Bajnokok Ligája
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
na odakapcsoltam az Atletico -Juve meccs végéhez, és végre a kommentátor megjegyezte, hogy ezek a matarcosok nem szoktak focizni.
Végre ezt kimondják nyíltan, hogy ezek csak verekednek, ezek nem is akarnak játszani.
Végre ezt kimondják nyíltan, hogy ezek csak verekednek, ezek nem is akarnak játszani.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
ő nagy olasz fan mondjuk..de most elhiszem nekilordgabi írta: Közben azt mondja Egri Viktor, hogy gyakorlatilag nem futballozott az Atlético az egész meccsen, de nem feltétlen kell a gyõzelemhez...tudjuk!
Nem illik.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Real Madrid - Ludogorec továbbjutást szeretnék ebbõl a csoportból.
A bolgárok edzõje kicsit hasonlított Perezre, csak nekem tûnt fel?!
Közben azt mondja Egri Viktor, hogy gyakorlatilag nem futballozott az Atlético az egész meccsen, de nem feltétlen kell a gyõzelemhez...tudjuk!
A bolgárok edzõje kicsit hasonlított Perezre, csak nekem tûnt fel?!
Közben azt mondja Egri Viktor, hogy gyakorlatilag nem futballozott az Atlético az egész meccsen, de nem feltétlen kell a gyõzelemhez...tudjuk!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

basel meccsen lehetne még egy gol.. vertem bele...
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Jim írta:egy két hiányposztra igazolva, simán bajnokesélyes lenne az Arsenal...R.M.C.F írta:Az durva hogy welbeck 3at lő? Senki sem szólt neki,hogy ő nem jó támadó?
Nem győztes csapat,hiányzik belőlük az a plusz.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
egy két hiányposztra igazolva, simán bajnokesélyes lenne az Arsenal...R.M.C.F írta:Az durva hogy welbeck 3at lő? Senki sem szólt neki,hogy ő nem jó támadó?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
ebből most egy jó 4 hónapig ellesz, plusz wenger a meccs után majd ronaldo fölé helyezheti, mint özilt zidane föléR.M.C.F írta:Az durva hogy welbeck 3at lő? Senki sem szólt neki,hogy ő nem jó támadó?
Nem illik.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Az durva hogy welbeck 3at lő? Senki sem szólt neki,hogy ő nem jó támadó?
Welbeck közben megérkezett, és a Basel is vezet. Úgy látom a Poolnak itt a csoportban sem lesz könnyű meccs.

'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
-
Az AM meccsen eltudja bárki is képzelni,hogy 12 szabálytalanságot követ el a dzsúdóscsapat és sárgát nem is kapnak?
Ja,tavaly is vagy 12x ki lehetett volna costát kiállítani és sárgát sem nagyon kapott.....korrektség a fő emberek,hajrá.
Ja,tavaly is vagy 12x ki lehetett volna costát kiállítani és sárgát sem nagyon kapott.....korrektség a fő emberek,hajrá.
Az a nem semmi, hogy a Leverkusen mennyire szénné alázza a Benficát. Kapuralövése nem volt a portugáloknak.

Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
-
De van. A védelem 3asa középen nagyon jók.rajtuk kívül sok focista nincs
De én a felállásról beszéltem,arról ahogy ez a keret erőssége itt ki lett most jól aknázva.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Lent linkelte Géci, ahogyan a PSG rommá szopatva a Barcát hozta fel a labdát. Akkor tessék, ilyet itt nem fogsz látni. Max Pogba - Vidal kettős ha megpörgeti a játékot picit, rajtuk kívül sok focista nincs a 20 mezőnyjátékos között, csak gladiátorok. Meg Pereyra a padon, a Milan ellen tetszett a játéka.
-
Azt már lassan csak a cirkuszban fogsz látni,ott is a bohóc lányoktól.nmate írta:Biztos rengeteg cselt, szép, kényszerítőkkel tűzdelt passzos játékot látunk ma azon a meccsen.R.M.C.F írta:Ez a juve felállás eléggé tetszik,meglátjuk mire mennek vele,de nagyon jól mutat.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Biztos rengeteg cselt, szép, kényszerítőkkel tűzdelt passzos játékot látunk ma azon a meccsen.R.M.C.F írta:Ez a juve felállás eléggé tetszik,meglátjuk mire mennek vele,de nagyon jól mutat.
Sorsolás óta ezt várom, tuti belenézek

-
Ez a juve felállás eléggé tetszik,meglátjuk mire mennek vele,de nagyon jól mutat.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
A Monaco nem jatszik rossz focit, teljesen alarendeli a Zenitet oroszban.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
ja jó, bocs, nem szóltam.CS0ki írta:És? Mind a kettőt meg kell nyerni.három napra rá el clasico.
azon a héten bőven fontosabb meccs a bajnoki, mint a bl.

ennyi erővel mind a közel 60 hivatalos tétmeccset nyernünk kellene a szezonban.
azért ez egyáltalán nem így működik, h "és?".. nem megye 3as csapatokkal játszunk 3-4 nap alatt két meccset.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91