Szerintem sem. Ami aggodalomra ad okot, hogy az értelmes nevek nincsenek elérhető közelségben. Ez persze nem időfüggő dolog, most nem túl bő a piac (illetve végül is az, csak nem éri meg olyan áron igazolni...).szóval nem vagyunk késésben még egyáltalán
Perezék egyelőre szerintem sem csináltak rosszul semmit. Ők is Ancelottival számolnak, sőt Heynckes bejelentése után szerintem egyértelmű, hogy az olasz jön, még várnak néhány napot, hátha ingyen hozható. Ha nem, akkor szerintem legkésőbb jövő héten fizetünk érte. Perez is nyilatkozta, hogy nem vétek fizetni egy edzőért, ebből látszik, hogy megteszi ha kell. Viszont Carlo jönne, hátha el tudja intézni.
A játékosokkal is tuti kapcsolatba léptek már. Iscoval biztosan, Carvajal egyértelmű volt. Bale is benne van a pakliban, mindig azt mondja róla, hogy a legjobbaknak Madridban a helyük. Sőt, a mai után szerintem hajlandó lesz komoly pénzt is fizetni érte. Ezzel már nem biztos, hogy egyetértek, ez más lapra tartozik.
Casemiro-t is levajazzák szerintem, Kondogbia is terítéken volt. Itt a minőség nem az elvárt. Szerintem azért sincsenek még bejelentések, mert az edző véleményére várnak. Itt bízok Ancelottiban, hogy köti majd annyira az ebet a karóhoz, hogy ne elégedjenek meg a fent említett kettőssel, legalább egy Gündogan-t intézzenek még.
A fenti nevek mindegyike kiköthet még Madridban, a csatárhírekről nem is beszélve, ott Suárez lehet a befutó szerintem, Perez nem fogja kifizetni Cavani kivásárlási árát.
Tehát összességében nem vagyunk elcsúszva. Akik már fixen mennek máshová (Neymar, Götze, esetleg Lewandowski), nem is akartak idejönni, kár velük foglalkozni.
Az alternatívák pedig elérhetők még.
Összességében egy Carvajal, Gündogan, Casemiro, Isco, Bale/Suárez pakk még lehet belőle (a walesi szerintem továbbra sem esélyes), talán Kondogbia is. Ez már nem lenne rossz.