"igazság szerint statisztikák szerint ezt a meccset is behúztuk"
"hát én ennél több gólt azért nem éreztem a psgben"
"igazából ha nincs 2 elég nagy egyéni hiba be is húzzuk sztem"
jó gyerek,de ma a fszom ki van vele
HozzászólásSzerző: miro » 2014. október 1., szerda 12:47
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. október 1., szerda 12:26
adlak, nagyjából így érzem én is.Dupla D írta:szerintem azért nem ilyen drámai a helyzet a Barcánál. rendben van, hogy eddig nem kaptak gólt, de mindenki tudta, hogy azért nem ez a realitás. tegnap becsúszott egy vereség idegenben egy extra motivált PSG ellen, akik idén már nagyon szeretnének valamit alkotni a BL-ben, amihez meg is van a keretük. szerintem még a legelvakultabb hungarokatalánok sem gondolták azt, hogy majd minden meccset lehoz ez a védősor 0 kapott góllal vagy minden meccset meg fog nyerni, és újra olyan erős lesz a csapat, mint 3 éve. azt a szintet egyszerűen szinte lehetetlen újra elérni. reálisan nézve a Barcával ettől a meccstől függetlenül is számolni kell, és aki nem a világvalahavoltlegjobbcsapata Barcelonát várta ebben a szezonban, akkor annak nem fog meglepetést okozni pár ilyen eredmény.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. október 1., szerda 9:43
Nekem Bravo jobbnak tünik mint ez a Mats. Az, hogy bizonytalan volt benne van, mert minden kapus hibázik néha, viszont elég lassú és lomha szerintem, de ti tudjátok, remélem ellenünk a német véd.A kapusposzton döntenie kellene, remélhetőleg a németre voksol majd,
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. október 1., szerda 9:08
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. október 1., szerda 7:37
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. október 1., szerda 4:50
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. október 1., szerda 2:07
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. október 1., szerda 2:06
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. október 1., szerda 1:24
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. október 1., szerda 0:44

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. október 1., szerda 0:38
Ezzel mondjuk nem értek egyet, de a többiben van igazság. Azt nem mondanám, hogy nem ad már semmi pluszt a csapatnak Busquets, de bizonyos ellenfelek ellen kevés egymagában, ami a védekezést illeti, még úgy is, hogy Rakitic azért jóval többet segít be neki, mint Xavi vagy Fabregas tavaly.___Samy___ a BL-topikban Busquetsről és Mascheranóról írta:mascherano (...) sokkal labdabiztosabb, jobban olvassa a játékot
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. szeptember 30., kedd 23:47
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. szeptember 30., kedd 23:46
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. szeptember 30., kedd 23:40
Nem is értem miért néztek félidei elemzéseket, mazochisták vagytok?Géci írta:...___Samy___ írta:...
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. szeptember 30., kedd 23:30
László Csaba volt az az okos... Én is pislogtam rajta___Samy___ írta:nem figyeltem annyira ki volt ottó mellett a másik nagy szakértő a stúdióban, de a félidei elemzésnél eleresztett egy olyat, hogy csak messi képes a világon olyan belöbbölt labdát adni, mint amilyet neymarnak adott![]()
azért na....remélem ismeri luka modricot
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. szeptember 30., kedd 23:09
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 30., kedd 20:58
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2014. szeptember 30., kedd 20:58
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. szeptember 30., kedd 20:56
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. szeptember 30., kedd 20:45
Hál istennek a helyi kábel tv szolgáltató kivette a sport tv-t és sport klubot a kínálatból, helyére bekerült a digisport, szóval már egy ideje én sem hergelem magam. A meccseket streamelni szoktam, és néha muszáj a sport tv-t nézni a magyar nyelv miatt (nem mindig egyedül vagyok), elég annyit is hallani...kecsu10 írta:Most online behoztam a sport1-et, fárasztó nap utan hatha kapok valami jo foci élményt, de gyerekek en ezer eve nem hallgattam meg ezeket a szakerteseket... Hat valami borzasztó de az meg, h valaki ezert fizet is nekik, h mondjak a nettó semmit.. Mindegy remelem a meccs legalabb jo lesz, bar nem tusom hany párizsi fog hiányozni.tucsoki írta:Puhl nekem eleinte szimpatikus volt, és nem kérdőjelezem meg az elismert szaktekintélyét, de nagyon sok részhajlást látni/hallani tőle. Nála sem utolsó a szimpátia.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem