Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Attól, mert Isco szeret a labdával foglalkozni még kurvára labdabiztos játékos. Meg tudja ő oldani két érintésből is, de ő neki nem ilyen egyszerű a játéka. Arról nem is beszélve, hogy még mindig csak 22. Iniesta sem 22 évesen érte el a fénykorát. Arról nem is beszélve, hogy Modric és Kroos csak, ha muszáj akkor vállalják fel az 1-1eket, Isco meg ösztönből neki megy a védőjének, ha kell. Persze Modric és Kroos posztján nem is lehet túlzásba vinni az ilyet.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
labdabiztos?dannen írta: bárcsak minden játékosunk olyan magabiztos lenne labdával, mint ő. nem mellesleg, ha chicha nem béna akkor egy gólpassz is ott lenne a neve mellett
labdabiztos kroos,vagy modric,de nem az aki 35 érintőből futballozik.
nézd meg az említett két játékost,két érintőből játszanak,mert kurva labdabiztosak.
pontosan,én is azt mondom hogy tette vette,csak megint egy helybe pörgött.Kp-n Isco aktív volt, de egyetértek azzal,hogy ügyes, de csak totyog a labdával, közelében nincs Iniesta szintjéhez.
(iniestával meg egy jó darabig nem is kell összehasonlítani.)
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Jót lötyögtünk. 3 pont zsebben. Ennyi a történet.
Még jó,hogy Isco és Carlo is elmondta,hogy nem elég kirakni a neveket, erre rittig nagyképűen kezdtünk. Casillas tiszta homály. Fáj már nézni őt. A védelemben a francia suhancon kívül mindenki szar volt, de Ramos azért onnan is kilógott lefelé. Full nulla az ember a BL döntő óta. Kp-n Isco aktív volt, de egyetértek azzal,hogy ügyes, de csak totyog a labdával, közelében nincs Iniesta szintjéhez. Illarra sokat dolgozott, de valahogy tanuljunk meg a Modric-Kroos-James kp-val játszani. Modric nem hozott jó meccset, de nem is ő volt a legrosszabb. CR-nek elvette a kedvét a kihagyott tizi, plusz utána még egy teljesen szabályos gólt el is vettek tőle, végén még meg is rúgták, remélem nem komoly a baj. Chicha küzdött, hajtott, gólt is lőhetett volna, de tegnap ez a csapatnak nem nagyon ment. Bale siralmas. Második félidőben már volt pár megindulása meg pár cselpróbálkozás, de hát ez rohadt kevés tőle. A sebessége ugyanúgy megvan, érthetetlen. Gondoltam,hogy karim jól fog beszállni, lőtt egy gólt meg adott egy gólpasszt is csak Toni felébacta.
Jókor jön a válogatott szünet.
Még jó,hogy Isco és Carlo is elmondta,hogy nem elég kirakni a neveket, erre rittig nagyképűen kezdtünk. Casillas tiszta homály. Fáj már nézni őt. A védelemben a francia suhancon kívül mindenki szar volt, de Ramos azért onnan is kilógott lefelé. Full nulla az ember a BL döntő óta. Kp-n Isco aktív volt, de egyetértek azzal,hogy ügyes, de csak totyog a labdával, közelében nincs Iniesta szintjéhez. Illarra sokat dolgozott, de valahogy tanuljunk meg a Modric-Kroos-James kp-val játszani. Modric nem hozott jó meccset, de nem is ő volt a legrosszabb. CR-nek elvette a kedvét a kihagyott tizi, plusz utána még egy teljesen szabályos gólt el is vettek tőle, végén még meg is rúgták, remélem nem komoly a baj. Chicha küzdött, hajtott, gólt is lőhetett volna, de tegnap ez a csapatnak nem nagyon ment. Bale siralmas. Második félidőben már volt pár megindulása meg pár cselpróbálkozás, de hát ez rohadt kevés tőle. A sebessége ugyanúgy megvan, érthetetlen. Gondoltam,hogy karim jól fog beszállni, lőtt egy gólt meg adott egy gólpasszt is csak Toni felébacta.
Jókor jön a válogatott szünet.
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
DM egyszerűen technikailag jóval képzettebb, összességében jobb játékos volt. Neki a szertelenségével voltak problémák, de mindig ott volt benne a lehetőség is. Az a baj Balellel, hogy ő (legalábbis ebben a szerepben) ennyit tud. Hiába kérjük tőle számon az 1 az 1-eket, meg hogy ne 2 dolgot csináljon a meccsen (fut-visszahúz), mert nem tud mást. Szerintem ezért tök más az ő helyzete, mint Benzemáé vagy Iscoé. Arról nem beszélve hogy 90 millió volt. Nagyon rossz elfogadni, hogy vagy öt évig őt kell nézni és az a vicc az egészben, hogy a gólmutatója jó és az is lesz, ezért nem is merül fel az eligazolása.Di Maríának több jobb időszaka volt, mint Bale-nek.
- miro
el kéne magyarázni neki hogy ez nem labdavezetési verseny.A meccs legjobbja nálam Isco volt, ügyes, látványos, sok esze és jó szeme van a focihoz.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Időről időre azért csak benézik páran a szavazást
Pozitívum, talán az egyetlen a meccsen, hogy Karim a beállásával meg tudta változtatni a meccs képét. Ehhez kellett persze, hogy a bolgárok már elfáradtak valamennyire, de sokan pont ezt hiányolták korábban, hogy nem tud változtatni a játékon, amikor beáll.
Hétvégén Bilbao az ellenfél, Karimot ugyanígy a padon kezdetném, és 4-4-2-ben küldeném ki, akármennyire is idegesít ez a nulla, egylábas, egysíkú Bale. Totál homályon van az ember...lassan ott tartok, hogy ennyi idő (1 teljes szezon meg egy kicsi) alatt Di Maríának több jobb időszaka volt, mint Bale-nek. Azt legalább lehetett pénzzel motiválni, Bale-t mivel lehet? Egy kiló fehérjével vagy kreatinnal?
A meccs legjobbja nálam Isco volt, ügyes, látványos, sok esze és jó szeme van a focihoz.
Ugyan Bale-re szavaztam, mint leggyengébb, de Ramos nálam ott liheg a nyakában szorosan. Egy egész BL sorozatra való idiótaságot bemutatott, kezdve a 40 méteres becsúszásokkal, amik szerencsére nem találtak lábat, a félpályán elkövetett már-már brutális "taktikai" faltokig.
Casillas...amikor már azt hinné az ember, hogy újra van önbizalma és bemutat egy-két szép dolgot, jön egy beadás...
azt hiszem ezzel el is mondtam mindent.
A védelem kompletten gyenge volt, Modric nagy talány, Chicharitoé a meccs legviccesebb jelenete. Csórit sajnáltam, sokat melózott, nem hagyta unatkozni a védőket, de ezt még Karim is megirigyelné tőle. :Đ

Pozitívum, talán az egyetlen a meccsen, hogy Karim a beállásával meg tudta változtatni a meccs képét. Ehhez kellett persze, hogy a bolgárok már elfáradtak valamennyire, de sokan pont ezt hiányolták korábban, hogy nem tud változtatni a játékon, amikor beáll.
Hétvégén Bilbao az ellenfél, Karimot ugyanígy a padon kezdetném, és 4-4-2-ben küldeném ki, akármennyire is idegesít ez a nulla, egylábas, egysíkú Bale. Totál homályon van az ember...lassan ott tartok, hogy ennyi idő (1 teljes szezon meg egy kicsi) alatt Di Maríának több jobb időszaka volt, mint Bale-nek. Azt legalább lehetett pénzzel motiválni, Bale-t mivel lehet? Egy kiló fehérjével vagy kreatinnal?
A meccs legjobbja nálam Isco volt, ügyes, látványos, sok esze és jó szeme van a focihoz.
Ugyan Bale-re szavaztam, mint leggyengébb, de Ramos nálam ott liheg a nyakában szorosan. Egy egész BL sorozatra való idiótaságot bemutatott, kezdve a 40 méteres becsúszásokkal, amik szerencsére nem találtak lábat, a félpályán elkövetett már-már brutális "taktikai" faltokig.
Casillas...amikor már azt hinné az ember, hogy újra van önbizalma és bemutat egy-két szép dolgot, jön egy beadás...

A védelem kompletten gyenge volt, Modric nagy talány, Chicharitoé a meccs legviccesebb jelenete. Csórit sajnáltam, sokat melózott, nem hagyta unatkozni a védőket, de ezt még Karim is megirigyelné tőle. :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Bizonyára így fogunk játszani a barca ellen...tucsoki írta:Nem azért, de ha így játszunk akkor még a tegnap gyengélkedő Barcelona is simán le fog mosni.

