Bajnokok Ligája
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Bajnokok Ligája
De komolyan, ennél szívesebben nézek meg egy Atma féle hentelést, ott legalább van izgalom

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Realista24 írta:Nézem, Bayern München 700 passz, minősíthetetlen játék, 100-0-ás labdabirtoklási arány...miért kell meggyilkolni a focit? Ezt igazán elárulhatná Pep. Szánalom.
Mia san mia véleményére lennék kíváncsi, hogy neki tetszik-e vagy sem ez a focinak csúfolt valami.
762 pontosan.... aztán az összes kitesz egyben száz métert

Én sem értem, h ez mire jó, szép a kombinativ, sokmozgásos, kényszeritős játék, de ez nem az. Ez tényleg még jobban megöli a focit mint a buszozás. (SZVSZ)
bocsánat, de a hosszú " i " nem működik jelenleg a laptopon
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Amíg Ibra ott van, Pep nem megy oda, beszaribb ő annál.ziro4vr írta:neki nem elég a győzelem, mellé kell a farokméregetős statisztika meg hogy elkönyveljék forradalmi taktikusnak..nyugi tavasszal belebukik, aztán irány a psgRealista24 írta:Nézem, Bayern München 700 passz, minősíthetetlen játék, 100-0-ás labdabirtoklási arány...miért kell meggyilkolni a focit? Ezt igazán elárulhatná Pep. Szánalom.
Értem én, hogy statisztika meg ilyenek, de ha már foci és statisztika, akkor miért nem a kapura lövések számát, a gólok számát akarja az egekig nyomatni. Miért kell elaltatnia a fél világot?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
neki nem elég a győzelem, mellé kell a farokméregetős statisztika meg hogy elkönyveljék forradalmi taktikusnak..nyugi tavasszal belebukik, aztán irány a psgRealista24 írta:Nézem, Bayern München 700 passz, minősíthetetlen játék, 100-0-ás labdabirtoklási arány...miért kell meggyilkolni a focit? Ezt igazán elárulhatná Pep. Szánalom.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nézem, Bayern München 700 passz, minősíthetetlen játék, 100-0-ás labdabirtoklási arány...miért kell meggyilkolni a focit? Ezt igazán elárulhatná Pep. Szánalom.
Mia san mia véleményére lennék kíváncsi, hogy neki tetszik-e vagy sem ez a focinak csúfolt valami.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
És? Mind a kettőt meg kell nyerni.három napra rá el clasico.
azon a héten bőven fontosabb meccs a bajnoki, mint a bl.
Nem azt várom, hogy gólokkal alázzunk, de ha nem lesz addig sérülés, bőven van annyi játékosunk, hogy még pihentetni is tudunk 1-2 embert, és úgy is nyerni lehet mindkét meccset.
három napra rá el clasico.CS0ki írta:Verni kell a liverpool-t, idegenben is. Én egy döntetlennél is már csalódott lennék.
azon a héten bőven fontosabb meccs a bajnoki, mint a bl.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Verni kell a liverpool-t, idegenben is. Én egy döntetlennél is már csalódott lennék.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Hát nem is fogom neked azt mondani, hogy a Pool az esélyesebb... Viszont tegnap azt se mondtam volna, hogy a PSG az.'shutterisland írta:kíváncsi vagyok azokra, akik itt, vagy másik topicban lehúzták a psg-t, hogy a pool is le lesz e nézve.
mert idén ők se nagyon vannak köszönőviszonyban a tavalyi teljesítménnyel, a húzóemberük elhagyta őket, a bl-ben sem voltak már vagy 5 éve, utolsó percekben verték otthon a ludogoretset.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
kíváncsi vagyok azokra, akik itt, vagy másik topicban lehúzták a psg-t, hogy a pool is le lesz e nézve.
mert idén ők se nagyon vannak köszönőviszonyban a tavalyi teljesítménnyel, a húzóemberük elhagyta őket, a bl-ben sem voltak már vagy 5 éve, utolsó percekben verték otthon a ludogoretset.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Nekem meg EZnmate írta:Jól látod, hirtelen mindenki "túlfújt" lett. Nagy divat lett dobálózni ezzel a szóval.Enrique írta:Nem tudom, én ezt olvasom.
