a második rész sem volt gyengébb. egyelőre jól egyensúlyoznak a heti rész és az átívelő sztori között. nagyobb karakterárnyalást eddig csak viola davis kapott, ő viszi is a hátán az egészet.Toti írta:how to get away with murder 1x01
az igen. itt aztán nem szarakodtak a pilotban. simán végignézős 13 rész lesz ez.
nálam már tuti az év újonca. nem sok filmet/sorozatot láttam erről a korról, főleg nem az orvostudomány és a betegségek felől megközelítve. a hangulat nagyon jó, a díszletek, a világítás nálam hihető, ha ilyen volt valójában, ha nemmessideco írta:The Knick E7
Zseniális.
Kb. négy részt daráltam egymás után, hát nagyon eltalált engem. Fejlődnek a karakterek, ezáltal a történet hihetetlen mélységet és merítési lehetőséget kap, nagyon várom már a következő részt.
Legjobban a szakállas mentős, Tom karaktere fogott meg, nagyon jól kidolgozott szereplő.
Soderbergh![]()
Boky: írhatsz róla esetleg
a karakterek közül is mind jól, aprólékosan lett megírva, senki sem fekete vagy fehér (morálisan
azt meg szintén jól csinálták, hogy az első 3-4 részben a műtétek, kísérletezések nagy része sikertelen volt, így sokkal jobban hat, ha valakit megmentenek, ha egy találmány jól sül el. a sorozatok 90%-a ennek teljesen a fordítottja, megmentenek mindenkit, aztán az a dráma, ha valamit elrontanak.
még sokat tudnék írni a karakterekről, a szociális helyzeteikről és kapcsolataikról, órákig lehetne elemezni, de most nincs időm se, majd a finálé után szerintem
este talán jut időm a gracepointra, majd írok arról is, addig nézzétek ti is