http://www.sorozatjunkie.hu/2014/05/11/ ... nstantine/RealMiki írta:Constantine-ról tudna írni valaki részletesebben?

Sorozatok, TV műsorok
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Constantine-ról tudna írni valaki részletesebben?
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Én úgy érzem Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Macskanő meg kicsi Bruce nagy spanok lesznek a sorozatban. A két kicsi.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nekem nem volt gondom a színvonallal. Volt sok vontatottabb rész, de ez a téma ilyen, valahol nagyon pörög, néha viszont baromira lassú. Legalábbis szerintem. A karakterek erősek, nálam vitték a storyt.doncsontos írta:Realista24 írta:Homeland negyedik évad, az az igazán várós most a napokban nálam.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nagyon kíváncsi vagyok,hogy Brody kivégzésével milyen irányba fog elmenni a story. Híreket lehetett olvasni, stb, de elég merész húzás volt a kiiktatása.
Harmadik évad végi spoiler.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hát én kicsit besokkaltam a 3. évad végére.. nem pont Brody miatt, valahogy már éreztem, hogy ő már nem húzhatja sokáig. viszont a sorozat színvonala amit kaptunk az első évadban, na én azt kurvára hiányoltam már a második de a harmadik évadba főleg. nagyon azon vagyok, hogy kaszálom de a 4. évad elejére még biztosan maradok, arra még kíváncsi vagyok mi lesz Carrie új küldetése. de nem várok sokat
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Realista24 írta:Homeland negyedik évad, az az igazán várós most a napokban nálam.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nagyon kíváncsi vagyok,hogy Brody kivégzésével milyen irányba fog elmenni a story. Híreket lehetett olvasni, stb, de elég merész húzás volt a kiiktatása.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hát én kicsit besokkaltam a 3. évad végére.. nem pont Brody miatt, valahogy már éreztem, hogy ő már nem húzhatja sokáig. viszont a sorozat színvonala amit kaptunk az első évadban, na én azt kurvára hiányoltam már a második de a harmadik évadba főleg. nagyon azon vagyok, hogy kaszálom de a 4. évad elejére még biztosan maradok, arra még kíváncsi vagyok mi lesz Carrie új küldetése. de nem várok sokat
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
na, en is ledaraltam gyorsan az eddigi 2 reszt. eros 7es. hangulatban adja az eros plusz. 2 resz utan.. ennel csak jobb lesz velhetoleg.
cat, pingvin viszik.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!de wayne urfi... hat... eleg szegenyes eddig. vagy huzzanak vmit a karakterevel vagy ne is szerepeljen
mert ez a dramazasa nem tul eros es a gothami kemeny eletbe sem illik... na majd kiderul
cat, pingvin viszik.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!de wayne urfi... hat... eleg szegenyes eddig. vagy huzzanak vmit a karakterevel vagy ne is szerepeljen

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Te vagy az én emberem. Én is pontosan így gondolom. Kivéve a rokonságot.nmate írta:mathers Te nem vagy véletlenül rokona Remynek?![]()
![]()
Nekem eddig egy erős 8-as. Hangulata nagyon tetszik, karakterekkel sincs bajom... de az átütő erő még kell majd bele.

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
mathers Te nem vagy véletlenül rokona Remynek?
Nekem eddig egy erős 8-as. Hangulata nagyon tetszik, karakterekkel sincs bajom... de az átütő erő még kell majd bele.

- P. Krisz
Ha a batmanb..ik hozzák azt a nézettséget amit a készítők elvárnak a többieket leszarhatják , majd keresnek mást .

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- mathers
Szerintem nem batman b*ziknak is jó. legalább szerintem nem rossz alkotás és lesz még jobb szerintem 2. rész ment le eddig csak. A 3. rész előzetesében már beindulnak a dolgok. A 4. résznek meg a címe is elég arra, 10 pontot adjak

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
ez az egyik baj, hogy nagy részben arra alapoz a sorozat, hogy különböző utalásokkal meg easter eggekkel a batmanbu.zikat orgazmikus állapotba hozzamathers írta:Gotham 10/10 fájó látni, hogy itt pár embernek nem annyira jön be. Pedig az évszázad sorozata.Na jó tudom, hogy nem az de Batman b*zi vagyok

Nem illik.
- mathers
Gotham 10/10 fájó látni, hogy itt pár embernek nem annyira jön be. Pedig az évszázad sorozata.
Na jó tudom, hogy nem az de Batman b*zi vagyok

- El Tigre
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
És rögtön duplarésszel kezdenek vasárnap

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Homeland negyedik évad, az az igazán várós most a napokban nálam.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
TWD
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem a Governor jó karakter volt, megvoltak a maga geciségei, gyengepontjai, de jól volt felépítve én azt mondom. Akit utáltam az Shane volt eddig, mást nem igazán, talán Merle egy kicsit, de ő is elment.
Amúgy jó lesz az 5. évad, nagyon jól fel lett építve összességében a sztori ami majd ki fog bontakozni ezért is volt kicsit gyengébb a 4. évad.
Én már várom nagyon, de legszívesebben darálva nézném az az igazság.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem a Governor jó karakter volt, megvoltak a maga geciségei, gyengepontjai, de jól volt felépítve én azt mondom. Akit utáltam az Shane volt eddig, mást nem igazán, talán Merle egy kicsit, de ő is elment.
Amúgy jó lesz az 5. évad, nagyon jól fel lett építve összességében a sztori ami majd ki fog bontakozni ezért is volt kicsit gyengébb a 4. évad.
Én már várom nagyon, de legszívesebben darálva nézném az az igazság.

- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Nekem nagyon bejön a Gotham. Szerintem jobb mint az Arrow picivel. Igaz egy Vikings vagy GoT szintet meg sem közelít de, nekem heti 40 perc nyomozós, akciózásra szükségem van és az elég is (akció filmet nem sűrün nézek, mert ritkán lesznek jók, ha film akkor dráma.)
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Walking DeadEwr írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!meghalt szerencsérebár imdb azt írja, hogy a 9. részben is benne van, arra már nem emlékszem.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azóta elkezdtem, a rész elején szerepelt kicsit, mutatták hogy fejbe lőve fekszik a fűben. Nem örültem még semminek ennyire ebben a sorozatban kb..

Once upon a Time s04e01
ejj a szőke csaj egy komoly 10/11-es nálam
a rész meg hozta a szokásos évadelső része stílust, bevágnak pár új karaktert, meg új sztorit, összevissza a múltról meg a jelenről, aztán majd lesz belőle valami
de a szöszi miatt már megvettek a dologgal, bármi is lesz ebből a végére
ejj a szőke csaj egy komoly 10/11-es nálam

a rész meg hozta a szokásos évadelső része stílust, bevágnak pár új karaktert, meg új sztorit, összevissza a múltról meg a jelenről, aztán majd lesz belőle valami

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!meghalt szerencsérepalesz77 írta:Srácok, most nézem a Walking Dead 4. évadát - jó hamar - a 8. részt fejeztem be az előbb, és olyan kérdésem lenne, hogy a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Governor/Kormányzó/Brian ugye nem fog már visszatérni? Meghalt ugye?? Most akarom folytatni, de ha megint felbukkan esküszöm kaszálom megint, annyira idegesít már az a pasi. Elméletileg fejbelőtte a szeretője, átszúrták egy karddal is, de én ebből a sorozatból már mindent kinézek.. Valaki légyszi világosítson fel!Köszi szépen előre is.

-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Srácok, most nézem a Walking Dead 4. évadát - jó hamar - a 8. részt fejeztem be az előbb, és olyan kérdésem lenne, hogy a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Governor/Kormányzó/Brian ugye nem fog már visszatérni? Meghalt ugye?? Most akarom folytatni, de ha megint felbukkan esküszöm kaszálom megint, annyira idegesít már az a pasi. Elméletileg fejbelőtte a szeretője, átszúrták egy karddal is, de én ebből a sorozatból már mindent kinézek.. Valaki légyszi világosítson fel!
Köszi szépen előre is.