Időről időre azért csak benézik páran a szavazást
Pozitívum, talán az egyetlen a meccsen, hogy Karim a beállásával meg tudta változtatni a meccs képét. Ehhez kellett persze, hogy a bolgárok már elfáradtak valamennyire, de sokan pont ezt hiányolták korábban, hogy nem tud változtatni a játékon, amikor beáll.
Hétvégén Bilbao az ellenfél, Karimot ugyanígy a padon kezdetném, és 4-4-2-ben küldeném ki, akármennyire is idegesít ez a nulla, egylábas, egysíkú Bale. Totál homályon van az ember...lassan ott tartok, hogy ennyi idő (1 teljes szezon meg egy kicsi) alatt Di Maríának több jobb időszaka volt, mint Bale-nek. Azt legalább lehetett pénzzel motiválni, Bale-t mivel lehet? Egy kiló fehérjével vagy kreatinnal?
A meccs legjobbja nálam Isco volt, ügyes, látványos, sok esze és jó szeme van a focihoz.
Ugyan Bale-re szavaztam, mint leggyengébb, de Ramos nálam ott liheg a nyakában szorosan. Egy egész BL sorozatra való idiótaságot bemutatott, kezdve a 40 méteres becsúszásokkal, amik szerencsére nem találtak lábat, a félpályán elkövetett már-már brutális "taktikai" faltokig.
Casillas...amikor már azt hinné az ember, hogy újra van önbizalma és bemutat egy-két szép dolgot, jön egy beadás...

azt hiszem ezzel el is mondtam mindent.
A védelem kompletten gyenge volt, Modric nagy talány, Chicharitoé a meccs legviccesebb jelenete. Csórit sajnáltam, sokat melózott, nem hagyta unatkozni a védőket, de ezt még Karim is megirigyelné tőle. :Đ