Akkora komolytalan meccs volt, hogy rossz volt nézni.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Jók voltak a bolgárok, egészen pofás kis csapat, lehetett volna esélyük a továbbjutásra is, de a Pool bemakkolta őket, a tegnapi meccsen azért a bíró nélkül egy ikszet lehoztak volna.
Félvállról vették a srácok a meccset, és menet közben sem jött meg a lendület. Érdekes módon a végén, amikor Iscot lecserélték szerintem jobb lett a csapat. Sokat kell még tanulnia, mert hiába technikás ha fejben lassú, rácsavarodik a labdára, nem érzi az összjátékokat. Valahogy az az érzésem amikor nézem, hogy jó, jó, de valami mégsem stimmel vele.
Remélem Cé nem sérült meg, a többi nem érdekel.
Félvállról vették a srácok a meccset, és menet közben sem jött meg a lendület. Érdekes módon a végén, amikor Iscot lecserélték szerintem jobb lett a csapat. Sokat kell még tanulnia, mert hiába technikás ha fejben lassú, rácsavarodik a labdára, nem érzi az összjátékokat. Valahogy az az érzésem amikor nézem, hogy jó, jó, de valami mégsem stimmel vele.
Remélem Cé nem sérült meg, a többi nem érdekel.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
tucsoki írta:Nem azért, de ha így játszunk akkor még a tegnap gyengélkedő Barcelona is simán le fog mosni.
Én is ettől tartok, a félelmetes Barcától,meg hogy Ramosék úgy fognak pörögni ellenük mint egy LUDOGORETS ellen....

egyébként meg jó kis meccs volt megdolgoztatták elkényeztetett fiainkat,szívós ellenfél respect nekik.A meccs pozitívuma a debütáló mez, nagyon epic lett.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Nem azért, de ha így játszunk akkor még a tegnap gyengélkedő Barcelona is simán le fog mosni.
- miro
ezzel most vitatkoznék.mathers írta:szavazásba bale toronymagasan vezetde teszem hozzá megdolgozott érte
semmivel sem volt gyengébb mint a többi.(talán az első félidőben,a másodikban legalább olyan szar volt mint a másik 10)

nálam ramos az,akit ennyire gyengén nagyon rég láttam futballozni.
minden keresztezése ellenfélhez ment,elképesztő mennyiségű hibával játszott.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
szavazásba bale toronymagasan vezet
de teszem hozzá megdolgozott érte

- miro
oké,oké.Sierra írta:Ha a szavazásra gondolsz szerintem azért nincs, mert ott a leggyengébbre lehet szavazni.miro írta:nálam a meccs legjobbja benzema,nem is értem miért nincs ott.
Te is benézted?Kerlon írta:Azt hittem a meccs legjobbjára lehet szavazni.![]()

leesett...

Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

Ha a szavazásra gondolsz szerintem azért nincs, mert ott a leggyengébbre lehet szavazni.miro írta:nálam a meccs legjobbja benzema,nem is értem miért nincs ott.
Te is benézted?Kerlon írta:Azt hittem a meccs legjobbjára lehet szavazni.![]()

Azt hittem a meccs legjobbjára lehet szavazni.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- miro
mindig vannak ilyen seggen csúszós meccsek,ezeket kell behúzni.
nálam a meccs legjobbja benzema,nem is értem miért nincs ott.
ő dobta föl az egész csapatot.
felejtsük el azért gyorsan ezt a meccset,lényeg a 3 pont,és hogy a pool kikapott.
balere kitérek annyival hogy a második félidőben kicsit jobban rákapcsolt.
több volt az 1v1-e,megfutotta a védőjét többször,és kicsit többet is vállalt,de kevés még.
jók leszünk.
szerk. én is
nálam a meccs legjobbja benzema,nem is értem miért nincs ott.
ő dobta föl az egész csapatot.
felejtsük el azért gyorsan ezt a meccset,lényeg a 3 pont,és hogy a pool kikapott.
balere kitérek annyival hogy a második félidőben kicsit jobban rákapcsolt.
több volt az 1v1-e,megfutotta a védőjét többször,és kicsit többet is vállalt,de kevés még.
jók leszünk.
szerk. én is

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miro 2014. október 1., szerda 23:30-kor.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Remélem, hogy semmi komoly.
A meccs maga sok szót nem érdemel, szívós ellenfél ellen idegenben zsebben a három pont. Én gálát vártam, de mostanában szinte mindig azt várok. Tavaly el lettünk kényeztetve...
A meccs maga sok szót nem érdemel, szívós ellenfél ellen idegenben zsebben a három pont. Én gálát vártam, de mostanában szinte mindig azt várok. Tavaly el lettünk kényeztetve...
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Gascoigne írta:leszarom a meccset. mit tudtok Ronaldóról?
Lábon volt a továbbiakban,nem lehet túl komoly.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Hát ez kínszenvedés volt...mondjuk én erre számítottam...sejtettem, hogy nem lesz gála...amúgy jár a gratuláció a Ludogorecnek, mert óriásit küzdöttek...Bale, Arbeloa és Ramos ma botrányosan gyengék voltak...CR sérülése viszont remélem nem komoly...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem írnak semmit, csak hogy fájdalmai voltak, de befejezte a meccset, blabla.Gascoigne írta:leszarom a meccset. mit tudtok Ronaldóról?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema