Nem értem különben mi ez az ugrálás Navas után? Nem kell ő nekünk,sőt örüljetek hogy a Citybe ment én Perez helyébe egyből lecsapnék Silvára, tennék a City elé egy 25m+Kaká szerződést. Ezzel mindenki jól jár, Kaká is mert a City megadná neki a pénzét,mi is mert hasznos szélsőt vásárolnánk.
Aztán jöhet a kkp. Gündogannak nem arról volt szó hogy van egy szerződési záradéka? valami 25-28 m vagy én emlékszem rosszul? Tudjátok mikor kéne várni a Dortmundra egy évet meg egy nagy ló.....

Én vkp-nak Gustavót vagy Sandrot hoznám a Spursból vagy senkit, mivel Vidal és Yaya nem mozdíthatók.
Apropó bár nem 100%-os megoldás de a válogatottban Pepe és Albiol is játszott már vkp szerepkört,(csak Pepének nehogy elguruljon a gyógyszerre) esetleg kupa meccseken vagy nyári felkészülés alkalmával ki lehetne őket is próbálni,mivel Carvajal már úgyis megkapja a jobbszélső pozíciót így valószínűleg (főleg ha Ancelotti jön aki mindig a Milanba akarta vinni Ramost)gyanítható a Ramos-Varane kettős középen
Mióta az As és a Marca felkapta Suarez nevét innentől szerintem egyértelmű hogy ő lesz a befutó,és ő mozdítható a legkisebb árkategóriában egy 30 m+Callejón talán elég lehet a Poolnak. Nem rossz játékos ő csak a viselkedésén kéne változtatnia.
Mint várható Bale érkezése is szerintem csak idő kérdése pusztán.
Szóval kiadásilag :
Bale=60 M
Suarez=30M+Callejon
Silva=25M+Kaká
Gündogan= 25-28M
Más: Nem tudja valaki mi van most Garayal? Megvette tőlünk a Benfica teljesen? Esetleg még egy Albiol-Garay cserét eltudnék képzelni,illetve a Getaféba is ment egy Real tehetség a nevére már nem emlékszem, ő vele mi van?