De nem kritika volt, csak egy meglátás, hogy a Madridon kívül már szinte minden csapatról, játékosról olvastam a túlfújt jelzőt.
Tegnapi meccs legnagyobb jelenete szerintem.

Én is így láttam a meccseket.CS0ki írta:Néztem a Bayernt délután. Oké, hogy van pár sérült, meg ki tudja milyen egy zárt kapus meccset nyomni, meg az oroszoknál játszani, de ez elég szánalmas volt tőlük. A két belső védőjük kifejeztten lassú volt, és lehet hogy Xabi rekordokat döntőget passzolásban, viszont a tegnapi meccsen is azt mutatta, hogy miért nem bánom, hogy nem kezdő már nálunk. A kellően lassú bayernt még tovább lassította, védekezésben is ólomlábakon járt.
Róma jól nyomta, sokat néztem azt a meccset, csomó ideig valahogy nem esett le, hogy angliában volt a meccs. Sokkal jobbnak tűntek az olaszok (mondjuk az utolsó 20-30 percet nem láttam, amikor állítólag jobb volt a city), gyorsak, határozottak voltak. Pjanic meg Nainggolan nagyon kemények voltak, ebből a bosnyák gyerekből rohadt jó játékos lett. Ha még lesz nekik Strootman, Iturbe, De Rossi is...Jók lesznek, nem lepődnék meg, ha a City ottragadna a csoportban, és az olaszok jutnának tovább. Pellegrini meg nem jó edző az ilyen csapatokhoz. Év végén szerintem el is küldik.
Pelle átlagon felüli, de ha egy taktikailag erős edző csapatával találkozik, akkor rendre ők jönnek ki rosszabbul a párharcokból. Én adnék neki az idénytől függetlenül még egy évet, aztán meglátjuk mi lesz. Nem látok most senkit a piacon aki mozdítható lenne a helyére és előrelépés lenne.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én is láttam őket kb 50 percet. A védelmükkel ugyanaz a gond, mint a barcánál. Lassúak a középső emberek (nem értettem miért dante játszik boateng helyett) a szélen meg Bernat nem tényező, Lahm pedig bizony kezd lassulni. Nem véletlen, hogy lemondta a válogatottságot.CS0ki írta:Néztem a Bayernt délután. Oké, hogy van pár sérült, meg ki tudja milyen egy zárt kapus meccset nyomni, meg az oroszoknál játszani, de ez elég szánalmas volt tőlük. A két belső védőjük kifejeztten lassú volt, és lehet hogy Xabi rekordokat döntőget passzolásban, viszont a tegnapi meccsen is azt mutatta, hogy miért nem bánom, hogy nem kezdő már nálunk. A kellően lassú bayernt még tovább lassította, védekezésben is ólomlábakon járt.
Nem illik.
Néztem a Bayernt délután. Oké, hogy van pár sérült, meg ki tudja milyen egy zárt kapus meccset nyomni, meg az oroszoknál játszani, de ez elég szánalmas volt tőlük. A két belső védőjük kifejeztten lassú volt, és lehet hogy Xabi rekordokat döntőget passzolásban, viszont a tegnapi meccsen is azt mutatta, hogy miért nem bánom, hogy nem kezdő már nálunk. A kellően lassú bayernt még tovább lassította, védekezésben is ólomlábakon járt.
Róma jól nyomta, sokat néztem azt a meccset, csomó ideig valahogy nem esett le, hogy angliában volt a meccs. Sokkal jobbnak tűntek az olaszok (mondjuk az utolsó 20-30 percet nem láttam, amikor állítólag jobb volt a city), gyorsak, határozottak voltak. Pjanic meg Nainggolan nagyon kemények voltak, ebből a bosnyák gyerekből rohadt jó játékos lett. Ha még lesz nekik Strootman, Iturbe, De Rossi is...Jók lesznek, nem lepődnék meg, ha a City ottragadna a csoportban, és az olaszok jutnának tovább. Pellegrini meg nem jó edző az ilyen csapatokhoz. Év végén szerintem el is küldik.
Példát? Elég csak visszaolvasniZsombor írta:Szerintem meg jól játszott Luiz, megkaphatta volna több ember is a mérkőzés legjobbja címet, ezúttal ráesett a választás, nem értem hol a gond.wxyz írta:Például az aki a meccs legjobbjának választotta meg
Egyébként pedig csak meg kell nézni mi van akkor, ha valaki kritizálja
Második mondatra inkább nem írok semmit
Ezzel a részemről én ezt a témát le is zártam
És kérlek, mutasd meg mi szokott történni, ha valaki kritizálja. Én nem emlékszem egy olyan esetre se, mikor védve lett volna, sőt, a nagy brazil fan hehe is rengetegszer kritizálta. Innentől kezdve meg hiteltelen amit írsz.
Azt írtam rá, nem tartozott a meccsen a legjobbak közé és már megkapom, hogy ösztönből utálom a brazilokat
Mikor mondtam én, hogy csak a Madridom fórumára célzok? de majd legközelebb egy ilyennél leírom, ne legyen félreértés
Most már tényleg lezárom ezt a részemről
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Jól látod, hirtelen mindenki "túlfújt" lett. Nagy divat lett dobálózni ezzel a szóval.Enrique írta:Nem tudom, én ezt olvasom.
De nem kritika volt, csak egy meglátás, hogy a Madridon kívül már szinte minden csapatról, játékosról olvastam a túlfújt jelzőt.
Tegnapi meccs legnagyobb jelenete szerintem.
Nem tudom, én ezt olvasom.Géci írta: Mert a másikon nem?
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Nem erdemes ezen annyira vitazni. Az egyik fel arrol beszel hogy Luiz jo volt ezen a meccsen,a masik megy arrol hogy altalanossagban tulsz*pott,es nem kiemelkedo.
Attol meg hogy szerintem is tulsztarolt,es nemhogy 50et de 25t se ert volna nekem,lehetett jo meccse,nem? (Ezt latatlanba mondom,mert a meccset nem lattam)
Ugyanez igaz lehet Lucas. Marmint nehanyan ot is eltulozzak,mert nem olyan kiemelkedo (a tehetseget amugy lattam benne meg a Sao Pauloban),de lehetett ettol meg jo meccse
Attol meg hogy szerintem is tulsztarolt,es nemhogy 50et de 25t se ert volna nekem,lehetett jo meccse,nem? (Ezt latatlanba mondom,mert a meccset nem lattam)
Ugyanez igaz lehet Lucas. Marmint nehanyan ot is eltulozzak,mert nem olyan kiemelkedo (a tehetseget amugy lattam benne meg a Sao Pauloban),de lehetett ettol meg jo meccse

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
Szerintem meg jól játszott Luiz, megkaphatta volna több ember is a mérkőzés legjobbja címet, ezúttal ráesett a választás, nem értem hol a gond.wxyz írta:Például az aki a meccs legjobbjának választotta meg
És kérlek, mutasd meg mi szokott történni, ha valaki kritizálja. Én nem emlékszem egy olyan esetre se, mikor védve lett volna, sőt, a nagy brazil fan hehe is rengetegszer kritizálta. Innentől kezdve meg hiteltelen amit írsz.
Például az aki a meccs legjobbjának választotta megZsombor írta:Valaki mondja már meg hogy pl David Luizt ki copkodta fel? Egyre több megmondó ember jön a semmiből.