenleg semmit se tesz hozzá a csapat játékához... Neki folyamatosan veszélyeztetni kéne, de a meccsenként két jó elfutás az tőle nem elég.
K

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 2., csütörtök 12:19

Én ezt várom tőle. Év elején is mondtam, hogy szerintem nagyobb az átütőerő benne, mint Jamesben. Mondjuk jelenleg csak látványosabb nála és többet vállal. Mondjuk mindegyiktől több kell egy kicsivel.
K

miro

HozzászólásSzerző: miro » 2014. október 2., csütörtök 12:19

Vicces, ahogy Iscot fikázod és közben meg azt írod, hogy Bale nem lógott ki negatívan a csapatból. :roll:
az első félidőben iszonyúan gyenge volt,de szerintem a másodikba nem.
voltak betörései,volt egy szép fejese,baloldalrol egyszer szépen megverte a két védőjét,aztán rosszul passzolta be asszem pont isconak.
sokat mondjátok hogy a gyorsasága 0,hát asszem volt hogy nyargalt egy 60 métert,nyilván most azt nem mondja senki.. :roll:
(abból lett chica helyzete is.)
benzemával volt egy szép kényszerítője,ott is rohant egy 40-et,aztán a bepassz volt szar.
illetve a 4. legtöbbet futó játékosunk volt.
https://www.youtube.com/watch?v=GHw8UMFhLpM
de aki nem hiszi,itt van a tegnapi,az első félidőből szinte semmi nincs.
csak most jött el neki az az időszak itt a fórumon,hogy leirod pl te is R24 hogy keveset próbálkozik,majd lő egyet kapura ami nem megy be,és utána beírod hogy 10-ből 1 talál kaput. :roll:
tegnap a második félidőben többet akart már,vagy mondhatjuk úgyis hogy végre akart..de jó lesz ő.

szerk. én abban reménykedem hogy tegnap az első félidő után leesett neki hogy szedje össze magát,és ha ez így lesz akkor not problem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miro 2014. október 2., csütörtök 12:21-kor.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. október 2., csütörtök 12:11

Hat nem tudom h ti hogy vagytok vele, de nekem megint isco tetszett tegnap a legjobban.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 2., csütörtök 10:59

Szerintem Isco 2-3 éven belül a legjobb lehet a posztján, de nyomnunk kéne ezerrel a 442-t is. Ilyesmi szisztémában.
--------------------Navas
---------Varane-----------Ramos
Carvajal-----------------------Marcelo
------Modric------Kroos
----------------------------Isco
---------James
-------Benz/Bale----CR
James mehet befelé, C meg az elöl lévő aktuális delikvens szabadon elmozoghatnak a szélre. Védekezésben meg klasszikus 442.

A tegnapi meccsen meg nem kell túl agyalni magunkat. Kis csapat, kis motiváció az ellenfélnél ugyan ez fordított arányosságban +életük első hazai pályás BL meccsén vannak túl. Mi meg kimentünk játszani egyet.
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 2., csütörtök 10:50

Statisztika:
Isco Alarcon was the player with the highest ratings last night!
3 Key passes, 6 dribbles, 7 accurate long balls out of 7, 2 clearances, 90% pass rate.
Milyen lett volna, ha jól játszik... :hmmm:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 2., csütörtök 10:38

miro írta:
dannen írta: bárcsak minden játékosunk olyan magabiztos lenne labdával, mint ő. nem mellesleg, ha chicha nem béna akkor egy gólpassz is ott lenne a neve mellett :roll:
labdabiztos?
labdabiztos kroos,vagy modric,de nem az aki 35 érintőből futballozik.
nézd meg az említett két játékost,két érintőből játszanak,mert kurva labdabiztosak.
Kp-n Isco aktív volt, de egyetértek azzal,hogy ügyes, de csak totyog a labdával, közelében nincs Iniesta szintjéhez.
pontosan,én is azt mondom hogy tette vette,csak megint egy helybe pörgött.
(iniestával meg egy jó darabig nem is kell összehasonlítani.)
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: