Gotham 1x2
Nem volt rossz, de ennel azert jobbra szamitotta. Inkabb atlagosnak mondanam. Idovel azert remelem hogy szintet lep.
South Park 18x2
Futurama
Korabban nem ismertem a sorozatot, viszont nyaron a simpsons - family guy crossover mellett a simpsons - futurama reszrol is voltak hirek. El is kezdtem nezni a futuramat, napi 1-2 resznyi adaggal, kajalas kozben tokeletes volt. A masodik evad kozepenel nagyon beszippantott. Egy kicsit beteg is voltam, ugyhogy volt idom nezni, a negyedik evad kozepeig jutottam. Eddig a harmadik evad tetszett a legjobban, barmikor szivesen ujraznam. Bender es Zoidberg a kedvenc karakterem, Leela az egyetlen akit kevesbe birok. Mondjuk o is csak nagyon ritkan idegesito. (mondjuk noi karakter, szoval ez nem meglepo

)
TBBT 8x3
Elegge kozepes resz volt, a vicces pillanatokat ismet Howard szallitotta. Penny uj haja nekem nem tetszik. Nagyon jot tenne a sorozatnak egy resz, ahol ismet csak a 4 fiu szerepel egyutt es valami teljesen geek dolgot csinalnak. Szerintem a legtobb rajongonak ezek a kedvenc pillanatai.
How to Get Away with Murder 1x1
Nem akartam meg egy uj sorozatba belekezdeni, de vegul csak meglestem a pilotot. Fasza kis resz volt, vegig lekotott, porgott is rendesen. Tenyleg megeri megnezni.
The Strain 1x12
Egyertelmu hogy ez csak egy felvezeto resz volt a finalera. Varom az utolso reszt, kivancsi vagyok mit hoznak ki belole.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kezdenek fogyni az idegesito karakterek, ezt mar szeretem