Géci írta:Hát palesz ne is haragudj, de ha ebbe a PSG-be ma van egy Ibra akkor itt ti kaptok egy ötöst. Ez csak azon mùlott, hogy egy impotens fasz volt a PSG csatára (már bocs) ... Gondoltam, hogy nagy altatás ez a nem kapott gól, mert hát makk factor, meg a gyenge ellenfelek. Viszont nem gondoltam, hogy ennyire. Engem ez kicsit sem zavar, de, hogy ezt a Matyit az teszi bele a hintába aki nem akarja az is biztos.
Aaz igaz, hogy Zlatannal még nagyobb veszélyt jelentettek volna - bár akkor Pastore nem játszott vonla nagy eséllyel, aki az egyik legjobb volt ma -, de én arra gondoltam a jobb védelemnél Lucho részéről pl, hogy nem Matyi kezd egy ilyen meccsen.. Ellenetek ha így fog játszani, akkor Ronaldo megeszi reggelire. Persze az is kérdés, hogy kinek kéne játszania helyette.. Én Bartraban még mindig bízok - még ha itt sokan le is nézik -, és Verma is remélhetőleg jó formában tér vissza, az nagyon kéne.. Ha meg egyikük se válik be - vagy egyikük se játszik -, akkor készülhetünk, hogy a rangadókon kapjuk a gólokat..
Amúgy az Ibras dologhoz csak annyit, hogy ha nálunk meg Suárez van ott elől Pedro helyett, akkor lehet, hogy mi is lövünk 4-et..
tucsoki írta:A meccs legjobbja: Messi
Tényleg ő lett, vagy csak poén? Mondjuk ma tényleg jól játszott..