Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 1., szerda 18:28

De komolyan, ennél szívesebben nézek meg egy Atma féle hentelést, ott legalább van izgalom :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2014. október 1., szerda 18:24

Realista24 írta:Nézem, Bayern München 700 passz, minősíthetetlen játék, 100-0-ás labdabirtoklási arány...miért kell meggyilkolni a focit? Ezt igazán elárulhatná Pep. Szánalom.

Mia san mia véleményére lennék kíváncsi, hogy neki tetszik-e vagy sem ez a focinak csúfolt valami.

762 pontosan.... aztán az összes kitesz egyben száz métert :salute: :(

Én sem értem, h ez mire jó, szép a kombinativ, sokmozgásos, kényszeritős játék, de ez nem az. Ez tényleg még jobban megöli a focit mint a buszozás. (SZVSZ)

bocsánat, de a hosszú " i " nem működik jelenleg a laptopon
ZIDANE

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 1., szerda 18:14

ziro4vr írta:
Realista24 írta:Nézem, Bayern München 700 passz, minősíthetetlen játék, 100-0-ás labdabirtoklási arány...miért kell meggyilkolni a focit? Ezt igazán elárulhatná Pep. Szánalom.
neki nem elég a győzelem, mellé kell a farokméregetős statisztika meg hogy elkönyveljék forradalmi taktikusnak..nyugi tavasszal belebukik, aztán irány a psg
Amíg Ibra ott van, Pep nem megy oda, beszaribb ő annál.
Értem én, hogy statisztika meg ilyenek, de ha már foci és statisztika, akkor miért nem a kapura lövések számát, a gólok számát akarja az egekig nyomatni. Miért kell elaltatnia a fél világot?
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 1., szerda 18:10

neki nem elég a győzelem, mellé kell a farokméregetős statisztika meg hogy elkönyveljék forradalmi taktikusnak..nyugi tavasszal belebukik, aztán irány a psg
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 1., szerda 18:02

Nézem, Bayern München 700 passz, minősíthetetlen játék, 100-0-ás labdabirtoklási arány...miért kell meggyilkolni a focit? Ezt igazán elárulhatná Pep. Szánalom.

Mia san mia véleményére lennék kíváncsi, hogy neki tetszik-e vagy sem ez a focinak csúfolt valami.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. október 1., szerda 16:44

három napra rá el clasico.
azon a héten bőven fontosabb meccs a bajnoki, mint a bl.
És? Mind a kettőt meg kell nyerni.
Nem azt várom, hogy gólokkal alázzunk, de ha nem lesz addig sérülés, bőven van annyi játékosunk, hogy még pihentetni is tudunk 1-2 embert, és úgy is nyerni lehet mindkét meccset.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. október 1., szerda 16:16

CS0ki írta:Verni kell a liverpool-t, idegenben is. Én egy döntetlennél is már csalódott lennék.
három napra rá el clasico.
azon a héten bőven fontosabb meccs a bajnoki, mint a bl.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. október 1., szerda 16:11

Verni kell a liverpool-t, idegenben is. Én egy döntetlennél is már csalódott lennék.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. október 1., szerda 14:27

'shutterisland írta:kíváncsi vagyok azokra, akik itt, vagy másik topicban lehúzták a psg-t, hogy a pool is le lesz e nézve.

mert idén ők se nagyon vannak köszönőviszonyban a tavalyi teljesítménnyel, a húzóemberük elhagyta őket, a bl-ben sem voltak már vagy 5 éve, utolsó percekben verték otthon a ludogoretset.
Hát nem is fogom neked azt mondani, hogy a Pool az esélyesebb... Viszont tegnap azt se mondtam volna, hogy a PSG az.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. október 1., szerda 14:19

kíváncsi vagyok azokra, akik itt, vagy másik topicban lehúzták a psg-t, hogy a pool is le lesz e nézve.

mert idén ők se nagyon vannak köszönőviszonyban a tavalyi teljesítménnyel, a húzóemberük elhagyta őket, a bl-ben sem voltak már vagy 5 éve, utolsó percekben verték otthon a ludogoretset.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. október 1., szerda 13:32

nmate írta:
Enrique írta:Nem tudom, én ezt olvasom.
De nem kritika volt, csak egy meglátás, hogy a Madridon kívül már szinte minden csapatról, játékosról olvastam a túlfújt jelzőt.
Jól látod, hirtelen mindenki "túlfújt" lett. Nagy divat lett dobálózni ezzel a szóval.

Tegnapi meccs legnagyobb jelenete szerintem.
Nekem meg EZ :happy: :happy: :iszunk:

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. október 1., szerda 13:30

CS0ki írta:Néztem a Bayernt délután. Oké, hogy van pár sérült, meg ki tudja milyen egy zárt kapus meccset nyomni, meg az oroszoknál játszani, de ez elég szánalmas volt tőlük. A két belső védőjük kifejeztten lassú volt, és lehet hogy Xabi rekordokat döntőget passzolásban, viszont a tegnapi meccsen is azt mutatta, hogy miért nem bánom, hogy nem kezdő már nálunk. A kellően lassú bayernt még tovább lassította, védekezésben is ólomlábakon járt.

Róma jól nyomta, sokat néztem azt a meccset, csomó ideig valahogy nem esett le, hogy angliában volt a meccs. Sokkal jobbnak tűntek az olaszok (mondjuk az utolsó 20-30 percet nem láttam, amikor állítólag jobb volt a city), gyorsak, határozottak voltak. Pjanic meg Nainggolan nagyon kemények voltak, ebből a bosnyák gyerekből rohadt jó játékos lett. Ha még lesz nekik Strootman, Iturbe, De Rossi is...Jók lesznek, nem lepődnék meg, ha a City ottragadna a csoportban, és az olaszok jutnának tovább. Pellegrini meg nem jó edző az ilyen csapatokhoz. Év végén szerintem el is küldik.
Én is így láttam a meccseket.
Pelle átlagon felüli, de ha egy taktikailag erős edző csapatával találkozik, akkor rendre ők jönnek ki rosszabbul a párharcokból. Én adnék neki az idénytől függetlenül még egy évet, aztán meglátjuk mi lesz. Nem látok most senkit a piacon aki mozdítható lenne a helyére és előrelépés lenne.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 1., szerda 13:29

CS0ki írta:Néztem a Bayernt délután. Oké, hogy van pár sérült, meg ki tudja milyen egy zárt kapus meccset nyomni, meg az oroszoknál játszani, de ez elég szánalmas volt tőlük. A két belső védőjük kifejeztten lassú volt, és lehet hogy Xabi rekordokat döntőget passzolásban, viszont a tegnapi meccsen is azt mutatta, hogy miért nem bánom, hogy nem kezdő már nálunk. A kellően lassú bayernt még tovább lassította, védekezésben is ólomlábakon járt.
Én is láttam őket kb 50 percet. A védelmükkel ugyanaz a gond, mint a barcánál. Lassúak a középső emberek (nem értettem miért dante játszik boateng helyett) a szélen meg Bernat nem tényező, Lahm pedig bizony kezd lassulni. Nem véletlen, hogy lemondta a válogatottságot.
Nem illik.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. október 1., szerda 13:17

Néztem a Bayernt délután. Oké, hogy van pár sérült, meg ki tudja milyen egy zárt kapus meccset nyomni, meg az oroszoknál játszani, de ez elég szánalmas volt tőlük. A két belső védőjük kifejeztten lassú volt, és lehet hogy Xabi rekordokat döntőget passzolásban, viszont a tegnapi meccsen is azt mutatta, hogy miért nem bánom, hogy nem kezdő már nálunk. A kellően lassú bayernt még tovább lassította, védekezésben is ólomlábakon járt.

Róma jól nyomta, sokat néztem azt a meccset, csomó ideig valahogy nem esett le, hogy angliában volt a meccs. Sokkal jobbnak tűntek az olaszok (mondjuk az utolsó 20-30 percet nem láttam, amikor állítólag jobb volt a city), gyorsak, határozottak voltak. Pjanic meg Nainggolan nagyon kemények voltak, ebből a bosnyák gyerekből rohadt jó játékos lett. Ha még lesz nekik Strootman, Iturbe, De Rossi is...Jók lesznek, nem lepődnék meg, ha a City ottragadna a csoportban, és az olaszok jutnának tovább. Pellegrini meg nem jó edző az ilyen csapatokhoz. Év végén szerintem el is küldik.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. október 1., szerda 13:05

Zsombor írta:
wxyz írta:Például az aki a meccs legjobbjának választotta meg
Egyébként pedig csak meg kell nézni mi van akkor, ha valaki kritizálja
Második mondatra inkább nem írok semmit

Ezzel a részemről én ezt a témát le is zártam
Szerintem meg jól játszott Luiz, megkaphatta volna több ember is a mérkőzés legjobbja címet, ezúttal ráesett a választás, nem értem hol a gond.
És kérlek, mutasd meg mi szokott történni, ha valaki kritizálja. Én nem emlékszem egy olyan esetre se, mikor védve lett volna, sőt, a nagy brazil fan hehe is rengetegszer kritizálta. Innentől kezdve meg hiteltelen amit írsz.
Példát? Elég csak visszaolvasni
Azt írtam rá, nem tartozott a meccsen a legjobbak közé és már megkapom, hogy ösztönből utálom a brazilokat

Mikor mondtam én, hogy csak a Madridom fórumára célzok? de majd legközelebb egy ilyennél leírom, ne legyen félreértés

Most már tényleg lezárom ezt a részemről

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. október 1., szerda 11:26

Enrique írta:Nem tudom, én ezt olvasom.
De nem kritika volt, csak egy meglátás, hogy a Madridon kívül már szinte minden csapatról, játékosról olvastam a túlfújt jelzőt.
Jól látod, hirtelen mindenki "túlfújt" lett. Nagy divat lett dobálózni ezzel a szóval.

Tegnapi meccs legnagyobb jelenete szerintem.

Enrique

HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. október 1., szerda 11:21

Géci írta: Mert a másikon nem? :)
Nem tudom, én ezt olvasom.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. október 1., szerda 11:15

Nem erdemes ezen annyira vitazni. Az egyik fel arrol beszel hogy Luiz jo volt ezen a meccsen,a masik megy arrol hogy altalanossagban tulsz*pott,es nem kiemelkedo.
Attol meg hogy szerintem is tulsztarolt,es nemhogy 50et de 25t se ert volna nekem,lehetett jo meccse,nem? (Ezt latatlanba mondom,mert a meccset nem lattam)
Ugyanez igaz lehet Lucas. Marmint nehanyan ot is eltulozzak,mert nem olyan kiemelkedo (a tehetseget amugy lattam benne meg a Sao Pauloban),de lehetett ettol meg jo meccse :)
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. október 1., szerda 11:07

wxyz írta:Például az aki a meccs legjobbjának választotta meg

Szerintem meg jól játszott Luiz, megkaphatta volna több ember is a mérkőzés legjobbja címet, ezúttal ráesett a választás, nem értem hol a gond.
És kérlek, mutasd meg mi szokott történni, ha valaki kritizálja. Én nem emlékszem egy olyan esetre se, mikor védve lett volna, sőt, a nagy brazil fan hehe is rengetegszer kritizálta. Innentől kezdve meg hiteltelen amit írsz.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. október 1., szerda 11:01

Zsombor írta:Valaki mondja már meg hogy pl David Luizt ki copkodta fel? Egyre több megmondó ember jön a semmiből.
Például az aki a meccs legjobbjának választotta meg

Vissza: