Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
P. Krisz

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. október 2., csütörtök 21:34

Baska Pici cica jelmezben tolja a Trash Talkban . :lol: :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. október 2., csütörtök 19:13

Gotham 1x2
Nem volt rossz, de ennel azert jobbra szamitotta. Inkabb atlagosnak mondanam. Idovel azert remelem hogy szintet lep.

South Park 18x2
:( :( :(

Futurama
Korabban nem ismertem a sorozatot, viszont nyaron a simpsons - family guy crossover mellett a simpsons - futurama reszrol is voltak hirek. El is kezdtem nezni a futuramat, napi 1-2 resznyi adaggal, kajalas kozben tokeletes volt. A masodik evad kozepenel nagyon beszippantott. Egy kicsit beteg is voltam, ugyhogy volt idom nezni, a negyedik evad kozepeig jutottam. Eddig a harmadik evad tetszett a legjobban, barmikor szivesen ujraznam. Bender es Zoidberg a kedvenc karakterem, Leela az egyetlen akit kevesbe birok. Mondjuk o is csak nagyon ritkan idegesito. (mondjuk noi karakter, szoval ez nem meglepo :mrgreen: )

TBBT 8x3
Elegge kozepes resz volt, a vicces pillanatokat ismet Howard szallitotta. Penny uj haja nekem nem tetszik. Nagyon jot tenne a sorozatnak egy resz, ahol ismet csak a 4 fiu szerepel egyutt es valami teljesen geek dolgot csinalnak. Szerintem a legtobb rajongonak ezek a kedvenc pillanatai.

How to Get Away with Murder 1x1
Nem akartam meg egy uj sorozatba belekezdeni, de vegul csak meglestem a pilotot. Fasza kis resz volt, vegig lekotott, porgott is rendesen. Tenyleg megeri megnezni.

The Strain 1x12
Egyertelmu hogy ez csak egy felvezeto resz volt a finalera. Varom az utolso reszt, kivancsi vagyok mit hoznak ki belole. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kezdenek fogyni az idegesito karakterek, ezt mar szeretem :D

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. október 2., csütörtök 16:43

RealMiki írta:Constantine-ról tudna írni valaki részletesebben?
http://www.sorozatjunkie.hu/2014/05/11/ ... nstantine/

RealMiki
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: RealMiki » 2014. október 2., csütörtök 15:38

Constantine-ról tudna írni valaki részletesebben?

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. október 1., szerda 20:45

Én úgy érzem Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Macskanő meg kicsi Bruce nagy spanok lesznek a sorozatban. A két kicsi. :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 1., szerda 20:44

doncsontos írta:
Realista24 írta:Homeland negyedik évad, az az igazán várós most a napokban nálam.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nagyon kíváncsi vagyok,hogy Brody kivégzésével milyen irányba fog elmenni a story. Híreket lehetett olvasni, stb, de elég merész húzás volt a kiiktatása.
Harmadik évad végi spoiler.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hát én kicsit besokkaltam a 3. évad végére.. nem pont Brody miatt, valahogy már éreztem, hogy ő már nem húzhatja sokáig. viszont a sorozat színvonala amit kaptunk az első évadban, na én azt kurvára hiányoltam már a második de a harmadik évadba főleg. nagyon azon vagyok, hogy kaszálom de a 4. évad elejére még biztosan maradok, arra még kíváncsi vagyok mi lesz Carrie új küldetése. de nem várok sokat
Nekem nem volt gondom a színvonallal. Volt sok vontatottabb rész, de ez a téma ilyen, valahol nagyon pörög, néha viszont baromira lassú. Legalábbis szerintem. A karakterek erősek, nálam vitték a storyt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. október 1., szerda 20:41

Realista24 írta:Homeland negyedik évad, az az igazán várós most a napokban nálam.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nagyon kíváncsi vagyok,hogy Brody kivégzésével milyen irányba fog elmenni a story. Híreket lehetett olvasni, stb, de elég merész húzás volt a kiiktatása.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hát én kicsit besokkaltam a 3. évad végére.. nem pont Brody miatt, valahogy már éreztem, hogy ő már nem húzhatja sokáig. viszont a sorozat színvonala amit kaptunk az első évadban, na én azt kurvára hiányoltam már a második de a harmadik évadba főleg. nagyon azon vagyok, hogy kaszálom de a 4. évad elejére még biztosan maradok, arra még kíváncsi vagyok mi lesz Carrie új küldetése. de nem várok sokat
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. október 1., szerda 20:35

na, en is ledaraltam gyorsan az eddigi 2 reszt. eros 7es. hangulatban adja az eros plusz. 2 resz utan.. ennel csak jobb lesz velhetoleg.

cat, pingvin viszik.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!de wayne urfi... hat... eleg szegenyes eddig. vagy huzzanak vmit a karakterevel vagy ne is szerepeljen :mrgreen: mert ez a dramazasa nem tul eros es a gothami kemeny eletbe sem illik... na majd kiderul
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. október 1., szerda 20:32

nmate írta:mathers Te nem vagy véletlenül rokona Remynek? :lol: :lol:

Nekem eddig egy erős 8-as. Hangulata nagyon tetszik, karakterekkel sincs bajom... de az átütő erő még kell majd bele.
Te vagy az én emberem. Én is pontosan így gondolom. Kivéve a rokonságot. :mrgreen:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. október 1., szerda 20:27

mathers Te nem vagy véletlenül rokona Remynek? :lol: :lol:

Nekem eddig egy erős 8-as. Hangulata nagyon tetszik, karakterekkel sincs bajom... de az átütő erő még kell majd bele.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. október 1., szerda 20:21

Ha a batmanb..ik hozzák azt a nézettséget amit a készítők elvárnak a többieket leszarhatják , majd keresnek mást . :hmmm:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

mathers

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. október 1., szerda 20:18

Szerintem nem batman b*ziknak is jó. legalább szerintem nem rossz alkotás és lesz még jobb szerintem 2. rész ment le eddig csak. A 3. rész előzetesében már beindulnak a dolgok. A 4. résznek meg a címe is elég arra, 10 pontot adjak :mrgreen:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 1., szerda 20:14

mathers írta:Gotham 10/10 fájó látni, hogy itt pár embernek nem annyira jön be. Pedig az évszázad sorozata. :D Na jó tudom, hogy nem az de Batman b*zi vagyok :mrgreen:
ez az egyik baj, hogy nagy részben arra alapoz a sorozat, hogy különböző utalásokkal meg easter eggekkel a batmanbu.zikat orgazmikus állapotba hozza :mrgreen: de mi lesz a többiekkel
Nem illik.

mathers

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. október 1., szerda 20:05

Gotham 10/10 fájó látni, hogy itt pár embernek nem annyira jön be. Pedig az évszázad sorozata. :D Na jó tudom, hogy nem az de Batman b*zi vagyok :mrgreen:

El Tigre
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: El Tigre » 2014. október 1., szerda 18:04

És rögtön duplarésszel kezdenek vasárnap :-*

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 1., szerda 17:53

Homeland negyedik évad, az az igazán várós most a napokban nálam.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. október 1., szerda 17:45

TWD
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem a Governor jó karakter volt, megvoltak a maga geciségei, gyengepontjai, de jól volt felépítve én azt mondom. Akit utáltam az Shane volt eddig, mást nem igazán, talán Merle egy kicsit, de ő is elment.

Amúgy jó lesz az 5. évad, nagyon jól fel lett építve összességében a sztori ami majd ki fog bontakozni ezért is volt kicsit gyengébb a 4. évad.
Én már várom nagyon, de legszívesebben darálva nézném az az igazság. :-( :D

szilamer
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal

HozzászólásSzerző: szilamer » 2014. október 1., szerda 17:36

Nekem nagyon bejön a Gotham. Szerintem jobb mint az Arrow picivel. Igaz egy Vikings vagy GoT szintet meg sem közelít de, nekem heti 40 perc nyomozós, akciózásra szükségem van és az elég is (akció filmet nem sűrün nézek, mert ritkán lesznek jók, ha film akkor dráma.)
In vino veritas.

"Varane, boss of Real defence"

Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. október 1., szerda 16:50

Ewr írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!meghalt szerencsére :) bár imdb azt írja, hogy a 9. részben is benne van, arra már nem emlékszem.
Walking Dead
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azóta elkezdtem, a rész elején szerepelt kicsit, mutatták hogy fejbe lőve fekszik a fűben. Nem örültem még semminek ennyire ebben a sorozatban kb.. :D

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2014. október 1., szerda 16:26

Once upon a Time s04e01

ejj a szőke csaj egy komoly 10/11-es nálam :sziv: :mrgreen:
a rész meg hozta a szokásos évadelső része stílust, bevágnak pár új karaktert, meg új sztorit, összevissza a múltról meg a jelenről, aztán majd lesz belőle valami :D de a szöszi miatt már megvettek a dologgal, bármi is lesz ebből a végére :D

Vissza: